a mamA Ty masz bilet ze zmienionym logo?
Kompendium biletowe
#364 Guest_Fanka U2_*
Napisano 10 kwietnia 2009 - 18:28
mam takie pytanie: czy są w sprzedaży bilety za 190 zł i gdzie można je kupić oraz w jakich miastach województwa Śląskiego są dostępne?
Proszę o natychmiastową odpowiedź.
Pozdrawiam
Fanka U2
EDIT: Za te powyższe pytanie będę bardzo wdzięczna.
Użytkownik bee edytował ten post 10 kwietnia 2009 - 20:42
Napisano 10 kwietnia 2009 - 18:30
mam takie pytanie: czy są w sprzedaży bilety za 190 zł i gdzie można je kupić oraz w jakich miastach województwa Śląskiego są dostępne?
Oficjalnie nie ma już w sprzedaży biletów za 190 zł. Na pewno nie kupisz ich w żadnym punkcie na Śląsku. Bilety te mogą się ewentualnie jeszcze pojawić na strnie Eventimu.
P.S. Do edycji postu służy funkcja "edytuj"
Napisano 10 kwietnia 2009 - 18:46
A propos w jakich godzinach były dostępne bilety za 190 zł? Obawiam się, że mogę ich nie zdobyć na Eventimie. Byłabym bardzo wdzięczna.
20 marca pomiędzy 00:01 a 5:00 nad ranem , a później to już wszystko zależało od szcześcia...
Napisano 11 kwietnia 2009 - 19:30
hej ma pytanie a mianowicie : czy komuś już doszły bilety z czeskiego ticketpro ?? pozdrawiam
Czeskie kolorowe bileciki juz w łapce
Napisano 11 kwietnia 2009 - 20:35
Nie bardzo w to wierzę.Dzisiaj zwróciłem uwagę na informację znajdującą się na bilecie: "Koncert odbędzie się w każdych warunkach atmosferycznych". Jak dla mnie to pełny czad
Jak przed genesis pioruny biły wokół stadionu, to ogłosili,że w każdej chwili z powodów bezpieczeństwa mogą przerwać koncert.
Napisano 11 kwietnia 2009 - 20:40
Nie bardzo w to wierzę.
Jak przed genesis pioruny biły wokół stadionu, to ogłosili,że w każdej chwili z powodów bezpieczeństwa mogą przerwać koncert.
Samo sformułowanie jest komiczne. Oczywiście, że koncert nie odbędzie się w każdych warunkach, gdyż już na odwrocie biletu jest zastrzeżone prawo organizatora do odwołania imprezy. To zastrzeżenie, że koncert odbędzie się w każdych warunkach jest oczywiście w tej sytuacji przewidziane tylko w interesie Live Nation. Chodzi o uniknięcie sytuacji, gdy ktoś zrezygnuje z przybycia na koncert (i będzie chciał zwrotu kasy), gdy dojdzie w dniu koncertu do gradobicia, burzy, tornada, tsunami itp. Wtedy stwierdzą, że przecież na bilecie jest zastrzeżenie, że koncert odbędzie się w każdych warunkach atmosferycznych
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych