Jump to content

Photo

Kompendium biletowe

556 replies to this topic

#261 sir_b

sir_b

Użytkownik

• Members
  • 4 posts

Posted 24 marca 2009 - 16:47

w empiku na rynku pani mi powiedziala dzisiaj, ze bilety moga dorzucic w kazdej chwili, piatek to ostateczny termin. i oczywiscie jest opcja ze nie dorzuca w ogole :/

#262 crimen

crimen

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 24 marca 2009 - 20:26

kto mi pomoże rozszyfrować bilet, na potwierdzeniu płatności mam tak:

Widownia dolna 2 17 Y 5/22

i ja już sam nie wiem...czy to jest sektor 2 czy 17 i co znaczy te Y??!!
bilet po 140zl

#263 gonzo

gonzo

Użytkownik

• Members
  • 14 posts

Posted 24 marca 2009 - 20:58

"Widownia dolna 2 17 Y 5/22" .... może tu chodzi o sektor 17, rząd 2, miejsce 5, a w rzędzie 5-tym jest 22 miejsca ? <_<

Sektor 2 jest dla niepełnosprawnych /bilety po 450 zł/, więc Ty musisz mieć sektor 17 /bilety po 140 zł/ i jednocześnie dolną trybunę w tym sektorze. A litera "Y" to już cholera wie co znaczy. :rolleyes: A zresztą ... czubek sceny będzie na wysokości 49 metrów, więc każdy kto będzie na stadionie w jakimkolwiek miejscu, to zobaczy coś ciekawego.

#264 mara_jade86

mara_jade86

Użytkownik

• Members
  • 2 posts

Posted 25 marca 2009 - 00:21

Pani w jednym z krakowskich Empików powiedziała mi, że "powinny być" ;) Trzeba spróbować.

w jakim krakowskim empiku? ja pytałam w galerii i na rynku i powiedziano mi, że biletów na płytę nie będzie..

#265 Anula

Anula

Użytkownik

• Members
  • 73 posts

Posted 25 marca 2009 - 12:11

w jakim krakowskim empiku? ja pytałam w galerii i na rynku i powiedziano mi, że biletów na płytę nie będzie..

W Galerii Kazimierz. W Zakopiance też pytałam ale powiedzieli, że nie będą mieli.

#266 Kasp

Kasp

Użytkownik

• Members
  • 5 posts

Posted 25 marca 2009 - 18:36

Siema wszystkim. Mam pytanie dotyczące potwierdzenia zakupienia biletów. Czy dostaliście taką informację po dokonaniu przelewu za bilety? Ci którzy zamawiali na livenation to co widnieje Wam w statusie zamówienia ja mam tam gdzie zapłaciłem zamówione i wydrukowane ,a tam gdzie nie zapłaciłem zarezerwowane. Wczoraj napisałem mail do eventimu i odpowiedzieli ze kasa nie doszła , ale ja wysłałem w pt rano niemożliwe żeby tyle szła. Dane przelewu na pewno dobrze wypełniłem bo sprawdzałem kilka razy. Czy jest ktoś kto jest w podobnej sytuacji , czyt. nie dostał potwierdzenia zakupu biletów i jak mam się odnośić do moich danych widniejących w statusie zamówienia. Wszystkim dzięki za odp. Pozdro!

#267 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 25 marca 2009 - 18:39

Nie dostałem potwierdzenia na maila odnośnie zaksięgowania u nich pieniędzy. Napisałem maila do nich - odpisali po 3 dniach stwierdzając, że kasy dalej nie ma, ale status miałem "wydrukowane". Nie dostałem też maila o wysyłce a bilety dzisiaj przyszły. Zamawiałem tak jak Ty, przez LN.

#268 Sikorka

Sikorka

Użytkownik

• Members
  • 181 posts

Posted 25 marca 2009 - 18:57

Ja wysłałam przekazem pocztowym kasę w piątek po południu i do dzisiaj miałam na statusie bilety zarezerwowane. Martwiłam się, że pieniądze nie doszły więc zadzwoniłam do live nation i podałam numer zamówienia. Pani powiedziała, że bilety są już gotowe do wysłania. Po telefonie mój status od razu zmienił się na zamówione, a po godzinie na zamówione- wydrukowane.
"And love is not the easy thing,
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind"

#269 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 25 marca 2009 - 18:59

Dojda napewno zobaczysz:)

#270 Kasp

Kasp

Użytkownik

• Members
  • 5 posts

Posted 25 marca 2009 - 19:14

Czyli z tego co mówi Max i Sikorka to nie mam się czego obawiać i takiej odpowiedzi oczekiwałem:D, czyli bilety zamówione-wydrukowane oznaczają że wszystko jest ok i kasa doszłą a oni sami mają tam taki młyn , że nie wiedzą nawet co mają na kontach:D

#271 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 25 marca 2009 - 19:16

Maja bajzel napewno bo jednak troche biletow poszlo, ale jak kasa wyslana w terminie i status ,,wydrukowane,, to sa Twoje ;)

#272 Maya

Maya

aaa <ziew>

• Members
  • 588 posts

Posted 25 marca 2009 - 21:03

No właśnie..
Kupowałam bilety na eventimie. Najpierw kupiłam jeden a później jeszcze dokupiłam, zapłaciłam za nie w podobnym czasie i otrzymałam potwierdzenie wpłaty tylko za jeden bilet. Na moim koncie na et za pierwszy bilet jest napisane: '1 zamówione 1 wydrukowane' a za drugi już nic. Nie wiem czy czekać jeszcze, czy od razu się z nimi kontaktować. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni!

:unsure:
..let's see colours that have never been seen
let's go to places no one else has been..

#273 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 26 marca 2009 - 08:38

Uuu to ja nie mam tak silnych nerwow bym sie spytal chyba czy wszystko ok czy nie.

Na czeskim ticketpro dostepne sa wlasnie bilety na tylnie sektory! ;) ;)

Edited by Max, 26 marca 2009 - 10:22 .

#274 Maya

Maya

aaa <ziew>

• Members
  • 588 posts

Posted 26 marca 2009 - 11:00

Napisałam im wczoraj maila i rano dostałam odpowiedź, że dopiero dzisiaj przyjęli moje zamówienie do realizacji i bilety już do mnie jadą ;)
Sprawdzalam na eventimie i już jest status 'wydrukowane' więc już się nie martwię :P
..let's see colours that have never been seen
let's go to places no one else has been..

#275 Polannd

Polannd

Użytkownik

• Members
  • 90 posts

Posted 26 marca 2009 - 15:04

Wczoraj przyslali mi bilety :D Zamawiałam z LN. Wszyscy narzekaja na tempo organizatorow a ja jestem mile zaskoczona :D

#276 Wyciu

Wyciu

Użytkownik

• Members
  • 2 posts

Posted 26 marca 2009 - 15:16

Ja dostałam dzisiaj poleconym z eventim-u

#277 Dudzio

Dudzio

Użytkownik

• Members
  • 616 posts

Posted 26 marca 2009 - 18:03

Czy ktoś jest w stanie potwierdzić, czy będą jutro w warszawskich empikach (najlepiej tym w juniorze^^) bilety na płytkę?

#278 nawiasmariusz

nawiasmariusz

Użytkownik

• Members
  • 78 posts

Posted 26 marca 2009 - 18:08

:rolleyes:
Ja jestem kolejnym szczęśliwcem który już otrzymał bilety do domu.

#279 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 posts

Posted 26 marca 2009 - 19:02

Mam pytanie odnośnie informacji wysyłanych z eventimu. Zamówiłem bilet i przelałem pieniądze w piątek o 6 rano. Jakoś 2h później otrzymałem miala potwierdzającego rezerwacje. W tygodniu zmienił mi się status najpierw na zamówione a potem wydrukowane po czym następnego dnia otrzymałem maila z UPS, że paczka przyjdzie z datą dzisiejszą ale nie przyszła. I teraz mam pytanie czy wszystko jest ok? Tzn, że dostałem tylko 2 maile: jeden z potwierdzeniem rezererwacji pamiętnej nocy a teraz dopiero z UPS? Dajcie znać bo jutro mi rezerwacja mija z rana

#280 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 26 marca 2009 - 19:14

Mam pytanie odnośnie informacji wysyłanych z eventimu. Zamówiłem bilet i przelałem pieniądze w piątek o 6 rano. Jakoś 2h później otrzymałem miala potwierdzającego rezerwacje. W tygodniu zmienił mi się status najpierw na zamówione a potem wydrukowane po czym następnego dnia otrzymałem maila z UPS, że paczka przyjdzie z datą dzisiejszą ale nie przyszła. I teraz mam pytanie czy wszystko jest ok? Tzn, że dostałem tylko 2 maile: jeden z potwierdzeniem rezererwacji pamiętnej nocy a teraz dopiero z UPS? Dajcie znać bo jutro mi rezerwacja mija z rana

Jak juz dostalas maila z UPS to jest gitara bilety masz na 100%, teraz tylko wejdz na stronke gdzie jest monitowana Twoja przesylka, a jak nie to dzwon do UPS jak bedzie opozniona to powinni oddac Ci kase za transport przynajmniej DHL tak robilo :)

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users