Kompendium biletowe
Napisano 24 marca 2009 - 20:58
Sektor 2 jest dla niepełnosprawnych /bilety po 450 zł/, więc Ty musisz mieć sektor 17 /bilety po 140 zł/ i jednocześnie dolną trybunę w tym sektorze. A litera "Y" to już cholera wie co znaczy. A zresztą ... czubek sceny będzie na wysokości 49 metrów, więc każdy kto będzie na stadionie w jakimkolwiek miejscu, to zobaczy coś ciekawego.
Napisano 25 marca 2009 - 18:36
Napisano 25 marca 2009 - 18:39
Napisano 25 marca 2009 - 18:57
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind"
Napisano 25 marca 2009 - 21:03
Kupowałam bilety na eventimie. Najpierw kupiłam jeden a później jeszcze dokupiłam, zapłaciłam za nie w podobnym czasie i otrzymałam potwierdzenie wpłaty tylko za jeden bilet. Na moim koncie na et za pierwszy bilet jest napisane: '1 zamówione 1 wydrukowane' a za drugi już nic. Nie wiem czy czekać jeszcze, czy od razu się z nimi kontaktować. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni!
let's go to places no one else has been..
Napisano 26 marca 2009 - 11:00
Sprawdzalam na eventimie i już jest status 'wydrukowane' więc już się nie martwię
let's go to places no one else has been..
Napisano 26 marca 2009 - 19:02
Napisano 26 marca 2009 - 19:14
Mam pytanie odnośnie informacji wysyłanych z eventimu. Zamówiłem bilet i przelałem pieniądze w piątek o 6 rano. Jakoś 2h później otrzymałem miala potwierdzającego rezerwacje. W tygodniu zmienił mi się status najpierw na zamówione a potem wydrukowane po czym następnego dnia otrzymałem maila z UPS, że paczka przyjdzie z datą dzisiejszą ale nie przyszła. I teraz mam pytanie czy wszystko jest ok? Tzn, że dostałem tylko 2 maile: jeden z potwierdzeniem rezererwacji pamiętnej nocy a teraz dopiero z UPS? Dajcie znać bo jutro mi rezerwacja mija z rana
Jak juz dostalas maila z UPS to jest gitara bilety masz na 100%, teraz tylko wejdz na stronke gdzie jest monitowana Twoja przesylka, a jak nie to dzwon do UPS jak bedzie opozniona to powinni oddac Ci kase za transport przynajmniej DHL tak robilo
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych