Kompendium biletowe
Posted 21 marca 2009 - 09:33
nie ma żadnej samowolki - dopóki nie będą w systemie sprzedaży to żaden punkt nie sprzeda ich wcześniejJak widać samowolka niezła, kto chce , kiedy chce
tutaj macie oficjalną listę punktów: http://www.eventim.p...outlety/polska/
sprzedaż rusza od 27.03.2009 od godziny 9:00
Posted 21 marca 2009 - 09:36
tu masz całkowitą rację są w sprzedaży, wniosek jest prosty - kiepsko się sprzedałyWłasnie wróciłam z Częstochowskiego Empiku. Owszem, bilety są już w sprzedaży, ale tylko te po 825 i po 450. Nie wiadomo nic o biletach na płytę.
Max mam na myśli płytę, bo jak to zawsze mówię miejsce fana jest na płycie
mocno się zdziwię jeśli wrzucą wcześniej niż sami podali. Inna sprawa, że jak już się pojawią to będą mieli wszyscy
Posted 21 marca 2009 - 10:05
Posted 21 marca 2009 - 11:09
Posted 21 marca 2009 - 12:41
Posted 21 marca 2009 - 12:45
Zaloguj się na Ln i wybierz opcje kup bilet,przekieruje ciebie do logowania na eventim , zaloguj się tam też ,przejdziesz do wyboru biletów i tam w lewym rogu będzie - moje konto takimi małymi nie widocznymi literkami no a stamtąd to już kroczek do moje zamówienia.Wiecie może jak dostać się na "moje konto" w livenation ? wchodzę na livenation.pl i chciałabym zajrzeć do moich zamówień i nie mogę się odnaleźć na tej stronie.
Posted 21 marca 2009 - 12:59
Zaloguj się na Ln i wybierz opcje kup bilet,przekieruje ciebie do logowania na eventim , zaloguj się tam też ,przejdziesz do wyboru biletów i tam w lewym rogu będzie - moje konto takimi małymi nie widocznymi literkami no a stamtąd to już kroczek do moje zamówienia.
Dzięki bardzo
Posted 21 marca 2009 - 13:37
ujmę to inaczej, najlepsza atmosfera moim zdaniem jest na płycie, którą w pierwszej kolejności wykupują fani,wtf? a co, gość na trybunie już nie jest fanem? bez jaj stary, nie rób z siebie nie wiadomo kogo!
co potwierdza nie jedna statystyka. zdecydowana większość zapytań jest o płytę.
Posted 21 marca 2009 - 13:52
ujmę to inaczej, najlepsza atmosfera moim zdaniem jest na płycie, którą w pierwszej kolejności wykupują fani,
co potwierdza nie jedna statystyka. zdecydowana większość zapytań jest o płytę.
z tym się zgadzam, ale w niczym to nie ujmuje tym Fanom, którzy z różnych przyczyn są na trybunach;)
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users