POSPOLITE RUSZENIE - z 38 miast w Polsce do Chorzowa
Napisano 21 marca 2009 - 14:30
Z tego co zrozumiałem autobus w drogę powrotną rusza ok. godzinę po koncercie. Natomiast jak szybko będzie przed koncertem zależy m.in. od ilości przystanków, sytuacji na drodze itp.
Napisano 21 marca 2009 - 14:36
czy powrót byłby od razu po koncercie?
na ile godzin przed koncertem jest przyjazd na miejsce?
powrót jest ok. godziny po koncercie - ludzie muszą się zebrać. praktyka pokazuje, że godzina wystarczy
przyjazd będzie między godziną 13 a 15 - są to widełki czasowe na wypadek jakiś korków na drodze, bo z nimi najczęściej mamy do czynienia
Napisano 22 marca 2009 - 09:54
I w związku z tym mam takie małe pytanko - można to jakoś zawczasu ustalić, że będziemu jechać w jednym autokarze czy na miejscu dopiero, 6 sierpnia, trzeba będzie się z ludźmi umawiać i tasować?
Napisano 22 marca 2009 - 12:46
wpiszcie w swoich zgłoszeniach 1 adres emailHm, jutro mamy zamiar z bratem dokonać potwierdzenia rezerwacji przelewając tę kasę.
I w związku z tym mam takie małe pytanko - można to jakoś zawczasu ustalić, że będziemu jechać w jednym autokarze czy na miejscu dopiero, 6 sierpnia, trzeba będzie się z ludźmi umawiać i tasować?
dodatkowo dla pewności zapłacicie 1 przelewem za 2 osoby
i macie 100% że pojedziecie tym samym autokarem
Napisano 23 marca 2009 - 11:40
jeśli jest 1 przelew to nie będzie problemuWitam
Przy rezerwowaniu przejazdu podalismy dwa meile,(bo byly dwie rezerwacje, moja i meza), jezeli przelew bedzie jeden i w tytule wpiszę co trzeba, to mam nadzieje ze pojedziemy z mezem jednym autobusem??jakos nie wyobrazam sobie tego inaczej...
Napisano 24 marca 2009 - 15:20
BTW wychodzi teraz na to, że mój brat 'zarezerwował' sobie miejsce w Olsztynie 2 razy, tylko pod różnymi emailami, mam nadzieję, że to nie wprowadzi zbytniej konfuzji?
Napisano 25 marca 2009 - 22:02
Dzisiaj przelałam pieniądze za siebie i męża(transport z Lublina w dwie strony) mam konto w mbanku, więc już są u Pana na koncie, czy dostanę jakieś potwierdzenie rezerwacji, czy ze kaska doszła, no cokolwiek, a może bilet??napisałam w tej sprawie meila, ale może tu szybciej doczekam się odpowiedzi pozdrawiam
Napisano 03 kwietnia 2009 - 14:38
Napisano 14 kwietnia 2009 - 18:38
A może ktokolwiek z forumowiczów też uzyskał podobne informacje odnośnie miejsca zbiórki?
W każdym razie czekam na odpowiedź pana organizatora, zachęcając potencjalnych chętnych pospolitego ruszenia o dokładne dopytanie o wszystkie szczegóły.
Napisano 14 kwietnia 2009 - 18:55
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych