Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion

890 replies to this topic

#321 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 22:12

wybiera sie ktos z grodu stolecznego samochodem albo pociagiem?

do zwiedzajacych po koncercie raczej nie dolacze z uwagi na zmeczenie materialu, ale trzeba koniecznie sie zebrac razem pod brama, zatknac flage i utworzyc polska kolonie! :)

#322 //biesiada//

//biesiada//

Użytkownik

• Members
  • 293 Postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 17:02

biesiada aka fly kope lat ;)

ja tez bede w berlinie, wiec mozemy na jakies piwko skoczyc po koncercie

ło żesz w mordę!!! jednak żyjesz!!! :) no to obowiązkowo musimy wypić browara!!!

#323 marekr

marekr

Użytkownik

• Members
  • 172 Postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 20:43

do zwiedzajacych po koncercie raczej nie dolacze z uwagi na zmeczenie materialu, ale trzeba koniecznie sie zebrac razem pod brama, zatknac flage i utworzyc polska kolonie! :)

czyli się udało !!! :)
o jakim zmęczeniu materiału mówi urocza, zdrowa i silna dwudziestopięciolatka ???!!!

#324 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 21:34

czyli się udało !!! :)
o jakim zmęczeniu materiału mówi urocza, zdrowa i silna dwudziestopięciolatka ???!!!

oj bo sie zarumienie... :wub:

nie wiem co mówi urocza, zdrowa i silna dwudziestopięciolatka, ale jako nauczona doswiadczeniem khmkhmkhm-latka wiem, ze po obejrzeniu kilkunastu zdjec z koncertu zasne jak dziecko... kto widzial ten fenomen - ten potwierdzi... :))

ale moze warto sie zorientowac czy nasi przyjaciele zza zachodniej granicy nei organizuja jakiegos pre- lub afterparty... ostatnia raza bylo niezle mimo ze zamiast u2 przyszli killersi zdaje sie...

#325 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 Postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 13:06

można prosić szanownych forumowiczów o wrzucenie fotki biletu na płyte na ten koncert??? :)

#326 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 25 kwietnia 2009 - 22:03

A propos after party.. wlasnie tak dogladam info, w razie czego podam newsa, jesli cos Berlinczycy beda organizowac. Moim zdaniem fajne zakonczenie koncertu, tzn z pewnoscia dla tych, ktorzy nie beda po dlugiej podrozy, bo z doswiadczenia wiem co znaczy zabawa po kilkugodzinnej jezdzie, czekaniu na otwarcie bram i koncercie.. meczarnia..

W kazdym razie doszly mnie juz sluchy, ze niektore osoby "przygraniczne" (Szczecin i okolice) sa juz chetne na jakas jutowa impreze w berlinskim klubie, gdyby takowa byla organizowana :rolleyes:

http://www.u2.szczecin.pl

#327 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 26 kwietnia 2009 - 10:58

no to atomowa bomba:-) zatem wyczekujemy pozytywnego newsa!

#328 Janeczek

Janeczek

Użytkownik

• Members
  • 187 Postów

Napisano 26 kwietnia 2009 - 22:53

tutaj jest napisane o before party czyli przed koncertowe imprezowanie:
http://www.u2tour.de...rticle3988.html
i tu:
http://www.u2tour.de/party2009/
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...light my way

Oooh...ultraviolet...

#329 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 21:39

można prosić szanownych forumowiczów o wrzucenie fotki biletu na płyte na ten koncert??? :)

Proszę bardzo
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#330 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 Postów

Napisano 30 kwietnia 2009 - 07:07

dziękuję badzo ;)

#331 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 Postów

Napisano 05 maja 2009 - 07:20

bardzo proszę o sugestie jakbym mógł sprawdzić oryginalność biletu na płyte który zakupiłem na allegro :unsure:

#332 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 11 maja 2009 - 22:38

bardzo proszę o sugestie jakbym mógł sprawdzić oryginalność biletu na płyte który zakupiłem na allegro :unsure:

Przed koncertem będą stali panie i panowie obsługa z takimi czytnikami do kodów kreskowych i jak się okaże, że Twój bilet nie jest oryginalny, to nie wejdziesz ;)

#333 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 Postów

Napisano 12 maja 2009 - 09:09

bardzo śmieszne :P :P :P

wiadomo już jaki będzie support???

Użytkownik bee edytował ten post 12 maja 2009 - 09:32

#334 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 12 maja 2009 - 09:33

nie wiadomo

i następnym razem skorzystaj z funkcji "edytuj"

#335 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 25 maja 2009 - 12:45

Na www.eventim.de są do zgarnięcia 4 bilety na miejsca siedzące po 70 euro!.
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#336 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 27 maja 2009 - 07:37

poszukuje transportu dla 3-5os z okolic bydgoszcz toruń świecie.

#337 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 28 maja 2009 - 12:36

@biesiada: Krzysiek, miałam napisać smsa, ale piszę tu, to dla wszystkich będzie info:
Parking przed Olimpia jest bezpłatny, do tej pory na każdym koncercie tam na jakim byłam, jeśli się przyjechało z 3 - 2 h przed nie było problemu ze znalezieniem miejsca.
Aczkolwiek.. znajomy mojego brata powiedział, że niedawno kupił bilet na jakiś koncert i na nim było zaznaczone, że "z tym biletem miejsce parkingowe przed Olimpia for free"..
Choć wydaje mi się to mało prawdpodobne, że jednak wprowadzili opłatę..

#338 //biesiada//

//biesiada//

Użytkownik

• Members
  • 293 Postów

Napisano 28 maja 2009 - 16:56

znajomy mojego brata powiedział, że niedawno kupił bilet na jakiś koncert i na nim było zaznaczone, że "z tym biletem miejsce parkingowe przed Olimpia for free"..

wydaje mi się, że bilet sam w sobie powinien być taką "przepustką"...
czyli mając bilet na koncert za parking nie powinno się płacić... chyba, że ten koleś miał jakiś vip'owski bilet...

dzięki za info :)

#339 Waldek

Waldek

Użytkownik

• Members
  • 171 Postów

Napisano 28 maja 2009 - 20:05

@biesiada: Krzysiek, miałam napisać smsa, ale piszę tu, to dla wszystkich będzie info:
Parking przed Olimpia jest bezpłatny, do tej pory na każdym koncercie tam na jakim byłam, jeśli się przyjechało z 3 - 2 h przed nie było problemu ze znalezieniem miejsca.
Aczkolwiek.. znajomy mojego brata powiedział, że niedawno kupił bilet na jakiś koncert i na nim było zaznaczone, że "z tym biletem miejsce parkingowe przed Olimpia for free"..

Jak byłem w 2005 na U2 w Berlinie to za parking musiałem zapłacić, nie pamiętam już ile ale to było kilka Euro.

#340 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 28 maja 2009 - 20:28

Jak byłem w 2005 na U2 w Berlinie to za parking musiałem zapłacić, nie pamiętam już ile ale to było kilka Euro.

Ja tez byłam i nie placilismy :lol:

Rok temu na Madonnie tez nie placilismy hehe.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych