2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Napisano 27 czerwca 2009 - 09:49
Napisano 27 czerwca 2009 - 10:26
Tydzień temu kupiłam bilety na U2 w Berlinie przez www.infoludek.pl, mają tam bilety w kat.II (miejsca siedzące) za prawie 600zika i okazało się, że do każdego zakupionego biletu jest przejazd za free na trasie Szczecin-Berlin-Szczecin. Przynajmniej o przejazd się nie muszę martwić
nie ma nic za free
Napisano 29 czerwca 2009 - 20:34
wybieramy się na koncert do Berlina z Katowic. Mamy dwa wolne miejsca w samochodzie, trasa Katowice-Berlin-Katowice, powrót w niedzielę po południu. Istnieje możliwość zabrania się tylko w jedną stronę. zainteresowanych proszę o kontakt: okcomputer@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
G
#375 Guest_Panna Anna_*
Napisano 08 lipca 2009 - 20:20
Napisano 10 lipca 2009 - 12:50
To zależy od tego jak szybko dojdzie do transakcji, bo kurier jako taki powinien zdążyć.jesli teraz zamowie bilet z ebay.de to zdązy dojsc do polski przed koncertem?
pozdro.
Ja zamawiałem bilety tydzień temu i miałem stres że nie dojadą, teraz już bym na pewno nie kupił.
Napisano 10 lipca 2009 - 13:11
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
#379 Guest_Panna Anna_*
Napisano 10 lipca 2009 - 19:57
-czy stadion na pewno nie jest w strefie plakietkowej?
-czy gdzieś w internecie znajdę plan miasta dosyć dokładny, z którego będzie wynikało, gdzie się ta cholerna strefa zaczyna?
-czy gdzieś znajdę wykaz jakichś więksiejszych parkingów w mieście Berlin? tak, żeby porzucić bezpiecznie pojazd i np. przesiąść się na jakiegoś s-bahna czy coś w tym stylu? czy też może mogę zostawić auto na parkingu pod stadionem licząc na to, że nikt go do rana nie odholuje czy coś?
Napisano 10 lipca 2009 - 20:11
Jestem blondynką, niech mnie ktoś wybawi, mam kilka pytań:
-czy stadion na pewno nie jest w strefie plakietkowej?
-czy gdzieś w internecie znajdę plan miasta dosyć dokładny, z którego będzie wynikało, gdzie się ta cholerna strefa zaczyna?
-czy gdzieś znajdę wykaz jakichś więksiejszych parkingów w mieście Berlin? tak, żeby porzucić bezpiecznie pojazd i np. przesiąść się na jakiegoś s-bahna czy coś w tym stylu? czy też może mogę zostawić auto na parkingu pod stadionem licząc na to, że nikt go do rana nie odholuje czy coś?
Nawet jak jest w strefie plakietkowej, to plakietka kosztuje 5 euro i można ją kupić w każdej "DEKRZE" www.dekra.de ; czynne także w soboty; do załatwienia w 5 minut
Mapkę możesz znaleźć tutaj http://www.berlin-po...munikacyjny/376
Ja jadę prosto na pod stadion, na pewno pod stadionem jest wielki parking (tam regularnie się odbywają wielkie imprezy), a jak nie, to w pobliżu coś utworzą. Zaufaj niemieckiej organizacji.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych