Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion

890 replies to this topic

#361 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 20:57

Tak, dostałem odpowiedź, że wszystkie miejsca zarezerwowane - dadzą znać jak coś się zwolni.

Już mi się nie chciało pisać "to po ch... oferta widnieje jako dostępna".

#362 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 21:02

a ja nie mogłem wywalczyc od nich zwrotu kasy za rezygnacje z 3 miejsc - co prawda z Poznania ale podobno to ten sam bus relacji wawa-poz -berl -sprawdz dzisaj lub jutro zatem:)

#363 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 21:04

Ok, ale myślę, że lista oczekujących jest dość długa.

#364 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 21:06

z tego co wiem to w poniedziałek było 11 miejsc \zajetych\ z nami z poznania:) only jak dla mnie

#365 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 Postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 09:56

wiadomo od której otwarte bramy?

#366 Karol66

Karol66

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 09:49

Tydzień temu kupiłam bilety na U2 w Berlinie przez www.infoludek.pl, mają tam bilety w kat.II (miejsca siedzące) za prawie 600zika i okazało się, że do każdego zakupionego biletu jest przejazd za free na trasie Szczecin-Berlin-Szczecin. Przynajmniej o przejazd się nie muszę martwić :) :):)

#367 //biesiada//

//biesiada//

Użytkownik

• Members
  • 293 Postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 10:26

Tydzień temu kupiłam bilety na U2 w Berlinie przez www.infoludek.pl, mają tam bilety w kat.II (miejsca siedzące) za prawie 600zika i okazało się, że do każdego zakupionego biletu jest przejazd za free na trasie Szczecin-Berlin-Szczecin. Przynajmniej o przejazd się nie muszę martwić :) :):)

nie ma nic za free ;)

#368 okcomputer

okcomputer

Użytkownik

• Members
  • 13 Postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 20:34

Witam

wybieramy się na koncert do Berlina z Katowic. Mamy dwa wolne miejsca w samochodzie, trasa Katowice-Berlin-Katowice, powrót w niedzielę po południu. Istnieje możliwość zabrania się tylko w jedną stronę. zainteresowanych proszę o kontakt: okcomputer@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
G

#369 pop

pop

Użytkownik

• Members
  • 262 Postów

Napisano 01 lipca 2009 - 20:12

pytanie w imieniu zu2v. Wybiera on się do Berlina samochodem, może zabrać ze sobą 3 osoby czy są jacyś chętni ?

#370 mihnik

mihnik

Użytkownik

• Members
  • 263 Postów

Napisano 01 lipca 2009 - 20:21

pytanie w imieniu zu2v. Wybiera on się do Berlina samochodem, może zabrać ze sobą 3 osoby czy są jacyś chętni ?

Ja + 1. O której wyjazd? Kiedy powrót? Bilety macie na płytę?

#371 totti83

totti83

Użytkownik

• Members
  • 59 Postów

Napisano 04 lipca 2009 - 13:00

na niemieckim ebayu jest wystawionych ponad 1000 biletow,jakby mial ktos dostep to chetnie z nim kupie.ceny sa dosc przystepne

chetni pisac na pw

#372 Locutusss

Locutusss

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 08 lipca 2009 - 10:01

Witam
Jako że dzis dotarły do mnie bilety na płytę, dopiero teraz zaczynam interesować się sprawą ponownie.
Czy może już wiadmo o której będzie się można ustawić w kolejkę pod stadionem (ponoć miało to być ustalane indywidualnie dla każdego miasta)??

#373 mihnik

mihnik

Użytkownik

• Members
  • 263 Postów

Napisano 08 lipca 2009 - 17:17

Są jeszcze wolne te miejsca w samochodzie ze Szczecina? Jeśli tak, bardzo chętnie się piszę. Proszę o jakiś kontakt!

#374 pop

pop

Użytkownik

• Members
  • 262 Postów

Napisano 08 lipca 2009 - 17:28

zu2v jest obecnie poza Szczecinem, jak tylko się z nim skontaktuję to dam znać

#375 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 08 lipca 2009 - 20:20

Mam pytanie. Ktoś z forumowiczów jedzie do Berlina z Katowic/Wrocławia może i ma dwa wolne miejsca w samochodzie? Wiem, że nikt, ale co mi szkodzi i tu zapytać... Aha, oferty ludzi, których działalność tu pierwszy raz widzę na oczy mnie nie interesuje raczej.

#376 deamson

deamson

Użytkownik

• Members
  • 28 Postów

Napisano 10 lipca 2009 - 12:43

jesli teraz zamowie bilet z ebay.de to zdązy dojsc do polski przed koncertem? :)
pozdro.

#377 Locutusss

Locutusss

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 10 lipca 2009 - 12:50

jesli teraz zamowie bilet z ebay.de to zdązy dojsc do polski przed koncertem? :)
pozdro.

To zależy od tego jak szybko dojdzie do transakcji, bo kurier jako taki powinien zdążyć.
Ja zamawiałem bilety tydzień temu i miałem stres że nie dojadą, teraz już bym na pewno nie kupił.

#378 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 10 lipca 2009 - 13:11

Jeśli sprzedający wyśle kurierem to zdąży jeśli Deutche Post to będzie zależało jak szybko spisze się poczta polska, która przejmuje w takim wypadku przesyłkę na granicy (może być różnie)
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#379 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 10 lipca 2009 - 19:57

Jestem blondynką, niech mnie ktoś wybawi, mam kilka pytań:
-czy stadion na pewno nie jest w strefie plakietkowej?
-czy gdzieś w internecie znajdę plan miasta dosyć dokładny, z którego będzie wynikało, gdzie się ta cholerna strefa zaczyna?
-czy gdzieś znajdę wykaz jakichś więksiejszych parkingów w mieście Berlin? tak, żeby porzucić bezpiecznie pojazd i np. przesiąść się na jakiegoś s-bahna czy coś w tym stylu? czy też może mogę zostawić auto na parkingu pod stadionem licząc na to, że nikt go do rana nie odholuje czy coś?

#380 focus3

focus3

Użytkownik

• Members
  • 42 Postów

Napisano 10 lipca 2009 - 20:11

Jestem blondynką, niech mnie ktoś wybawi, mam kilka pytań:
-czy stadion na pewno nie jest w strefie plakietkowej?
-czy gdzieś w internecie znajdę plan miasta dosyć dokładny, z którego będzie wynikało, gdzie się ta cholerna strefa zaczyna?
-czy gdzieś znajdę wykaz jakichś więksiejszych parkingów w mieście Berlin? tak, żeby porzucić bezpiecznie pojazd i np. przesiąść się na jakiegoś s-bahna czy coś w tym stylu? czy też może mogę zostawić auto na parkingu pod stadionem licząc na to, że nikt go do rana nie odholuje czy coś?

Nawet jak jest w strefie plakietkowej, to plakietka kosztuje 5 euro i można ją kupić w każdej "DEKRZE" www.dekra.de ; czynne także w soboty; do załatwienia w 5 minut

Mapkę możesz znaleźć tutaj http://www.berlin-po...munikacyjny/376

Ja jadę prosto na pod stadion, na pewno pod stadionem jest wielki parking (tam regularnie się odbywają wielkie imprezy), a jak nie, to w pobliżu coś utworzą. Zaufaj niemieckiej organizacji.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych