2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Started by
acr
, mar 09 2009 18:33
890 replies to this topic
Napisano 02 kwietnia 2009 - 13:40
Jak robiłem zakupy na amazon to przelicznik dawali mi bardzo koszystny. Dopiero przy tej transakcji zauważyłem wysoki kurs euro. Idę dzisiaj wyjasniać do zdzierców.
Locotusss, masz rację. Nie wiem dlaczego niemcy zrobili sobie wewnętrzną przedsprzedaż do tego wyznaczyli limit 2 bilecików. Teraz kiedy pozostały tylko te najdroższe to mozna brać po 6. Hulajdusza!
Locotusss, masz rację. Nie wiem dlaczego niemcy zrobili sobie wewnętrzną przedsprzedaż do tego wyznaczyli limit 2 bilecików. Teraz kiedy pozostały tylko te najdroższe to mozna brać po 6. Hulajdusza!
Napisano 02 kwietnia 2009 - 20:35
takie info dostałem ze shotcut:
Witaj, biletow na plyte stojaca nie bedzie- wynika to z podobnych zawirowan jak w naszym kraju.W szczegoly nie wnikamy.
Dostaniemy małą pule biletow siedzacych w kategorii 1-wszej (995 pln - szt.) oraz w kategorii 2-giej (najprawdopodobniej 625pln)
Takze potwierdz prosze czy interesuja Cie te bilety czy tez rezygnujesz z wyjazdu?
Witaj, biletow na plyte stojaca nie bedzie- wynika to z podobnych zawirowan jak w naszym kraju.W szczegoly nie wnikamy.
Dostaniemy małą pule biletow siedzacych w kategorii 1-wszej (995 pln - szt.) oraz w kategorii 2-giej (najprawdopodobniej 625pln)
Takze potwierdz prosze czy interesuja Cie te bilety czy tez rezygnujesz z wyjazdu?
Napisano 03 kwietnia 2009 - 21:37
Ha dostałam taką samą informację, ponad 600 zł na siedzenie z tyłu sceny, podczas gdy na ebay za 568 zł dostałam bilet na płytę i to z transportem. Teraz tylko trzymaćc kciuki za niemiecka pocztę.
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 04 kwietnia 2009 - 08:28
gdyby nie miejscówki które maja w ofercie to pewnie byłyby niższe gdyby dostali pule 41e-70e-87e to byłoby pieknie, doliczyc jakąś stówke i naprzód gdyby gdyby.... również załuje, najbardziej nie moge sobie wybaczyć że miałem płyte w koszyku i jak juz dotarłem do końca tej germańskiej strony to juz były niedostepne no ale cóz wazne że bede może miejsca szału nie robia tzw piknikowe ale co tam koncert trzeba z kazdej strony zobaczyc:)
Napisano 06 kwietnia 2009 - 08:33
w czwartek dostałam mail, że już wysłali, więc mam nadzieję, że wkrótce dotrą
Napisano 06 kwietnia 2009 - 19:06
Właśnie odebrałem moje bilety z DHLu. Trochę się wkurzyłem, bo w piątek zastałem awizo i okazuje się, że DHL nie dostarcza przesyłek po 17tej. Tyle kasy płaciłem za przesyłkę i musiałem dziś specjalnie pod Poznań jechać do ich siedziby (można ewentualnie do pracy sobie kazać dostarczyć, ale bałem się że mnie nie zastaną akurat w biurze) i dziś mam już bileciki w ręce:))). Kupowałem w przedsprzedaży dla fanów, więc Ci co kupowali normalnie niech sie jeszcze nie niepokoją.
Jedna rzecz mnie tylko zaskoczyła, bo płaciłem 70 eur (za płytę) a na bilecie wydrukowali 68 eur! Ciekawe, gdzie się podziało 2 eur, bo żadnego małego druczku nie widzę.
Dobra wiadomość dla tych, którzy będą po Berlinie poruszać się komunikacją miejską: bilet uprawnia do podrózowania komunikacją na 2 godziny przed rozpoczęciem koncertu aż do 3 nad ranem ! ) Obejmuje strefy A, B, C w Berlinie (zorientowani wiedzą o co chodzi).
Teraz zaczynam już odliczanie
Jedna rzecz mnie tylko zaskoczyła, bo płaciłem 70 eur (za płytę) a na bilecie wydrukowali 68 eur! Ciekawe, gdzie się podziało 2 eur, bo żadnego małego druczku nie widzę.
Dobra wiadomość dla tych, którzy będą po Berlinie poruszać się komunikacją miejską: bilet uprawnia do podrózowania komunikacją na 2 godziny przed rozpoczęciem koncertu aż do 3 nad ranem ! ) Obejmuje strefy A, B, C w Berlinie (zorientowani wiedzą o co chodzi).
Teraz zaczynam już odliczanie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych