2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Posted 24 lipca 2009 - 14:03
Patryk, współczuję z tymi żebrami, potrafisz klaskać?
Ev, ale jak wyciągniesz z tych bułek i zaczniesz pstrykać, to wtedy mogą Cię upomnieć...
#163 Guest_piotrek85_*
Posted 24 lipca 2009 - 14:18
Przemycanie lustrzanki na koncert jest mega ryzykowne. Jak ochrona Cię wypatrzy to na bank zgarną, każą skasować zdjęcia i koniec pieśni. BTW jaki obiektyw?mnie chodzi o to ze chcialam jak rok temu sobie przeniesc aparat w bulkach. no i w jednej mega obiektyw, w drugiej body
Posted 24 lipca 2009 - 14:34
pamietam Aguszka81 tacy bylismy jeszcze wczoraj.....
mam jeszcze takich pare - worki jana niezbednego bezcenne? nieeeeeeee! only 10 zlotys ajne sztukien
ołłłłł jeeeeee dżizas ja nie mam tej foty ino filmik w komórce (niedziałającej już) ale smiechowo było. Tym razem biore folie malarską
Posted 24 lipca 2009 - 14:57
a co z sokami w takich foliowych srebrnych woreczkach, przejdą?
No to już byłby chyba szczyt, gdyby nie przeszły...
Posted 24 lipca 2009 - 15:37
Co się dzieje kiedy znajdują u kogoś przy kontroli na wejściu aparat? Biorą do przechowania i spisują dane z dowodu osobistego?
wystawiaja na allegro
tak poważnie, to w 2005 był jakiś depozyt, ale ja bym w takie rzeczy nie wierzył, że to nie zginie i takie tam...
Mrówa: w oficjalnym "regulaminie" ogłoszonym przez otoczenie zespołu stoi, że można legalnie wnieść małe aparaty, ale doświadczenie pokazuje, że co kraj to obyczaj... a u nas w Polsce to raczej ochrona nadgorliwa...
w Mediolanie jak pisałem w relacji wniosłem na stadion lustrzankę ze statywem, plecaki nikogo nie interesowały, w Berlinie odniosłem lustro do samochodu, bo się bałem trzepania i faktycznie sprawdzali, ale jak dobrze trafiłeś z ochroną to byś i lustrzankę przemycił- w Paryżu podobno zgarnęli z płyty kolesia z lustrzanką... planując w Berlinie zabawę przy barierce nie ryzykowałem, z ochroną stałem nos w nos przy wybiegu, więc i tak bym lustrzanki nie wyciągną z plecaka...
Posted 26 lipca 2009 - 11:11
Czekałem jak na szpilkach na 6 sierpnia, w końcu znalazłem się na stadionie. I okazało się, że... U2 jest supportem Red Hot Chili Peppers i zagra ledwo kilka kawałków
Matuchno, jakie ja katiusze przez minioną noc przeżywałem. Ale to poczucie ulgi po przebudzeniu
A bardzie do meritum - z ciekawości - wie ktoś ilu widzów wchodzi na płytę (ile biletów rozprowadzano)?
Posted 26 lipca 2009 - 15:03
Czy jeżeli przemycę aparat Nikon D40x (dodatkowo obiektyw szerokokątny) to potem będąc na trybunach ktoś z ochrony może się do mnie przyczepić ?
Link na allegro ze szczegółową specyfikacją aparatu:
http://allegro.pl/it..._gwarancja.html
Nie śmiejcie się ze mnie, ale ja kompletnie nie znam się na aparatach Wiem tyle, że robi on zajebiste zdjęcia
Bootleg z Chorzowa 06.08.2009r.
http://rapidshare.co..._06.08.2009.zip
Moje zdjęcia z koncertu w Chorzowie 06.08.2009:
http://picasaweb.goo...06082009Zdjecia
Posted 26 lipca 2009 - 15:09
Słuchajcie zbytnio nie znam się na aparatach, więc pytam.
Czy jeżeli przemycę aparat Nikon D40x (dodatkowo obiektyw szerokokątny) to potem będąc na trybunach ktoś z ochrony może się do mnie przyczepić ?
Link na allegro ze szczegółową specyfikacją aparatu:
Nie śmiejcie się ze mnie, ale ja kompletnie nie znam się na aparatach Wiem tyle, że robi on zajebiste zdjęcia
A kogo obchodzi jaki masz aparat ... albo chcesz kupic. Idz na fotoforum i sie tam popytaj. To nie miejsce na takie pytania. Sloro wiesz ze robi super zdjecia to po co sie pytasz. No i na finisz: to nie aparat robi zdjecia tylko czlowiek. Jak nie umiesz fotografowac to i najlepszy na swiecie aparat ci nie pomoze. Kup se jakas malpke. Masz 99% szans ze ja przemycisz i nie bedziesz 1,2k w plecy jak aparatu nie pozwola wniesc.
Everything You Know Is Wrong
Posted 26 lipca 2009 - 15:15
A kogo obchodzi jaki masz aparat ... albo chcesz kupic. Idz na fotoforum i sie tam popytaj. To nie miejsce na takie pytania.
Chyba nie doczytałeś posta...
...a odnośnie pytania to może taki aparat być potraktowany jako "pro" z racji tego, że to lustrzanka. Niemniej jednak na moich dotychczasowych koncertach niezbyt szcegółowo sprawdzali plecaki więc mógłbym wnieść nawet D3...
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users