Przecież bilety do RZ były w regularnej sprzedaży.
I nadal sa... Dlatego takie konkursy teraz, bo trudno im sprzedac.. licze na to ze beda tez tam wpuszczac ludzi losowo z plyty, jak to zrobili w Mediolanie..
Napisano 27 lipca 2009 - 13:01
Przecież bilety do RZ były w regularnej sprzedaży.
Napisano 28 lipca 2009 - 00:18
Napisano 28 lipca 2009 - 00:37
Ja nie chciałem napisać nic konkretnego i sensownego. Chciałem tylko zakomunikować wszystkim istnienie mojej nowej sygnaturki. Spełnienie mojego (i nie tylko mojego, bo jeszcze: Pat, Acr, Zbych, Olive) marzenia sprawiłoby, że postawiłbym wszystkim kolejkę... :-)
:*.
Pozdrawiam ciepło.
Napisano 28 lipca 2009 - 01:08
[color="#FF0000"][center][size=5]LIFE ON A DISTANT PLANET ON THE HORIZON! [/size] [size=4]6.08.09, Stadion Śląski, Chorzów![/size][/color] [img]http://www.republika.pl/rdsj/loadpkaro.jpg[/img] by OLBowa Karolina [img]http://www.republika.pl/rdsj/loadp.jpg[/img] by Olive;-) [color="#0000FF"] [size=3]...ewentualnie może być Street Mission, ale to nie ta sama moc....[/size][/color] [b] [color="#FF0000"][size=5]Czekaj.. nie znasz Life On A Distant Planet? How come?[/b] >>>>>>[url="http://www.youtube.com/watch?v=G5j_HOi16iw"]U2 - Life On A Distant Planet (Lost On A Silent Planet/The Magic Carpet) on You2Tube![/url]<<<<<<[/size] [size=2]Just sit back and enjoy this pure spiritual journey with 17- to 19-year-old Irish boys![/size][/color] [/center]
Napisano 28 lipca 2009 - 01:12
Napisano 28 lipca 2009 - 01:37
Napisano 28 lipca 2009 - 01:54
Napisano 28 lipca 2009 - 08:41
Nie wierze że sie uda, ale sie przyłacze, bo to tak bez sensu, ze nie mogę inaczej
Napisano 28 lipca 2009 - 09:45
Nie, no Olive. Ty to masz koszmarne sny.......ps - mialam straszny sen - snilo mi sie, ze zapomnialam biletow i zorientowalam sie dopiero pod stadionem. musialam wrocic do wawy i pojechac z powrotem, a jak juz dotarlam to wszyscy juz byli w srodku i nie chcieli mnie wpuscic... i nie wiem dlaczego marekr zabijal czas pod stadionem wyszywajac makatke...
Napisano 28 lipca 2009 - 10:36
Napisano 28 lipca 2009 - 11:12
(judith? judith? )
(can you hear me? )
(can you see me? )
Life on a distant planet
Another atmosphere
Life on a distant planet
So cold inside of here
You can see her
But she can't see you
You can call her name
But she won't even hear you
In the morning of the day
To the evening
D-day and beyond
Lost on a silent planet
Two lone, rising stars
Locked on a silent planet
So close and yet so far
Children scream and shout
Their eyes torn out
Judith turns around and stumbles
To the ground
In the morning of the day
The evening time
D-day and beyond
Oh...girl you fall out
Oh...girl you come out to cry
Have you nothing to say
Girl you come out to cry
Have you nothing to say
In the morning
On to the day time
To the evening
D-day and beyond
ciuch ciuch!
Napisano 28 lipca 2009 - 11:21
Napisano 28 lipca 2009 - 11:21
...
Napisano 28 lipca 2009 - 11:29
Ludzie nie przesadzacie z tymi akcjami? Jade na koncert aby się tam bawić a nie żeby pół miesiąca wcześniej zaczynać nauki piosenek których 99,99% pierwszy raz na uszy słyszy. Proponuję jeszcze na Breathe aby każdy zionął ogniem, na Beautiful Day świecił latarkami w stronę sceny a przemowy Tutu każdy nauczył się na pamięć...
Flagę popieram bo to pomysł widowiskowy i efekciarki... a przede wszystkim nie czasochłonny w przygotowaniach....
Ale żadnych 'czwartoligowych' piosenek się uczyć nie będę bo po co....
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych