Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium

2840 replies to this topic

#221 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 11:50

Ludzie nie przesadzacie z tymi akcjami? Jade na koncert aby się tam bawić a nie żeby pół miesiąca wcześniej zaczynać nauki piosenek których 99,99% pierwszy raz na uszy słyszy. Proponuję jeszcze na Breathe aby każdy zionął ogniem, na Beautiful Day świecił latarkami w stronę sceny a przemowy Tutu każdy nauczył się na pamięć... <_<
Flagę popieram bo to pomysł widowiskowy i efekciarki... a przede wszystkim nie czasochłonny w przygotowaniach....
Ale żadnych 'czwartoligowych' piosenek się uczyć nie będę bo po co.... -_-

Wydaje mi się że akcja jest kierowana do wąskiej grupki fanów, którzy będą najbliżej i którzy mają na to ochotę. Nikt nie chce aby śpiewał to cały stadion. A piosenkę warto poznać choćby poto żeby wiedzieć oco chodzi ;)
czyż nie?

#222 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 12:01

...a ja tak sobie obserwuję ruch na eventimie po ostatniej obniżce cen na 190 PLN...w ciągu ostatnich 2 godzin poszło kolejne 76 biletów...powoli się Śląski zapełnia...

#223 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 16:45

oj widać że cie to Look stresuje :)

ciekawe czy pojawi się niedługo post, że czarna ciężarówka wjechała na Stadion Slaski.. Fajnie by było :P

#224 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 16:51

oj widać że cie to Look stresuje :)

ciekawe czy pojawi się niedługo post, że czarna ciężarówka wjechała na Stadion Slaski.. Fajnie by było :P

najpierw utopia marzanne w gotheborg...
dwa razy - sadysci.
pozniej cialo przywioza do nas czarna ciezarowka ;)

#225 Szarlej

Szarlej

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 17:13

Od razu proszę o przebaczenie za głupie pytanie, ale proszę odpowiedzcie: zastanawiam się na którą godzinę należałoby mniej więcej przyjechać do Chorzowa, żeby dostać się do Golden Circle? 9:30, 10, czy wcześniej? Będzie to mój pierwszy koncert tego typu - stąd niewiedza :P I jak to wygląda po dotarciu na miejsce? Czytałem w temacie chyba o Berlinie że "obrączkowano" czekających nadając im kolejne numery. U nas też coś takiego może być?

#226 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 17:37

Ja będę o 9 mniej więcej i wydaje mi się, że to wystarczy ;)

Taaa, o 9, jasne :rolleyes:

#227 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 17:45

http://muzyka.interi...orzowem,1345159

Nie brzmi to dobrze...

"Najbliższe koncertu U2 w Europie stanęły pod znakiem zapytania po tym, jak w Dublinie utknęła scenografia trasy "360"."

Jeżeli dobrze liczę, to utknęła "nasza" scena. Słyszeliście coś więcej o tym?
It's no secret that the stars are falling from the sky

#228 Szarlej

Szarlej

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 17:52

Taaa, o 9, jasne :rolleyes:

Rozumiem, że w tej wypowiedzi jest zawarta sugestia, że o 9 to już nie będzie miejsca pod stadionem? :rolleyes:

#229 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 17:53

Herald coś wspominał, że mieszkańcy okoliczni w ramach protestu mieli w planach blokowanie ciężarówek ale nic nie piszą, że im się udało...

#230 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2009 - 17:54

Moim zdaniem spokojnie do 10:00 można przychodzić, miejsca w GC jest sporo. Najwięcej ludzi zacznie się schodzić pewnie po 12, większość ma prace i bardziej poukładane w głowie niż my ; p

#231 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2009 - 17:55

http://muzyka.interi...orzowem,1345159

Nie brzmi to dobrze...

"Najbliższe koncertu U2 w Europie stanęły pod znakiem zapytania po tym, jak w Dublinie utknęła scenografia trasy "360"."

Jeżeli dobrze liczę, to utknęła "nasza" scena. Słyszeliście coś więcej o tym?

Nie ma potrzeby siać paniki. Przy planowaniu trasy koncertowej organizator wziął pod uwagę możliwe obsuwy czasowe. Dlatego scena dotrze do Chorzowa na czas.

#232 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 17:58

A nie, faktycznie Irish Independent pisze, że mieszkańcy zablokowali wjazd, kiedy ciężarówki przyjechały po sprzęt wideo i nagłośnienie. To może spowodować obsuwę przed Goteborgiem.

Oczywiście w interii musieli wpleść wątek naszego koncertu aby spiąć co poniektórym pośladki...

Ech...

#233 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2009 - 18:03

A nie, faktycznie Irish Independent pisze, że mieszkańcy zablokowali wjazd, kiedy ciężarówki przyjechały po sprzęt wideo i nagłośnienie. To może spowodować obsuwę przed Goteborgiem.

Oczywiście w interii musieli wpleść wątek naszego koncertu aby spiąć co poniektórym pośladki...

Ech...

W Goteborgu nie będzie sceny z Dublina. Więc nie ma mowy o obsuwie. The Claw z Dublina jedzie teraz do Chorzowa. :P

#234 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 18:14

Ludzie, niech oni mnie nie przyprawiają o zawał... xD

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#235 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 18:17

zdaza, nie siejcie defetyzmu...
a pod brame przyjdzcie jak najpozniej, bedzie wiecej miejsca dla mnie, nie lubie spac w tloku! ;)

ps - czy mi sie wydawalo, czy mniej wiecej od 3 stron leca tu posty ktore powinny bys w FAQ koncertowym? moze ktos by posprzatal?
czekam na wiadomosci od pierwszych bramowiczow i czuje sie zestresowana tymi ciaglymi pytaniami. za chwile znowu ktos zacznie pytac ile kanapek ma zabrac i o ktorej zrobic siusiu... ;)

pozdrawiam, naczelny gledzior

#236 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 18:46

e tam śmieci, wątek i tak zacznie spełniać swoje zadanie po koncercie, bo chyba nie ma osób które by na nie nie jechały :P Ciekawe czy ktoś będzie setliste na żywo podawał :D
FAQ po prostu jest rzadko przeglądany i większa jest szansa że tutaj uzyska się odpowiedź, a co by nie gadać, koncertu w Chorzowie pytania dotyczą ;)

#237 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 19:08

Ja zamierzam o 9-10 z Warszawy dopiero wyjechać, bo do GC to mi wcale nie śpieszno... Chcę też zobaczyć te lasery, stroboskopy, dziwki, koks etc. a nie tylko gruby tyłek Bono :P
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#238 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 19:18

Ludzie, niech oni mnie nie przyprawiają o zawał... xD

to by była tragedia. NERWICA jeżeli chodzi o mnie :lol:
Dołączona grafika

#239 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 19:35

Nie rozumię tych ludzi przecież U2 to ich skarb narodowy :angry: Albo interia robi szum w swoim stylu <_< A swoją drogą w poniedziałek już powinni wjeżdżać ze sprzętem na Śląski :rolleyes:

#240 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 19:36

Ja zamierzam o 9-10 z Warszawy dopiero wyjechać, bo do GC to mi wcale nie śpieszno... Chcę też zobaczyć te lasery, stroboskopy, dziwki, koks etc. a nie tylko gruby tyłek Bono :P

:P
tak swoja droga to pewnie nikt nie zauwazyl, ale bonias zauwazalnie schudl a to dopiero poczatek trasy...
zreszta lepszy gruby tylek boniasa niz wkleslotylek Ekda ;P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych