2009-08-10 - Zagreb, Croatia - Stadium Maksimir - 2
Napisano 08 sierpnia 2009 - 22:04
pisze tu bo tam nikt nie odwiedza tematu, kto by zdecydowal sie na spontaniczną akcje i jutro jechal do zagrzebia na drugi koncert? mam 3 wolne miescja
kurde po chorzowie mnie tak naszło, a moze dlugo lub w cale nie bedzie nastepnej okazji
Kurde, też to chciałem zrobić, ale nie mogę :/:/ Niestety muszę "słuchać" rodziców... Boże, a mam taką ochotę, żę, ku**a aż mnie skręca...
Sygnaturka
Napisano 08 sierpnia 2009 - 22:19
pisze tu bo tam nikt nie odwiedza tematu, kto by zdecydowal sie na spontaniczną akcje i jutro jechal do zagrzebia na drugi koncert? mam 3 wolne miescja
kurde po chorzowie mnie tak naszło, a moze dlugo lub w cale nie bedzie nastepnej okazji
jesli tylko wygram w totka do jutra - jade z toba plus moja kumpela z podobnymi doznaniami...

conajmniej dwie ekipy od nas pojechaly, chetnie bym dolaczyla do trzeciej...
Napisano 10 sierpnia 2009 - 16:39

fotki z hotelu w Zagrzebiu TUTAJ
szczesciarze...

ok 16:30 otwarto bramy...
fani wszedzie sie wcisna:

sa rowni i rowniejsi:

Apdejt od naszych:
Wiercioch/Biesiada/Eva przerabiaja flage na czesci garderoby zeby moc ja wniesc na trybuny

Depe crew znowu na plycie. Czekaja na wejsciowki na Red Zone. Biletow mnostwo, nawet w kasach, dostepne sa po nieco wyzszych cenach niz rynkowe.
Na plycie luzy - wchodzac o 17.00 mogli bez przepychania dostac sie do barierek.
Zespol byl wczoraj wyluzowany, publika tez bo zywiolowoscia nie grzeszyla... Moze dzisiaj bedzie lepiej, w koncu to teoretycznie pierwszy koncert...
Trzymamy kciuki za akcje balonikowa...
Napisano 10 sierpnia 2009 - 17:44

Zapowiada nam się kolejny piękny wieczór przy piłującej uszy transmisji, tak ale za to jakie to pole z no line on the horizon dla wyobraźni!
Cóś nam się Larry dużo uśmiecha na tej trasie...fotki z hotelu w Zagrzebiu
zakochał się w końcu z wzajemnością czy cóś...

Napisano 10 sierpnia 2009 - 18:36

streaming bedzie jak ktos bedzie streamowal

nic na razie nie wiadomo...
update od Depe crew: Łukaszowie udalo sie dostac na backstage

Edek chyba sie zgubil w toalecie... koncertu nie bedzie

to chyba przed wywiadem w tamtejszej tv...

to sa chyba najdluzsze urodziny na swiecie

wrrrrau

sporo ludzi juz w Zagrzebiu:

Napisano 10 sierpnia 2009 - 18:57

jest tutaj: mniam mniam
video - sklejka z wczoraj (ok 15 minut) TUTAJ
poki co, nic nei wiemy o balonikach. okaze sie na poczatku koncertu...
Napisano 10 sierpnia 2009 - 19:02
Guest_madredeus_*
Napisano 10 sierpnia 2009 - 19:06
Na pewno by im wyszło, gdyby zdecydowali się na zwykłe machanie czymkolwiek - jak my. Z balonikami może być problem, trzeba taki balonik kupić, w dodatku musi być odpowiedni tj. z helem itd. Chyba że będą rozdawać. W każdym razie trzymamy kciuki.
Ale nie mogą machać tylko szmatami. Jeśli już mają coś robić to chyba oczywiste, że musi być jakoś inaczej. Wiesz prawa autorskie, patenty, przynajmniej trzy różnice i takie tam ;-)
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych