Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#1521 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:00

Niech ktoś, kto dostał już mejla, napisze dokładnie co w nim jest. I czy to mejl z eventim, czy z ticketpro ofkors.

z ticketpro

Numer zamówienia / Transaction number:

Drogi kliencie,

potwierdzamy dokonanie zakupu w naszym sklepie internetowym
na łączną sumę 387 PLN. Twoje bilety zostaną wysłane na adres podany w
formularzu zamówieniowym.

płaciłam kartą

#1522 kiwi

kiwi

Użytkownik

• Members
  • 37 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:01

słuchajta!!!: udało mi sie zamówic 4 sztuki na płytę, kliknąłem sobie na potwierdzenie zamówienia w wersji do wydruku i dostalem to co jest poniżej (oczywiscie dane osobowe wyiksowałem):

Uwaga: To jest automatyczna wiadomość generowana przez system pocztowy. Prosimy nie odpisywać, nie udzielimy odpowiedzi.

Drogi/Droga Pan XXXXXXX,

dziękujemy za zakup biletów. Informacje dotyczące zamówienia znajdują się poniżej.

UWAGA: jeśli dokonywałeś/aś płatności za pośrednictwem Dotpay, poniższe potwierdzenie jest ważne jedynie, jeśli jednocześnie otrzymałeś/aś informację o poprawnym wykonaniu płatności od Dotpay.pl

================================================================================
Twój nr zamówienia: XXXXXXXXX
================================================================================

DANE KLIENTA
Imię i nazwisko:
XXXXXXXXX

Adres do faktury:

XXXXXXXXX
Adres doręczenia:

XXXXXXXXX
Numer klienta:
XXXXXXXX
INFORMACJE O TERMINIE
Numer terminu imprezy 1:
--------------------------------------------------------------------------------
U2

Miejsce:
Stadion Śląski
0 Chorzów, Polska

Data:
06.08.2009, 17:00

płyta stojąca
STOJĄCE / Cena Normalna rząd: miejsce: cena: 190,00 PLN

METODA PŁATNOŚCI
Przelew / przekaz pocztowy
--------------------------------------------------------------------------------
Prosimy o wpłacenie sumy
785,00 PLN
wpisując numer zamówienia: XXXXXXXXXX w tytule przelewu
na nasze konto:

Odbiorca: Eventim sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 25
00-508 Warszawa
Nazwa banku: Dresdner Bank
Nr konta: 90 2310 0000 0110 2746 0300 0000
IBAN: PL90 2310 0000 0110 2746 0300 0000
SWIFT: DRES PL PW

Ważne: Prosimy o dokonanie wpłaty w ciągu 3 dni od momentu dokonania rezerwacji. Jeśli nie otrzymamy płatności w ciągu 7 dni, Twoja rezerwacja zostanie anulowana.

Jeżeli otrzymamy Twoją płatność po 7 dniach, Twoje pieniądze zostaną zwrócone z potrąceniem 10 pln opłaty manipulacyjnej.

Jeżeli w tytule przelewu nie napiszesz numeru rezerwacji Twoje pieniądze zostaną zwrócone z potrąceniem 10 pln opłaty manipulacyjnej.

Jeżeli wpłacisz nieprawidłową sumę, Twoje pieniądze zostaną zwrócone z potrąceniem 10 pln opłaty manipulacyjnej.

Bilety powinny do Państwa dotrzeć w ciągu następnych 4 tygodni, w zależności od daty wybranej imprezy.

METODA DORĘCZENIA/ODBIORU
Przesyłka kurierska UPS: 25,00 PLN
Twoje bilety zostaną wysłane przesyłką kurierską UPS po otrzymaniu przez nas płatności.

Czas oczekiwania na przesyłkę wynosi do 2 tygodni (w zależności od daty wybranej imprezy)

USłUGI

PODSUMOWANIE

Ilość biletów: 4
Łączna wartość biletów: 760,00 PLN
Koszt doręczenia/odbioru: 25,00 PLN
Łącznie w PLN: 785,00 PLN

Jeśli macie Państwo pytania dotyczące swojej płatności, prosimy o email na adres platnosci@eventim.pl,
jeśli macie Państwo pytania dotyczące wysyłki, prosimy o email na adres dostawa@eventim.pl,
jeśli macie Państwo pytania dotyczące problemów technicznych, prosimy o email na adres tech@eventim.pl.

Dziękujemy za wybór Eventim PL.
Życzymy niezapomnianych wrażeń na wybranej przez Ciebie imprezie i zapraszamy ponownie!

Eventim PL
Al.Jerozolimskie 25
00-508 Warszawa
Polska
telefon: +48 22 621 94 54
fax: +48 22 621 93 83
http://www.eventim.pl
info@eventim.pl

To kurcze wychodzi mi na to, ze nie musze czekac na maila tylko smiało mogę dokonywac przelewu!!!!1
Co Wy na to?????
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight!
(Poszalałbym, ale nie dziś!)

#1523 Lapin

Lapin

Użytkownik

• Members
  • 10 Postów

znowu na eventimie dostępne są wszystkie bilety

#1524 artitheblue

artitheblue

Użytkownik

• Members
  • 5 Postów

http://www.u2.com/tour/presale/index

wejdzcie na ten link i kliknijcie w local przy chorzowie - są wszystkie bilety. teraz przynajmniej. i nie ma obciążeń

#1525 Kacha

Kacha

Użytkownik

• Members
  • 27 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:03

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 na eventimie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1526 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

A lucas o co chodzi z tym E-Ticket ta forma płatności . Już w ogóle nie czaje nic , na evetmencie było jasno napisane , że biorę sobie przelew i basta płacę przelewem a tam jakieś g.. znowu . Chore!

:
e-card placisz automatycznie przelewem z konta bankowego internetowego: integligo, mbank itd. ja tak zrobilem szybko i sprawnie
pozdr. powodzenia i dobranoc

#1527 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

co to za forma płatności E-Ticket ktoś mnie olśni będę wdzięczny ???

#1528 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

wejdzcie na ten link i kliknijcie w local przy chorzowie - są wszystkie bilety. teraz przynajmniej. i nie ma obciążeń

tu lejt...

#1529 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:05

ale jak ja nie mam takiego konta tzn. jedynie miellenium bank , bo w ogóle nie znam się na tym więc pytam ?

#1530 firletka

firletka

Użytkownik

• Members
  • 19 Postów

słuchajta!!!: udało mi sie zamówic 4 sztuki na płytę, kliknąłem sobie na potwierdzenie zamówienia w wersji do wydruku i dostalem to co jest poniżej (oczywiscie dane osobowe wyiksowałem):

Uwaga: To jest automatyczna wiadomość generowana przez system pocztowy. Prosimy nie odpisywać, nie udzielimy odpowiedzi.
(...)
treść
(...)
To kurcze wychodzi mi na to, ze nie musze czekac na maila tylko smiało mogę dokonywac przelewu!!!!1
Co Wy na to?????

Gdzie można kliknąć tą wersję do wydruku? Boże, jaka ja zielona jestem...

Użytkownik acr edytował ten post 20 marca 2009 - 02:06
skrócony cytat.

#1531 brąski bit

brąski bit

Użytkownik

• Members
  • 15 Postów

"..tej kategorii cenowej nie ma juz dostępnych miejsc. Prosze wybrać bilety z innej kategorii cenowej...:
:blink:

#1532 Kaha

Kaha

Użytkownik

• Members
  • 127 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:06

zarejestrowałam sie na evertimie, sa bilety.,.. klikam a tam bład!!!! ;/

#1533 brąski bit

brąski bit

Użytkownik

• Members
  • 15 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:06

Gdzie można kliknąć tą wersję do wydruku? Boże, jaka ja zielona jestem...

spróbuj prawym przciskiem myszki, tam powinna byc opca - drukuj :-)

#1534 artitheblue

artitheblue

Użytkownik

• Members
  • 5 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:07

"..tej kategorii cenowej nie ma juz dostępnych miejsc. Prosze wybrać bilety z innej kategorii cenowej...:

próbuj, mi w tej chwili znów wyskoczyły wszystkie... jaj se nie robię

#1535 spider31

spider31

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:08

mam to samo wszystkie dostępne klikasz do koszyka a tu: "W tej kategorii cenowej nie ma juz dostępnych miejsc. Prosze wybrać bilety z innej kategorii cenowej. "
co jest???
5 piw proszę..

#1536 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Odświeżaj w tym przypadku do skutku. Miałem to samo.
Dołączona grafika

#1537 blyszcz

blyszcz

Użytkownik

• Members
  • 7 Postów

Ile się czeka na maila jak się płaci kartą?????

#1538 Scarlet

Scarlet

Użytkownik

• Members
  • 204 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:09

Nie wycofuj się, tylko odświeżaj wytrwale stronę. Mnie udało się w ten sposób po kilkunastu minutach.
A czy mogę jeszcze dostać potwierdzenie zamówienia? Jakoś się zagapiłam w pierwszej chwili, a teraz nie mogę tego znaleźć.

#1539 brąski bit

brąski bit

Użytkownik

• Members
  • 15 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:10

próbuj, mi w tej chwili znów wyskoczyły wszystkie... jaj se nie robię

spoko, spoko... juz tak klikam od dwóch godzin.. :-) u każdego cos innego wyskakuje w jednym momencie ;)

#1540 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 02:11

Ponawiam pytanie:
Bilety już mam.... Czekam jeszcze na maila... Do przelewu potrzebuje nr rezerwacji... czy to jest to samo co nr zamówienia?.. czy będę miał to w mailu?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych