Anyway, pamiętaj, żeby w zakładce Twoje Dane ---> Dane klienta wpisać adres.to fantastycznie aczkolwiek wydaje mi się to podejrzane...ale może to juz takie przewrażliwienie wynikające ze strachu że nagle o północy nie bede mogła z jakies przyczyny kupic tego biletu:PP dzieki:)
Bilety: opinie
Napisano 19 marca 2009 - 20:35
Napisano 19 marca 2009 - 20:51
Eventim to jest jakaś kpina. Zarejestrowałem się prawie dwa tygodnie temu - mam na to potwierdzenie mailowe. Dziś okazuje się, że moje konto nie istnieje, a nowego nie mogę założyć, bo ciągle wyskakuje błąd.
ja na wszelki wypadek jestem caly czas na stronie eventime
Napisano 19 marca 2009 - 20:56
Jak to jest z tymi sektorami?
Tutaj sektory są liczone w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara
A tutaj przeciwnie (aby ułatwić postrzeganie polecam obócić rys. o 180 stopni)
Mapka górna jest oficjalna, mapka dolna to wesoła twórczość Raskola o ile mnie pamięć nie myli ;-)
Napisano 19 marca 2009 - 21:00
Napisano 19 marca 2009 - 21:11
u mnie Eventim działa [przynajmniej teraz...], ale nie chcą mnie wpuścić na LiveNation... w takim razie będę okupować tylko eventim.pl mam nadzieję, że uda mi się zdobyć bilet na płytę... bo jeśli się nie uda... ech, wolę o tym nie myślećEventim to jest jakaś kpina. Zarejestrowałem się prawie dwa tygodnie temu - mam na to potwierdzenie mailowe. Dziś okazuje się, że moje konto nie istnieje, a nowego nie mogę założyć, bo ciągle wyskakuje błąd.
Napisano 19 marca 2009 - 21:26
Mam problem... Probuje zalozyc konto na eventimie i nie moge!! Caly czas wyskakuje mi jakis blad - konkretnie chca podania kodu aktywacji. Chyba tego z obrazka. Po raz nty wklepuje go i nic... Odswiezam, nic...
Moze ktos wie co zrobic????
Help........
Sam bym chciał wiedzieć bo również mam ten sam problem. Może chodzi o jakieś ograniczenia, przeciążenia albo inne złe moce..
Władają nim potwory..
Napisano 19 marca 2009 - 21:26
Jaką masz szybkość neta?
szybkosc: 100.0 Mbps
No nic...widac,ze sama nic nie zrobie z tym eventimem. Poczekam na moja bardziej techniczna polowke. Moze cos poradzi:)
3mam za Was wszystkich kciuki! Obysmy sie spotkali w Chorzowie!!
Użytkownik bee edytował ten post 19 marca 2009 - 21:40
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych