Bilety: opinie
Napisano 19 marca 2009 - 14:46
różni się to w sumie tylko tym, że przez livenation dokonujesz zakupu na stronie www.eventim.pl/livenation, a przez eventim na stronie www.eventim.pl
... no i jeszcze różni się tym, że EVENTIM.PL - przesyłka kurierska UPS - 25 PLN
LIVENATION.PL - przesyłka kurierska UPS - 35 PLN
Napisano 19 marca 2009 - 15:18
poczytaj uważnie a znajdziesz odpowiedz
np tu "kupując przez livenation w efekcie i tak kupujesz w eventimie, więc obowiązują takie formy płatności jak tam; najlepiej zrób sobie symulację na jakimś innym koncercie"
tudziez pomysl logicznie,wg mnie 6 tixow na 1 login,zaloz konto na matke,ojca i wujka to kupisz 18
Napisano 19 marca 2009 - 15:41
1. Sam skazuje miejsca, rząd, sektor, itd.?
2. Jesli miejsca sa losowane to może zdazyć się tak że będe miał dwa bilety na róznych końcach stadionu mimo że brałem je "przy jednym zamówieniu"?... no to to już by była chyba porażka
#966 Guest_Mac_*
Napisano 19 marca 2009 - 15:48
2. Jesli miejsca sa losowane to może zdazyć się tak że będe miał dwa bilety na róznych końcach stadionu mimo że brałem je "przy jednym zamówieniu"?... no to to już by była chyba porażka
Z tego co wiem to im szybciej zamówisz na trybune, tym lepsze bilety dostaniesz. A jeśli zamawiasz pare za jednym razem, to raczej będą koło siebie.
Napisano 19 marca 2009 - 16:02
Z tego co wiem to im szybciej zamówisz na trybune, tym lepsze bilety dostaniesz.
Niekoniecznie.
Bilety (a raczej miejsca) przydziela automat, który ma ustawiony algorytm na oferowanie "najlepszych dostępnych miejsc".
Jednakże, polega to wyłącznie na oferowaniu "najlepszego dostępnego sektora" - czyli tego najbliżej środka korony (licząc na lewo i prawo od sektora nr 30).
I może zdarzyć się tak, że ktoś, kto zaloguje się np. o godz. 00.30 będzie miał miejsca w sektorze np. 33, ale rząd 50. Niby blisko środka.
A osoba, która wejdzie 10 minut później dostanie miejsca w sektorze już dalszym np. 34 (bo ten o numerze 33 się zapełni na maksa), ale np. rząd 5, bo ten konkretny sektor dopiero co został przez automat rozpoznany jako "najlepszy dostępny".
I wyjdzie na to wówczas, że te drugie miejsca będą dużo lepsze.
Bowiem kąt "odchylenia" od środka korony i przez to sceny dużo większy nie będzie, ale za to różnica np. 45 rzędów w miejscówkach to jest jakieś ok. 20 metrów na odległości w bezpośredniej linii od sceny. Dodaj do tego sobie szerokość murawy i w efekcie Bono i spółka będą mniejsi na żywo, niż paznokieć u kciuka (jak to ktoś już na tym forum porównał).
Ja 4 lata temu byłem w sektorze 31 (rząd 11) wydawało mi się, że to jest blisko, ale widząc energię płyty, w tym roku kupiłem już 4 bilety właśnie tam.
Primo - atmosfera, secundo - duuuużo bliżej będę niż najlepsze sektory (nawet jeśli nie będę się specjalnie pchał do przodu) , trio - cena :-P
A jeśli zamawiasz pare za jednym razem, to raczej będą koło siebie.
To na pewno.
Napisano 19 marca 2009 - 17:12
Zapraszam wieczorkiem na czat.u2-site.com
Pewnie trochę ludzi będzie...
A mnie ten czat nie działa...kiedyś chciałam też wejść to mi pisało o jakimś błędzie...
Napisano 19 marca 2009 - 17:34
http://www.perfectpr...index/mapka.jpg
Czyli tam biletów już się nie kupi. Tylko nie rozumiem tych cen do końca, bilet VIP 110 zł, RED Zone 1125 zł?? OK, dla VIPów jest jeszcze cała restauracja i glille, ale 15 zł dopłacasz i jesteś tuż obok
A może te 15 zł różnicy to właśnie na Afrykę
A te 825 zł to ja nie wiem kto kupi?? jak ktoś ma 800 to i 1000 znajdzie i ma luksusy, a nie np. ostatni rząd w sektorze 31??
Napisano 19 marca 2009 - 18:12
Napisano 19 marca 2009 - 18:23
Napisano 19 marca 2009 - 18:28
Napisano 19 marca 2009 - 19:31
ajjj przepraszam jednak się pomyliłam myślałam ze to chodziło o sektor nr 18
Napisano 19 marca 2009 - 19:35
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych