390 zł na płyte, to CHOLERNIE dużo. Nikt tyle nie da (oczywiście dla samego biletu, bo subskrypcja jest interesujaca) tylko dlatego że kupi bilet pare dni wcześniej. Nie kupię na ticket pro, to kupie na eventim. Nie kupie na eventim to pojeżdze po empikach i bilet znajdę. A jak nie, to mam to w dupie bo to nie jest jakaś akcja FBI, tylko pieprzone kupienie jednego biletu. Obudzą się z ręką w nocniku, jak będą mieli puste trybuny itp.
Mam nadzieję, że na płytę szybko nie zejdą i ludzie którzy nie mają po 450 zł na bilet (jak ja) spokojnie kupią.
Świetne newsy na początek tygodnia. Żyć nie umierać. Pewnie dostaniemy jeszcze trzeci koncert...
Dostaniemy 1 i 3 koncert, a jak dobrze pójdzie sprzedaż VIPów I Redsów to i 5, tak dla Polaków tylko nieparzyste koncerty...
ale ludzie co ta za różnica czy się widzi bono z przodu czy z tyłu przecież najważniejsza jest muzyka a ją miejmy nadzieje będzie słychać wszędzie tak samo..... poza tym na pewno będą telebimy no i poczucie ze nasz idol jest blisko...
Noto tak jakby powiedzieć, że to
prawie to samo
Oglądać od tyłu przez ponad 2 godziny z góry za 140 zł
Bez jaj, ja jednak myślę, że będzie to raz tu to raz tam Bono i każdy go zobaczy. Gorzej z Edgem, tylko pewnie czasem się przejdzie.
Ogólnie szok, z tymi 450 za trybuny.
Już wcześniej pisałem, że jak z Euro przeliczą płytę to będzie źle... Płyty nie przeliczyli aż tak, ale trybuny??? A gdzie zróżnicowanie??? Gdzie bilety po 200? 250 zł?? Albo 140/190 albo 450...800...1000?
Chyba cenę płyty rekompensują sobie trybuną, ale to przegięcie. Ciekawe jak w Zagrzebiu?? Pewnie też kosmos...
+ bilety po 140 są blisko sceny, możliwe, że coś będzie jednak widać i zespół będzie się przemieszczał (może dorzucą te trybuny na dole??)
+ płyta jeszcze ujdzie po 190, ale w więcej osób....
+ brak zróżnicowania na płycie (
ile osób wchodzi na płytę??)
+ sprzedaż zacznie się o 00:01, bo o 10:00 to wiele osób mogło by nie móc (np. ja) i co o 13-14 kto wie co by było
- brakuje zróżnicowania cen na trybunach
- po 140 powinny być też po drugiej stronie stadionu
- ludzie nie stoją w okół sceny?? tylko w tym kółku, ale poza nim? lipa trochę; brakuje dużego ekranu i oby nie brakowało oświetlenia
- DVD i 2. Chorzów to chyba marzenie, no chyba, że zagranica zrobi swoje...
Ogólnie trochę powietrze uszło i żal, że trochę w konia ludzi robią. Chodzi nie o to, że jak nie chcę to nie idę/nie kupuję, bo to nie jest super samochód w zamian którego mogę jeździć gorszym... Mam słuchać gorszej muzyki i wtedy bilety będą tańsze? To miało być największe wydarzenie tego roku w Polsce, takie szczęście, a jak trybuny się nie zapełnią to będzie nie ciekawie... i następnym razem organizator 2 razy się zastanowi czy robić tu koncert.
A Pajonk świetny!!!!!!!!!!
No acr strzał w 10, albo w 450!!!