Jump to content

Photo

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#221 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 15 marca 2009 - 09:04

po 30EUR byly najtansze dostepne na trybuny. NA plyte byly po ponad 60 EUR. Do tego jak bys chcal otrzymac do domu to doplacasz extra do kazdego zamowienia 37 EUR. Mozna bylo kupowac po jednym bilecie przy jednym zamowieniu (co prawda te zasady sie zmienialy w trakcie dnia i raz mozna bylo kupic 1, raz 2, raz 3, a bob nawet mowi, ze mozna bylo kupowac po 6 na raz). Do tego informacje o dostepnosci poszczegolnych biletow rowniez sie zmienialy, raz byly , raz nie bylo... o ciaglym przecizaeniu serwera nie wspominajac... mam nadziej, ze w POlsce bedzie lepiej... (oby!!! ;) )

PEACE

Ale można było dokonać kilka zakupów na jedno konto, czy każde zamówienie trzeba składać na innym koncie ??

... :P

#222 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 15 marca 2009 - 09:31

Piszecie, ze w Szwecji i Amsterdamie bilety wyprzedane na oba koncerty w zawrotnym tempie, a co dopiero będzie u nas gdy rzucą się nasi sąsiedzi - złotówka słaba - koncert w Polsce prawie za darmo...uu
Ale nie chcę nikogo straszyć, jakby co to nic nie mówiłem ;)

Ja bym się tak tym nie martwił.

Sprzedaż będzie prowadzona przez co najmniej 3 duże sklepy internetowe, a z tego co widzę na U2.COM fani z całej Europy widzą dostęp wyłącznie do jednego "głównego" dystrybutora.
Zatem, tak mi się wydaje, ale dwaj pozostali nie będą oblegani.
Dodatkowo - za co byłbym wdzięczny naszym dystrybutorom - to dostęp do ich stron wyłącznie w jęz. polskim. Tak jak to zrobili Włosi :-P
Wówczas skutecznie ograniczyłoby to zakusy "obcych" :-)

#223 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 15 marca 2009 - 10:03

to ciekawe jak je kupisz :P

Po ludzku.

#224 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 15 marca 2009 - 12:44

Chyba w mocną neskę zainwestuje, bo mam zamiar kupić bilet, odrazu jak ruszy sprzedaż internetowa. I pomodlę się o nie zawieszanie się serwerów na Eventimie

Skoro chcesz kupić na LN a będziesz się modlił o zawieszenie Eventima to jak kupisz po ludzku ?
jaa LN przekierowuje ponoć na Eventima ?:P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#225 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 15 marca 2009 - 12:46

Skoro chcesz kupić na LN a będziesz się modlił o zawieszenie Eventima to jak kupisz po ludzku ?
jaa LN przekierowuje ponoć na Eventima ?:P

"...o NIE zawieszanie się serwerów..."

Ceasar, ja Cie proszę... ;)

#226 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 15 marca 2009 - 13:05

aaaaaaaaa :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#227 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 15 marca 2009 - 13:10

Ja już tu wystraszony, o co Ci cho... :P Ale myśle, że modlitwa dużo nie da :lol:

#228 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 15 marca 2009 - 14:35

Kurdę, to jest ten jeden topic, który się zawziąłem i czytam od początku do końca, a 75% jego objętości to typowy OT. Moglibyście się chociaż tutaj powstrzymać.

Mam jedno szybkie pytanie i liczę na łopatologiczną odpowiedź (nie/tak+liczba):
Otóż, czy kupując bilet przez neta napotkam na ograniczenie w postaci maksymalnej liczby biletów, które mogę zamówić na raz? Musze kupić ich 7, się do tego zobowiązałem, i mam cholerny problem, czy nie zaangażować w to kogoś jeszcze.
Przyczyną tak postawionego pytania jest jutrzejsza prezentacja analizy ekonomicznej przedsiębiorstwa Poligraf ( ;) ), która skutecznie pochłania mój czas, a czas na przegrzebywanie regulaminów livenation i eventim tym bardziej.

Edited by acr, 15 marca 2009 - 17:48 .

#229 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 15 marca 2009 - 16:42

Mam jedno szybkie pytanie i liczę na łopatologiczną odpowiedź (nie/tak+liczba):
Otóż, czy kupując bilet przez neta napotkam na ograniczenie w postaci maksymalnej liczby biletów, które mogę zamówić na raz? Musze kupić ich 7, się do tego zobowiązałem, i mam cholerny problem, czy nie zaangażować w to kogoś jeszcze.
Przyczyną tak postawionego pytania jest jutrzejsza prezentacja analizy ekonomicznej przedsiębiorstwa Poligraf ( ;) ), która skutecznie pochłania mój czas, a czas na przegrzebywanie regulaminów livenation i eventim tym bardziej.

Jednorazowo, maksymalnie możesz zamówić 8 biletów. Więc luz :)

#230 kofta123

kofta123

Użytkownik

• Members
  • 382 posts

Posted 15 marca 2009 - 17:42

Nie ma co, czekamy na ogłoszenie. Presale zaczyna sie 17., wiec chyba nie bedzie tak że w dniu sprzedazy cene poznamy..

Głupie pytanie. Gdzie będzie prowadzona przedsprzedaż? u2.com? livenation.pl?

Sygnaturka

#231 Michał

Michał

Edziomaniak

• Members
  • 934 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:03

* bilet do sektorów siedzących od nr 3 do 17: 140 zł
* bilet na płytę stojącą: 190 zł
* bilet do sektorów siedzących 1, 2, 18 - 28, 32 - 4: 450 zł
* bilet do sektorów siedzących 29 i 31: 825 zł
* pakiet VIP (z biletem w cenie 450zł): 1110 zł
* pakiet RED ZONE: 1125 zł

Dołączona grafika

W sprzedaży od: piątek, 20/3 o 00:01

Posted Image

#232 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Posted 16 marca 2009 - 08:10

No nareszcie info :)

#233 waz

waz

"Simona..." ;)

• Members
  • 1 324 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:15

Hmmm 190 zł, no w sumie jakoś to będzie... Zastanawiam się ilu będzie chętnych na ten pakiet Red Zone...

#234 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:16

Trochę zaskakujące jest to, że bilety na trybuny położone najbliżej sceny są najtańsze :) W porównaniu do 2005r. mamy niestety istotny wzrost cen - zarówno jeśli chodzi o płytę, jak i większą część trybun.
Dołączona grafika

#235 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:17

Bardzo drogo - zwłaszcza na te "gorsze" - boczne sektory.

#236 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:22

Z tego schematu wynika, że w strefie RED zostaną chyba postawione jakieś prowizoryczne trybuny. W tej sytuacji zrozumiałym jest to, że miejsca na trybunach położone za tą strefą będą najtańsze - przecież tam nie będzie praktycznie nic widać.

W stefie RED pojawią się zapewne VIP-y. Trochę to kiepściutko się zapowiada - po obu stronach sceny będą zapewne siedzień mało ruchliwe ważniaki.
Dołączona grafika

#237 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:38

To są te :kryzysowe" ceny? To ciekawe, ile by wyniosły, gdyby gospopdarka miała się dobrze.

450 na trybunę; 825zł na sektor 29, za który w 2005 roku zapłaciłem 300zł.. Skoro jest szansa na 2 koncerty, chciałem spędzić jeden na płycie i jeden na trybunach ale widzę, że pozostaje mi jeno płyta.

Przy takich cenach mam wątpliwości, czy koncert się wyprzeda. I g... będzie a nie drugi Chorzów.

#238 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:39

Trochę zaskakujące jest to, że bilety na trybuny położone najbliżej sceny są najtańsze :) W porównaniu do 2005r. mamy niestety istotny wzrost cen - zarówno jeśli chodzi o płytę, jak i większą część trybun.

myśle, że jest to związane z tym, że to niby 360 stopni w dużej mierze będzie przypominać Elevation Tour, gdzie w halach też pojawiały się sektory za sceną, tylko, że zapewne tutaj nic nie będzie przesłaniać widoku.

... :P

#239 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:41

Albo będzie więcej obcokrajowców niż naszych...
Ceny to de er a em a te!

#240 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 posts

Posted 16 marca 2009 - 08:43

To są te :kryzysowe" ceny? To ciekawe, ile by wyniosły, gdyby gospopdarka miała się dobrze.

450 na trybunę; 825zł na sektor 29, za który w 2005 roku zapłaciłem 300zł.. Skoro jest szansa na 2 koncerty, chciałem spędzić jeden na płycie i jeden na trybunach ale widzę, że pozostaje mi jeno płyta.

Przy takich cenach mam wątpliwości, czy koncert się wyprzeda. I g... będzie a nie drugi Chorzów.

Miałem taki sam plan.
Może te z tyłu warto wziąć po uwagę...

A myślałem, że 260 PLN na Cohena to ekstremalna cena...

Reply to this topic

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users