Nasze wideo....
Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:35
Jakość tragiczna, umiejętności niewiele lepsze no i spora trema Ale wrzucę lepsze jak się poprawie
Troszkę komerchy, bo tak, kiedyś się wrzuci ciekawszą muzykę
Run to the hills
Midlife Crisis
Enter Sandman
...prosiłym jakieś komentarze czy oceny?
Napisano 09 sierpnia 2008 - 19:53
Napisano 10 sierpnia 2008 - 10:38
http://rapidshare.de..._Love_.WAV.html
Bez jakiś rewelacji czy fajerwerków bo wtedy hurtowo nagrywałem kilka kawałków i starałem się trochę oszczędzać. Zdaję sobie sprawę z tego, ze Bono to nie jestem ale lubię śpiewać "In the name of love" powinno być troche mocniejsze i głośniejsze. Ale może jeszcze dzisiaj coś nagram np The Fly. Wrzuciłbym jeszcze SBS ale delikatnie mówiąc w kilku miejscach dziwnie niektóre wyrazy wymówiłem hehe
Ehh ostatnio mam problemy z czytaniem i pisaniem ze zrozumieniem chyba. Miało być wideo a wrzuciłem tylko wav...
Napisano 08 października 2008 - 17:14
#89 Guest_Mac_*
Napisano 08 października 2008 - 17:58
A takie videoł nagrałem ;0
gitara+syntezator
Paranoid Android
Fajnie zrobione, nie mam się do czego przyczepić.
3:14 THE BEST moment Rozwalił mnie na kawałki
Napisano 10 października 2008 - 16:57
noo, mi się podoba! Może następnym razem coś z God Is An Astronaut?- skoro jesteś przy takich klimatach mniej więcej.A takie videoł nagrałem ;0
gitara+syntezator ;)
Paranoid Android
Albo New Year's Day lub The Unforgettable Fire bo tam są klawisze i gitara na zmianę, wiesz, jak the Edge na koncertach - strasznie mi się to podoba jak szybko przebiera rączkami gitara-klawisze-gitara-klawisze.. :)
p.s. mam ten sam plakat też na drzwiach ;)
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Napisano 10 października 2008 - 21:20
noo, mi się podoba! Może następnym razem coś z God Is An Astronaut?- skoro jesteś przy takich klimatach mniej więcej.
Albo New Year's Day lub The Unforgettable Fire bo tam są klawisze i gitara na zmianę, wiesz, jak the Edge na koncertach - strasznie mi się to podoba jak szybko przebiera rączkami gitara-klawisze-gitara-klawisze..
p.s. mam ten sam plakat też na drzwiach
hm, kto wie, kto wie, moze w najblizszym, lub tez nienajblizszym czasie zobaczymy ; )
Napisano 28 października 2008 - 21:10
http://www.youtube.c...h?v=FYDoOmq8LSg
heartland
Napisano 28 października 2008 - 21:33
Ogólnie wporząsiu - ja bym tylko popracował nad momentem tych jedynek/dwójek whateva na werblu. Więcej luzu....
Z niecierpliwością czekam na THBAO!
Napisano 28 października 2008 - 21:45
aha, jeszcze coś dodam, że warto może posłuchać pierw oryginału ponieważ akurat te przejścia tam są takie charakterystyczne, że gitara i wokal się rozjeżdżają i może też to sprawiać wrażenie, że jest nierówno ;) to tyle.
Użytkownik eveglider edytował ten post 28 października 2008 - 21:49
heartland
Napisano 28 października 2008 - 22:04
ohh dziękuję drogi Jacku!! Wiem.. spinam się czasem ale nie chce mi się tego tysiąc razy nagrywać bo za każdym razem coś wyjdzie nie tak.. muszę więcej oddychać jak gram ;D
aha, jeszcze coś dodam, że warto może posłuchać pierw oryginału ponieważ akurat te przejścia tam są takie charakterystyczne, że gitara i wokal się rozjeżdżają i może też to sprawiać wrażenie, że jest nierówno to tyle.
No sprawdziłem - fakt.
PS. Tak w ogóle to wzięłabyś się odezwała na gg czasem no
Napisano 30 października 2008 - 12:44
a tymczasem możecie podziwiać jeszcze jedną forumowiczkę, evay :) (mnie tam nie widać, jedynie słychać trochę)
http://pl.youtube.co...h?v=HFXq9bLJla8
heartland
Napisano 30 października 2008 - 13:06
A tak na poważnie to:
- wybór utworu na cover - taki sobie...
- aranżacyjnie można by bardziej pokombinować - przecież to jest najlepsza sprawa w graniu "kawarów"
- wykonanie - OK
PS. Synchro taniec wokalistek - genialny;-)
PS2. A gdzie THBAO??
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych