U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 05 marca 2009 - 12:54
Slaski oficjalnie miesci 47tys a Berlin gdzie zagraja na bank 75.Oczywiscie sa to dane "meczowe",na koncertach dochodzi jeszcze cała płyta boiska (minus trybuny za scena).
Chorzów lub ew.Budapeszt (70 tys) to chyba jedyne opcje na koncert w naszym regionie
Napisano 05 marca 2009 - 12:59
A już chyba każdy pamięta (z tych co byli w 2001 fanami) dokładki na Ele Tour. Chociażby Slane.
Slane sam doskonale pamiętam. Ale ja nie o takich dokładkach mówię. Pisałem wyżej, że dokładki z powodu wyjątkowego zainteresowania się zawsze zdarzały. My tu jednak nie mówimy o tym, czy będzie dokładka Chorzowa z powodu wysokiego zainteresowania ( jeden Bóg wie, tak to sobie można spekulować do woli ), tylko o tym, że miały być dwa Chorzowy, a będzie jeden, a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE EWENTUAAAAAAAAAAAAAAALNIE drugi. I to mnie nieprawdopodobnie wnerwia, bo mnie totalnie rypka co będzie " może ewentualnie ", a doskonale pamiętam, jak tutaj się niektórzy zarzekali, że już właściwie wszystko wiadomo, tylko trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie, i jeszcze jechali po tych, którzy wyrażali wątpliwości. Zwłaszcza jednej z forumowiczek należą się oficjalne przeprosiny.
Napisano 05 marca 2009 - 13:06
Jestem optymistą (bez spinki), w poniedziałek zobaczymy dwie daty. Nie zarzekam się, argumenty Darka w pełni do mnie przemawiają ale mimo wszystko wierzę w dwie daty w poniedziałek.
Napisano 05 marca 2009 - 13:11
a doskonale pamiętam, jak tutaj się niektórzy zarzekali, że już właściwie wszystko wiadomo, tylko trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie, i jeszcze jechali po tych, którzy wyrażali wątpliwości.
Nie wziąłeś pod uwagę tego, że redukcja do jednego koncertu i możliwej organizacji dodatkowego, mogła wyniknąć dość niedawno.
#1325 Guest_depe_*
Napisano 05 marca 2009 - 13:11
No, kolega folks pojechał trochę..My tu jednak nie mówimy o tym, czy będzie dokładka Chorzowa z powodu wysokiego zainteresowania ( jeden Bóg wie, tak to sobie można spekulować do woli ), tylko o tym, że miały być dwa Chorzowy, a będzie jeden, a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE EWENTUAAAAAAAAAAAAAAALNIE drugi. I to mnie nieprawdopodobnie wnerwia, bo mnie totalnie rypka co będzie " może ewentualnie ", a doskonale pamiętam, jak tutaj się niektórzy zarzekali, że już właściwie wszystko wiadomo, tylko trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie, i jeszcze jechali po tych, którzy wyrażali wątpliwości. Zwłaszcza jednej z forumowiczek należą się oficjalne przeprosiny.
Co do Chorzowa i dokładek to Atomic to doskonale ujął:
Ja też stawiam, że na początku czeka nas informacja o 1 koncercie w Chorzowie. W przypadku słabej sprzedaży biletów nigdy oficjalnie nie dowiemy się, że był planowany 2 koncert. Gdyby ogłosili od razu 2 koncerty a mieliby zagrać przy niskiej frekwencji, albo odwołać później jeden koncert to byłaby marektingowa, propagandowa i finasowa klapa.
Pat, przecież cały czas czekamy, a podyskutować sobie można, nie?...no moment, chwileczka, chwilunia... Do poniedziałku zostało jeszcze trochę czasu. W porównaniu z całym minionym okresem to bardzo niewiele. Dlatego poczekajmy na rozwój wydarzeń.
Napisano 05 marca 2009 - 13:21
I cholera... Jakże my mamy piękne problemy. Czy zagrają raz, a może dwa razy?
Napisano 05 marca 2009 - 14:04
Nie wziąłeś pod uwagę tego, że redukcja do jednego koncertu i możliwej organizacji dodatkowego, mogła wyniknąć dość niedawno.
Owszem, racja. Ale czy nie można było po prostu napisać: " na pewno będzie jeden koncert, co do reszty to nie ma jeszcze nic pewnego " ?
Co do Chorzowa i dokładek to Atomic to doskonale ujął
No więc mówię, to nasza koncepcja chwytu marketingowego. Wtedy wszystko ok, nic do takiej sytuacji nie mam ( poza koniecznością zażywania nervosolu przez cały następny tydzień ).
Napisano 05 marca 2009 - 14:34
Koncert U2 w naszym pięknym kraju jest spełnieniem marzeń każdego z nas, niezależnie czy będzie jeden czy dwa.
Zamiast się cieszyć, że do nas przyjadą (nie mam żadnych źródeł/przecieków/plotek, ale wierzę że będą w tym roku u nas) niektórzy popadają w histerię, że zostali oszukani bo być może tylko jeden koncert będzie, a być może w ogóle – mimo iż wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będą to piękne wakacje.
Powiem tak być może jeden, być może trzy. Trzeba się cieszyć, że przyjeżdżają bo to naprawdę nie było takie oczywiste (ile innych „ważnych” miast ominą).
Napisano 05 marca 2009 - 15:18
#1337 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 05 marca 2009 - 15:47
Takie wykonanie na koncercie będzie w 100% satysfakcjonujące! Zaje...fajne!
Niesamowite!
Napisano 05 marca 2009 - 16:51
http://www.youtube.c...h?v=1KsFueL-CVk
Takie wykonanie na koncercie będzie w 100% satysfakcjonujące! Zaje...fajne!
Niesamowite!
A ja musze przyznac, ze nie slysze tej mocy , ktorej sie spodziewalem w glosie Bono...
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
#1340 Guest_depe_*
Napisano 06 marca 2009 - 02:36
W tabelce po lewej daty ogłoszone pierwotnie, po prawej trasa jaka się odbyła, koncerty dodane później wytłuszczone:
http://www.u2.com/st...display/id/1297
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych