Moim zdaniem zajebiscie by brzmialo MAGNIFICENT TOUR!!!
Proponuję "OOOOOOOOOOOOOOOOOO Tour".
Napisano 21 lutego 2009 - 01:41
moja dziatwa mocno wyedukowana. Kostek już był na zlocie (pamiętna Malta), a nawet poniekąd na koncercie (byłam w ciąży w 1997 roku:-))
A Anuśka moja śliczna nie może doczekać się koncertu. Uwielbia Bono (OMG, ona ma niecałe 7 lat, on-49, zastanawiam się, czy to nie jest niezdrowe;-)).
Tak więc, mam problem tylko z koncertem. Nie chce iść na trybuny, ale jak ja wcisnę dzieciaki pod scenę?!
Chyba, że pomożecie :-)
Pomożecie?
<cholera wyszedł offtop - sorry>
Użytkownik bee edytował ten post 21 lutego 2009 - 01:50
przeniesione z wątku o albumie, tu chyba bardziej będzie pasowało ;)
Napisano 21 lutego 2009 - 11:00
ciuch ciuch!
Napisano 21 lutego 2009 - 12:07
nie wiem jak Wy to wytrzymujecie,ale ja już po prostu zaczynam obgryzać paznokcie z nerwów..
Napisano 21 lutego 2009 - 23:12
ciuch ciuch!
Napisano 23 lutego 2009 - 12:05
Poznajemy kolejne elementy układanki. Szkoda, że na razie cisza o występach w Europie Środkowo - Wschodniej (oprócz Pragi i Chorzowa oczywiście).
Napisano 23 lutego 2009 - 12:57
Przez nich to i faraon dla mnie przygotowal zemste , a od waszego typowania dat i lokalizacji to i nerwy zzeraja czlowieka. Nie moga tylko grac przed 25 czerwca, bo ich dorwe osobiscie. :-o
Przylaczam sie do listy niecierpliwie wyczekujacych ogloszenia koncertow w Polsce i nie tylko.
- Karolina
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 23 lutego 2009 - 16:03
Napisano 23 lutego 2009 - 16:18
No co ja mogę, chętnie bym go udzielił, ale jestem związany tajemnicą handlową ;-)folks, ty wiesz że my niecierpliwie czekamy na jakieś nowe info
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych