Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#2541 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 05 lipca 2009 - 12:50

Ok dzięki, już wszystko wiem ; )

Tak generalnie, to nie widziałem w 1:24 żeby tego gościa jakoś "oznaczali" że jest w Golde Circle, więc jednak tego nie będzie?

#2542 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 05 lipca 2009 - 13:01

Ok dzięki, już wszystko wiem ; )

Tak generalnie, to nie widziałem w 1:24 żeby tego gościa jakoś "oznaczali" że jest w Golde Circle, więc jednak tego nie będzie?

Zostanie oznaczony jesli będzie chciał na chwile opuścić golden circle :) tak przynajmniej było w 2005... Osoby stojące pod samą sceną, których nie zdążyli oznaczyć w biegu, zostały oznaczane gdy opuszczały sektory najbliżej sceny (np. na siusiu :D )

Czy ja dobrze widzę, że wejście i checkpointy do GC są tylko od prawej strony sceny? Jeśli tak, to bliżej będzie wchodząc bramą nr 1. Zgadza się? Mniej biegania... ;)

#2543 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 05 lipca 2009 - 13:16

Czy ja dobrze widzę, że wejście i checkpointy do GC są tylko od prawej strony sceny? Jeśli tak, to bliżej będzie wchodząc bramą nr 1. Zgadza się? Mniej biegania... ;)

Eeee, z pewnością są wejścia po dwóch stronach. Rysunek jest czysto poglądowy.

#2544 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 05 lipca 2009 - 15:56

U2roopa ma rację w pełni rację, a bramki zaznaczyłem tylko po prawej bo nie chciało mi się rysować tego po obu stronach :P

Mnie zastanawia jedna rzecz, z tego co zostało napisane to najpierw zapełniamy golden circle a potem płytę, czy tak jest naprawdę, czy mogę wejść jako jedna z pierwszych osób i stanąć na zewnętrznej części catwalka tak żeby mi nikt nie kazał iść do golden circle ? Czy ktoś wie jak to wygląda ? Bo na filmiku widać, że obsługa kieruje ludzie na boki nie wpuszczając na środek.

... :P

#2545 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 05 lipca 2009 - 23:21

Scena buduje się w Mediolanie:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Reszta TUTAJ

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#2546 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 05 lipca 2009 - 23:23

Troszkę ją ten dach przytłacza :P

... :P

#2547 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 06:48

faktycznie w Mediolanie wyglada to dziwnie ....
ale pewno swiatla beda wygladaly fantastycznie ... juz nei moge sie doczekac zdjec ......

koszulki dla fanów::

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#2548 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 09:50

Czas rozpocząć treningi;):

http://www.youtube.c...player_embedded

Jakbym sam na koncert jechał to pewnie bym się zdobył na takie wyczerpujące, długie "koczowanie". Ale jako że jadę ze znajomymi, którzy mają bardziej w głowach poukładane względem U2 to zadowolę się gdzieś tak (optycznie) 7-10 "rzędem" od barierek
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#2549 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 15:36

Jakbym sam na koncert jechał to pewnie bym się zdobył na takie wyczerpujące, długie "koczowanie". Ale jako że jadę ze znajomymi, którzy mają bardziej w głowach poukładane względem U2 to zadowolę się gdzieś tak (optycznie) 7-10 "rzędem" od barierek

Ja tak samo...

I poza tym...chyba za stary jestem na takie szaleństwa :P
Będę tam gdzie będę, grunt żeby atmosfera była zajebista i żeby nie padało...

#2550 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 17:24

Głupia jest forma wyrażenia solidarności. Większość publiczności idzie na koncert bo oczekuje dobrego show. A jakaś tam Birma mało kogo obchodzi. Mam nadzieje, że do Chorzowa dadzą sobie spokój. Najlepiej by było jakby Walk On wypadło z setlisty.

Z formą się sam nie zgadzam, jest trochę komiczna moim zdaniem, wolałbym machanie już tymi maskami niż w nich chodzenie. Ale pisanie, że mało kogo jakaś Birma obchodzi???
:blink: :o My Polacy szybko zapominamy, jak nam było miło i to jeszcze niedawno... A to, że kiedyś Bono zainspirowała Polska w jednym z utworów, a dokładniej Wałęsa??? To już jest OK, ale Birma to feeee..

Już pisałem gdzieś na forum - w Birmie nie mogą pójść na koncert U2, choć najbardziej by chcieli, nie mówiąc już o innych dobrodziejstwach cywilizacyjnych i co więcej nie z własnej winy :( Ale co tam u nas jest dobrze... Do nas przyjadą...

PS A co do Walk On to niezły utwór i mam nadzieję, że pozostanie w setlistach na dłużej, razem z ideami z nim związanymi. :)

#2551 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 17:31

Ale pisanie, że mało kogo jakaś Birma obchodzi???

No ale takie są fakty niestety.

#2552 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 06 lipca 2009 - 18:15

Takie są fakty. Czasem fajnie jest być przeciwko czemuś niskim kosztem. Więc pomachamy tybetańską flagą lub założymy jakąś tam maskę. Co z tego, że to nic nie da. Ważne, że możemy wtedy powiedzieć, że obchodzi nas los ludzi w jakimś małym państewku. Inna sprawa gdy niezbyt chlubna sprawa dotyczy nas bezpośrednio. Większość osób raczej była bierna gdy Polska wzięła udział w wojnie w Iraku. Niektórzy się nawet cieszyli bo mąż na misji przez miesiąc zarobi tyle co przez pół roku w Polsce. Albo polskie firmy zbrojeniowe zgarną jakiś kontrakt i ludzie nie stracą pracy... Sorry za odbieganie od tematu dotyczącego trasy.

#2553 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 18:23

Takie są fakty. Czasem fajnie jest być przeciwko czemuś niskim kosztem. Więc pomachamy tybetańską flagą lub założymy jakąś tam maskę. Co z tego, że to nic nie da. Ważne, że możemy wtedy powiedzieć, że obchodzi nas los ludzi w jakimś małym państewku. Inna sprawa gdy niezbyt chlubna sprawa dotyczy nas bezpośrednio. Większość osób raczej była bierna gdy Polska wzięła udział w wojnie w Iraku. Niektórzy się nawet cieszyli bo mąż na misji przez miesiąc zarobi tyle co przez pół roku w Polsce. Albo polskie firmy zbrojeniowe zgarną jakiś kontrakt i ludzie nie stracą pracy... Sorry za odbieganie od tematu dotyczącego trasy.

uważasz, że odsunięcie dyktatora od władzy było złe?

#2554 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 06 lipca 2009 - 18:28

uważasz, że odsunięcie dyktatora od władzy było złe?

Na to nie ma jednoznacznej odpwiedzi. Chyba nie uważasz, że teraz w Iraku mają lepiej?

#2555 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 18:29

proponuję przenieść tę dyskusję do wątu politycznego np. ;)

#2556 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 18:34

Na to nie ma jednoznacznej odpwiedzi. Chyba nie uważasz, że teraz w Iraku mają lepiej?

Gorzej niz za czasów saddama byc po prostu nie może.
oczywiście nie twierdzę, że wszystko poszło tak jak powinno.

#2557 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 20:31

Scena w Mediolanie na dzień przed koncertem

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#2558 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 21:58

Nie wiem czy to za daleko idące wnioski, ale fakt, że nadal nie ma sprzętu chłopaków może dobrze wróżyć - cały czas próbują.

#2559 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 22:22

Może tak, może nie. Trudno mi uwierzyć w to, że ze względu na próby nie ma jeszcze sprzętu koncertowego na scenie. Larry zestawów ma pewnie z 20 porozkładanych po całym świecie ;)

#2560 arrrow

arrrow

Użytkownik

• Members
  • 87 Postów

Napisano 06 lipca 2009 - 22:31

... czy mogę wejść jako jedna z pierwszych osób i stanąć na zewnętrznej części catwalka tak żeby mi nikt nie kazał iść do golden circle ? Czy ktoś wie jak to wygląda ? Bo na filmiku widać, że obsługa kieruje ludzie na boki nie wpuszczając na środek.

Ponawiam pytanie:)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych