U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 08 czerwca 2009 - 12:55
Na u2.com zamieszczono zachętę do wskazywania utworów, które powinny zostać "odkurzone" na trasie przez zespół. Ciekawe czy w jakiś sposób zespół uwzględni głosy fanów
Z pobieżnego przeglądu wpisów wynika, że króluje album Unforgettable Fire - faktycznie, od wielu lat traktowany irytująco po macoszemu ( zwłaszcza odkąd nawet Pride i Bad zaczęły tracić pewne miejsca w secie ). Mam nadzieję, że zaowocuje to przynajmniej powrotem Bad jako stałego elementu setlisty. Powrót Unforgettable Fire to byłby odlot. O powrocie Sort Of Homecoming i Wire nawet nie śmiem marzyć - ale może jest choćby minimalna szansa..
Napisano 08 czerwca 2009 - 16:03
Jest największa bo jest porozciągana na wszystkie strony świata[szeroka czy też głęboka] i dlatego sprawia wrażenie takiego monstrum Ci co będą pod nią chyba dużo stracą
No można mieć pewien dylemat: stać pod czy przed? Mimo wszystko chyba stanie bliżej zespołu rekompensuje efekty wizualne.
Z pobieżnego przeglądu wpisów wynika, że króluje album Unforgettable Fire - faktycznie, od wielu lat traktowany irytująco po macoszemu ( zwłaszcza odkąd nawet Pride i Bad zaczęły tracić pewne miejsca w secie ). Mam nadzieję, że zaowocuje to przynajmniej powrotem Bad jako stałego elementu setlisty. Powrót Unforgettable Fire to byłby odlot. O powrocie Sort Of Homecoming i Wire nawet nie śmiem marzyć - ale może jest choćby minimalna szansa..
Całkiem możliwe, że coś odświeżą, jeśli by to się jeszcze zbiegło z Reedycją TUF w tym roku to myślę, że jak najbardziej, choć nie wiem czy Edżu znajdzie czas na nadzór.
Co do ASOH czy Wire, a pewnie MLK mogą się pojawić tylko na kilku koncertach, ale i tak to byłoby już dużo Oby największe smaczki pojawiły się na jakichś Pro-Shotach lub na oficjalnym DVD
Napisano 08 czerwca 2009 - 19:39
Jak widać zamontowane zostały na niej systemy świateł, więc nie pełni tylko i wyłącznie funkcji "marketingowej".
info: http://www.u2eastlink.com/noticias/
Napisano 08 czerwca 2009 - 19:54
Jak widać zamontowane zostały na niej systemy świateł, więc nie pełni tylko i wyłącznie funkcji "marketingowej".
Tylko i wylacznie - nie.
Ale glownie
Swiatla mozna by spokojnie zamontowac pod dachem pajaka i rownie dobrze by swiecily.
A tak, ze zwyklych swiatel dostalismy hiper-extra-fancy-jazzy-cool iglice, ktora z 27mio metrowej sceny robi 50cio metrowa tresc, ktora cierpi na przerost formy
pozdro, Wiercioch
Napisano 08 czerwca 2009 - 20:00
6!
Tylko i wylacznie - nie.
Ale glownie
Swiatla mozna by spokojnie zamontowac pod dachem pajaka i rownie dobrze by swiecily.
A tak, ze zwyklych swiatel dostalismy hiper-extra-fancy-jazzy-cool iglice, ktora z 27mio metrowej sceny robi 50cio metrowa tresc, ktora cierpi na przerost formy
pozdro, Wiercioch
Ale za to bardzo fajny przerost formy popatrzcie się np na to wykończenie
Tak po za tym pojawił mi się taki pomysł, skoro scena i otaczający ją wybieg są jajaowate to jakoś nie widzi mi się jej obracanie, może w takim wypadku to nie scena ma się obracać a np ta iglica
...
Napisano 08 czerwca 2009 - 20:10
I przy okazji jeśli macie taką możliwość to tak jak napisał Max, starajcie się je zmniejszać przed wrzuceniem lub tylko podlinkowywać.
Napisano 08 czerwca 2009 - 20:28
Scena kojarzy mi się z jakimś filmem typu "Wojna światów"
Co to jest, te pomarańczowe "grzybki"? nie spadnie nam to na głowy?
Te grzybki to wykończenia w miejscach gdzie materiał jest napinany, w górnej części nóg nie są jeszcze założone:P
Mnie natomiast bardziej ciekawi gdzie się znajdzie ten mostek lub cokolwiek innego czym to jest:
...
Napisano 08 czerwca 2009 - 22:17
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych