U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 24 lutego 2009 - 11:40
Posted 24 lutego 2009 - 11:44
Dalej nie dociera do Ciebie, że koncertu nie organizuje sobie sama firma U2, po czym uroczyście wszystko ogłasza. Ciężko to pojąć, że przy organizacji takiego przedsięwzięcia pracuje trochę ludzi?
Tak na marginesie to polecam nie zaglądanie w ten wątek. Nie psuj nam zabawy.
Posted 24 lutego 2009 - 13:07
Posted 24 lutego 2009 - 13:19
Max nie o to chodzi,że ja nie mam nic do powiedzenia.Po prostu wszyscy się tu podniecają niesprawdzonymi wiadomościami takie mamienie ludu.Mnie to osobiście nie rusza.Dla mnie takie "rewelacje" są jednoznaczne z informacjami na Pudelku czy innym takim portalu.Widać,że jak się człowiek nie poddaje ogólnej ekscytacji to już musi być krytykowany
Jasne, nikt nie popada w paranoję, ale każdy chce wiedzieć chociażby cokolwiek, gdy nic oficjalnego jeszcze nie ma. Nikt tu zapewne w 100% we wszystko nie wierzy, ale informacje z niektórych tu podawanych wydają się logiczne. A spekulować przecież można, gdy nie ma nic pewnego to tylko to zostaje. Jak pisze Max to zabawa (może w zgadywankę?), ale nie polecam ślepo wierzyć we wszystko co tu jest napisane. Pewnie ktoś coś wie, ale jak to sprawdzić
#1085 Guest_depe_*
Posted 24 lutego 2009 - 13:25
Mało prawdopodobne, zważywszy na to, iż subskrybenci u2.com mają zawsze przywilej zakupu biletów około tydzień wcześniej niż oficjalny początek sprzedaży.Właśnie dowiedziałem się, że sprzedaż biletów podobno rusza 6 marca. Enjoy!
Jeśli 6.03 miałaby ruszyć sprzedaż normalna, to dla u2.com'owców musiałaby się rozpocząć w najbliższy piątek 27.02, a to z kolei oznaczałoby ogłoszenie trasy w najbliższych 3 dniach.
Posted 24 lutego 2009 - 14:04
Jasne, nikt nie popada w paranoję, ale każdy chce wiedzieć chociażby cokolwiek, gdy nic oficjalnego jeszcze nie ma. Nikt tu zapewne w 100% we wszystko nie wierzy, ale informacje z niektórych tu podawanych wydają się logiczne. A spekulować przecież można, gdy nie ma nic pewnego to tylko to zostaje. Jak pisze Max to zabawa (może w zgadywankę?), ale nie polecam ślepo wierzyć we wszystko co tu jest napisane. Pewnie ktoś coś wie, ale jak to sprawdzić
MartinTexas dziękuje właśnie o to mi chodziło.Chcę zauważyć tylko,że pojawiają się najczęściej (na zagranicznych stronach) informacje o koncertach w Europie ale nie przypominam sobie,żeby cokolwiek było w sprawie daty koncertu w Polsce.Ten 1 i 2 sierpnia są bardzo podejrzane z powodu remontu stadionu zważywszy na to,że nikt go chyba nie odwołał (remontu) i dlatego piszę to co piszę...
#1087 Guest_Mac_*
Posted 24 lutego 2009 - 14:11
Ten 1 i 2 sierpnia są bardzo podejrzane zważywszy na remont stadionu zważywszy na to,że nikt go chyba nie odwołał (remontu) i dlatego piszę to co piszę...
Nie masz też ŻADNEGO info co do tego, że koncertu nie będzie. Mimo to, nie może do ciebie dotrzeć że niektórzy tutaj mają lepsze informacje od ciebie, a porównywanie tego z "pudelkiem" jest żenujące. Może po prostu poczekaj, a jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów.
#1089 Guest_Mac_*
Posted 24 lutego 2009 - 15:15
Jeśli komuś brakuje argumentacji do rzeczowej dyskusji to już nie mój problem.
Szukam i szukam tych twoich argumentów, ale pewnie ich jeszcze nie opublikowałaś. A może to te?
A świstak siedzi bo sreberka były kradzione
PODOBNO Yeti żyje w Górach Skalistych
Szacunek.
Wyrażam SWOJE zdanie czy to się komuś podoba czy nie.
Masz racje, nie podoba mi się. Tuzin tuzinów ludzi ci mówi jedno, a ty wchodzisz - strzelasz focha i próbujesz w "śmieszny" sposób pokazać kto tu ma rację.
Posted 24 lutego 2009 - 18:30
A czy ja napisałem, że 6 marca rusza sprzedaż dla wszystkich? :-)Mało prawdopodobne, zważywszy na to, iż subskrybenci u2.com mają zawsze przywilej zakupu biletów około tydzień wcześniej niż oficjalny początek sprzedaży.
Jeśli 6.03 miałaby ruszyć sprzedaż normalna, to dla u2.com'owców musiałaby się rozpocząć w najbliższy piątek 27.02, a to z kolei oznaczałoby ogłoszenie trasy w najbliższych 3 dniach.
Dostałem informację, że dwa tygodnie po Madonnie ma ruszyć sprzedaż biletów na U2. Ale na jakich zasadach i dla kogo - tego już nie wiem. Zapewne w ciągu najbliższych dwóch-trzech dni pozyskam taką wiedzę i być może się nią z Wami podzielę.
To zadam Tobie pytanie - skoro stadion Lecha Poznań jest remontowany (a dokładniej rozbudowywany, to samo zresztą czeka Stadion Śląski) to dlaczego Lech na nim gra spotkania (np. ostatnie w Pucharze UEFA z Udinese)? Skoro gra, to znaczy, że równie dobrze U2 może zagrać koncert na remontowanym (a dokładniej rozbudowywanym) Stadionie Śląskim, prawda? Dochodzimy do tego drogą prostej dedukcji, której nie powstydziłby się nawet przedszkolak ;-) Wniosek: nie stwarzajmy sobie problemów w miejscach, gdzie ich po prostu nie ma. A poza tym - ja tych dat nie potwierdzałem, żeby była jasność.Ten 1 i 2 sierpnia są bardzo podejrzane z powodu remontu stadionu zważywszy na to,że nikt go chyba nie odwołał (remontu) i dlatego piszę to co piszę...
A wiesz kiedy jest oficjalne ogłoszenie trasy? )Niemożliwe, żeby sprzedaż ruszyła przed oficjalnym ogłoszeniem trasy.
Pozdrowienia,
folks
Posted 24 lutego 2009 - 21:05
A czy ja napisałem, że 6 marca rusza sprzedaż dla wszystkich? :-)
To zadam Tobie pytanie - skoro stadion Lecha Poznań jest remontowany (a dokładniej rozbudowywany, to samo zresztą czeka Stadion Śląski) to dlaczego Lech na nim gra spotkania (np. ostatnie w Pucharze UEFA z Udinese)? Skoro gra, to znaczy, że równie dobrze U2 może zagrać koncert na remontowanym (a dokładniej rozbudowywanym) Stadionie Śląskim, prawda?
Cytat z pewnej strony na ten temat : "Jedną z najistotniejszych wiadomości była ta, że na cały czas trwania prac, Śląski zostanie wyłączony z użytkowania Przepisy w tej sprawie są jasne, nie można przeprowadzać imprez na placu budowy" ...
Można wziąć pod uwagę jedynie to,że koncert odbędzie się przed 1 lipca bo jak widać w powyższym zdaniu po tej dacie nie ma na to szans.
Posted 24 lutego 2009 - 21:20
jeśli o mnie chodzi to się martwię tylko o cenę.
to że remont ma ruszyć ponoć tego 1 lipca nie znaczy że od razu zaczną wszystko kuć
przecież jesteśmy w PL
jak ruszą we wrześniu też się nic nie stanie.
Posted 24 lutego 2009 - 21:42
Podaj w takim razie tę "pewną stronę" i autora, a także dostarcz informacje o wykształceniu tej osoby.Cytat z pewnej strony na ten temat : "Jedną z najistotniejszych wiadomości była ta, że na cały czas trwania prac, Śląski zostanie wyłączony z użytkowania Przepisy w tej sprawie są jasne, nie można przeprowadzać imprez na placu budowy" ...
Można wziąć pod uwagę jedynie to,że koncert odbędzie się przed 1 lipca bo jak widać w powyższym zdaniu po tej dacie nie ma na to szans.
Dodam tylko, że przebudowa Stadionu Śląskiego obejmuje trybuny i to one będą placem budowy - a dokładniej trybuna zachodnia, czyli ta, gdzie zwykle są miejsca siedzące, a nie płyta stadionu i pozostałe trybuny. Zresztą... Skoro jesteś wszystkowiedzącą osobą to proszę wyjaśnij mi, jakim cudem Lech Poznań grał mecz (jest to masowa impreza sportowa w rozumieniu prawa) na placu budowy (budowa obejmuje dwie trybuny, a nie jak w przypadku SŚ - jedną), kto na to pozwolił (jest to Stadion Miejski, dodam tylko) i dlaczego wydarzenie, które odbywa się w niezgodzie z prawem transmitowały telewizje z całego świata? Jeżeli odpowiesz mi na te pytania, a Twoja odpowiedź będzie zgodna z tym, co zostało powyżej napisane - masz ode mnie bilet na koncert U2 na Stadionie Śląskim w Chorzowie, w sierpniu 2009 roku.
folks
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users