Jump to content

Photo

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1081 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 24 lutego 2009 - 11:40

Max nie o to chodzi,że ja nie mam nic do powiedzenia.Po prostu wszyscy się tu podniecają niesprawdzonymi wiadomościami takie mamienie ludu.Mnie to osobiście nie rusza.Dla mnie takie "rewelacje" są jednoznaczne z informacjami na Pudelku czy innym takim portalu.Widać,że jak się człowiek nie poddaje ogólnej ekscytacji to już musi być krytykowany :mellow:
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#1082 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 24 lutego 2009 - 11:44

To przedstawiaj swój brak ekscytacji, swoją drogą zupełnie niezrozumiały, w sposób bardziej normalny, bo to raczej przypomina zagrywki pudelkowe.

Dalej nie dociera do Ciebie, że koncertu nie organizuje sobie sama firma U2, po czym uroczyście wszystko ogłasza. Ciężko to pojąć, że przy organizacji takiego przedsięwzięcia pracuje trochę ludzi?

Tak na marginesie to polecam nie zaglądanie w ten wątek. Nie psuj nam zabawy.

#1083 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 24 lutego 2009 - 13:07

Niemożliwe, żeby sprzedaż ruszyła przed oficjalnym ogłoszeniem trasy.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1084 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 24 lutego 2009 - 13:19

Max nie o to chodzi,że ja nie mam nic do powiedzenia.Po prostu wszyscy się tu podniecają niesprawdzonymi wiadomościami takie mamienie ludu.Mnie to osobiście nie rusza.Dla mnie takie "rewelacje" są jednoznaczne z informacjami na Pudelku czy innym takim portalu.Widać,że jak się człowiek nie poddaje ogólnej ekscytacji to już musi być krytykowany :mellow:

;) Jasne, nikt nie popada w paranoję, ale każdy chce wiedzieć chociażby cokolwiek, gdy nic oficjalnego jeszcze nie ma. Nikt tu zapewne w 100% we wszystko nie wierzy, ;) ale informacje z niektórych tu podawanych wydają się logiczne. A spekulować przecież można, gdy nie ma nic pewnego to tylko to zostaje. ;) Jak pisze Max to zabawa (może w zgadywankę?), ale nie polecam ślepo wierzyć we wszystko co tu jest napisane. Pewnie ktoś coś wie, ale jak to sprawdzić :P

#1085 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 24 lutego 2009 - 13:25

Właśnie dowiedziałem się, że sprzedaż biletów podobno rusza 6 marca. Enjoy!

Mało prawdopodobne, zważywszy na to, iż subskrybenci u2.com mają zawsze przywilej zakupu biletów około tydzień wcześniej niż oficjalny początek sprzedaży.
Jeśli 6.03 miałaby ruszyć sprzedaż normalna, to dla u2.com'owców musiałaby się rozpocząć w najbliższy piątek 27.02, a to z kolei oznaczałoby ogłoszenie trasy w najbliższych 3 dniach.

#1086 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 24 lutego 2009 - 14:04

;) Jasne, nikt nie popada w paranoję, ale każdy chce wiedzieć chociażby cokolwiek, gdy nic oficjalnego jeszcze nie ma. Nikt tu zapewne w 100% we wszystko nie wierzy, ;) ale informacje z niektórych tu podawanych wydają się logiczne. A spekulować przecież można, gdy nie ma nic pewnego to tylko to zostaje. ;) Jak pisze Max to zabawa (może w zgadywankę?), ale nie polecam ślepo wierzyć we wszystko co tu jest napisane. Pewnie ktoś coś wie, ale jak to sprawdzić :P

MartinTexas dziękuje właśnie o to mi chodziło.Chcę zauważyć tylko,że pojawiają się najczęściej (na zagranicznych stronach) informacje o koncertach w Europie ale nie przypominam sobie,żeby cokolwiek było w sprawie daty koncertu w Polsce.Ten 1 i 2 sierpnia są bardzo podejrzane z powodu remontu stadionu zważywszy na to,że nikt go chyba nie odwołał (remontu) i dlatego piszę to co piszę...

Dołączona grafika

#1087 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 24 lutego 2009 - 14:11

Ten 1 i 2 sierpnia są bardzo podejrzane zważywszy na remont stadionu zważywszy na to,że nikt go chyba nie odwołał (remontu) i dlatego piszę to co piszę...

Nie masz też ŻADNEGO info co do tego, że koncertu nie będzie. Mimo to, nie może do ciebie dotrzeć że niektórzy tutaj mają lepsze informacje od ciebie, a porównywanie tego z "pudelkiem" jest żenujące. Może po prostu poczekaj, a jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów.

#1088 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 24 lutego 2009 - 14:34

Wyrażam SWOJE zdanie czy to się komuś podoba czy nie.Jeśli komuś brakuje argumentacji do rzeczowej dyskusji to już nie mój problem.Tyle w tej sprawie.

Dołączona grafika

#1089 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 24 lutego 2009 - 15:15

Jeśli komuś brakuje argumentacji do rzeczowej dyskusji to już nie mój problem.

Szukam i szukam tych twoich argumentów, ale pewnie ich jeszcze nie opublikowałaś. A może to te?

A świstak siedzi bo sreberka były kradzione

PODOBNO Yeti żyje w Górach Skalistych

Szacunek.

Wyrażam SWOJE zdanie czy to się komuś podoba czy nie.

Masz racje, nie podoba mi się. Tuzin tuzinów ludzi ci mówi jedno, a ty wchodzisz - strzelasz focha i próbujesz w "śmieszny" sposób pokazać kto tu ma rację.

#1090 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 24 lutego 2009 - 16:37

Mac, nie szarp się niepotrzebnie. Nie warto.

#1091 folks

folks

Użytkownik

• Members
  • 9 posts

Posted 24 lutego 2009 - 18:30

Mało prawdopodobne, zważywszy na to, iż subskrybenci u2.com mają zawsze przywilej zakupu biletów około tydzień wcześniej niż oficjalny początek sprzedaży.
Jeśli 6.03 miałaby ruszyć sprzedaż normalna, to dla u2.com'owców musiałaby się rozpocząć w najbliższy piątek 27.02, a to z kolei oznaczałoby ogłoszenie trasy w najbliższych 3 dniach.

A czy ja napisałem, że 6 marca rusza sprzedaż dla wszystkich? :-)

Dostałem informację, że dwa tygodnie po Madonnie ma ruszyć sprzedaż biletów na U2. Ale na jakich zasadach i dla kogo - tego już nie wiem. Zapewne w ciągu najbliższych dwóch-trzech dni pozyskam taką wiedzę i być może się nią z Wami podzielę.

Ten 1 i 2 sierpnia są bardzo podejrzane z powodu remontu stadionu zważywszy na to,że nikt go chyba nie odwołał (remontu) i dlatego piszę to co piszę...

To zadam Tobie pytanie - skoro stadion Lecha Poznań jest remontowany (a dokładniej rozbudowywany, to samo zresztą czeka Stadion Śląski) to dlaczego Lech na nim gra spotkania (np. ostatnie w Pucharze UEFA z Udinese)? Skoro gra, to znaczy, że równie dobrze U2 może zagrać koncert na remontowanym (a dokładniej rozbudowywanym) Stadionie Śląskim, prawda? Dochodzimy do tego drogą prostej dedukcji, której nie powstydziłby się nawet przedszkolak ;-) Wniosek: nie stwarzajmy sobie problemów w miejscach, gdzie ich po prostu nie ma. A poza tym - ja tych dat nie potwierdzałem, żeby była jasność.

Niemożliwe, żeby sprzedaż ruszyła przed oficjalnym ogłoszeniem trasy.

A wiesz kiedy jest oficjalne ogłoszenie trasy? :))

Pozdrowienia,
folks

#1092 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:05

A czy ja napisałem, że 6 marca rusza sprzedaż dla wszystkich? :-)

To zadam Tobie pytanie - skoro stadion Lecha Poznań jest remontowany (a dokładniej rozbudowywany, to samo zresztą czeka Stadion Śląski) to dlaczego Lech na nim gra spotkania (np. ostatnie w Pucharze UEFA z Udinese)? Skoro gra, to znaczy, że równie dobrze U2 może zagrać koncert na remontowanym (a dokładniej rozbudowywanym) Stadionie Śląskim, prawda?

Cytat z pewnej strony na ten temat : "Jedną z najistotniejszych wiadomości była ta, że na cały czas trwania prac, Śląski zostanie wyłączony z użytkowania Przepisy w tej sprawie są jasne, nie można przeprowadzać imprez na placu budowy" ...

Można wziąć pod uwagę jedynie to,że koncert odbędzie się przed 1 lipca bo jak widać w powyższym zdaniu po tej dacie nie ma na to szans.

Dołączona grafika

#1093 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:06

kobieto, zaniechaj bo tylko sie osmieszasz !!!!!!

a my mamy z ciebie calkiem spory ubaw

#1094 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:06

no tak, w końcu wjadą buldożery i zmiotą stadion równo z powierzchnia ziemi ;)

#1095 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:09

Ludzie ja was nawet nie znam.Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie.

Dołączona grafika

#1096 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:11

:huh: :huh: :huh:

#1097 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:17

Ludzie ja was nawet nie znam.Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie.

Ja o Tobie w ogóle nie myślę.

#1098 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:20

syndrom pajęczej sieci :P

jeśli o mnie chodzi to się martwię tylko o cenę.

to że remont ma ruszyć ponoć tego 1 lipca nie znaczy że od razu zaczną wszystko kuć
przecież jesteśmy w PL
jak ruszą we wrześniu też się nic nie stanie.
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#1099 Cactus

Cactus

Użytkownik

• Members
  • 440 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:21

Skończcie już tego offtopa ludzie. Naprawdę nie warto... :mellow:
Always Look on the Bright Side of Life

#1100 folks

folks

Użytkownik

• Members
  • 9 posts

Posted 24 lutego 2009 - 21:42

Cytat z pewnej strony na ten temat : "Jedną z najistotniejszych wiadomości była ta, że na cały czas trwania prac, Śląski zostanie wyłączony z użytkowania Przepisy w tej sprawie są jasne, nie można przeprowadzać imprez na placu budowy" ...

Można wziąć pod uwagę jedynie to,że koncert odbędzie się przed 1 lipca bo jak widać w powyższym zdaniu po tej dacie nie ma na to szans.

Podaj w takim razie tę "pewną stronę" i autora, a także dostarcz informacje o wykształceniu tej osoby.

Dodam tylko, że przebudowa Stadionu Śląskiego obejmuje trybuny i to one będą placem budowy - a dokładniej trybuna zachodnia, czyli ta, gdzie zwykle są miejsca siedzące, a nie płyta stadionu i pozostałe trybuny. Zresztą... Skoro jesteś wszystkowiedzącą osobą to proszę wyjaśnij mi, jakim cudem Lech Poznań grał mecz (jest to masowa impreza sportowa w rozumieniu prawa) na placu budowy (budowa obejmuje dwie trybuny, a nie jak w przypadku SŚ - jedną), kto na to pozwolił (jest to Stadion Miejski, dodam tylko) i dlaczego wydarzenie, które odbywa się w niezgodzie z prawem transmitowały telewizje z całego świata? Jeżeli odpowiesz mi na te pytania, a Twoja odpowiedź będzie zgodna z tym, co zostało powyżej napisane - masz ode mnie bilet na koncert U2 na Stadionie Śląskim w Chorzowie, w sierpniu 2009 roku.

folks

Reply to this topic

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users