Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1041 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 16:27

Folks, a możesz (jeśli oczywiście znasz datę) powiedzieć czy 6 lub 9 marca otrzymamy oficjalnie jakieś ciekawe informacje dotyczące tego wątku?

#1042 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 16:36

I ja mam tylko pytanie, nie kosztujace chyba ciebie utraty zadnej posady, a dla mnie cholernie istotne (wczesniejsze zbieranie funduszy), czy warto szukac kasy na dwa koncerty? czy raczej pewne ze bedzie jeden gig?

#1043 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 17:53

Zapowiada się na to, że na bilety na chorzowskie koncerty będziemy musieli polować w necie

Czyli wychodzi na to, że nie będę mógł pójść do pobliskiego Empiku i poprosić w kąciku biletowym o bilet na koncert, tak?

Bezsens <_<

#1044 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:32

Będziesz mógł o ile jakieś bilety po sprzedaży internetowej zostaną. Tak było w przypadku Madonny - najpierw sprzedaż w necie a parę dni później w punktach dystrybucyjnych.

#1045 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:38

Będziesz mógł o ile jakieś bilety po sprzedaży internetowej zostaną. Tak było w przypadku Madonny - najpierw sprzedaż w necie a parę dni później w punktach dystrybucyjnych.

Zaczynam się bać.

#1046 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:42

Zaczynam się bać.

Czego?
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#1047 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:44

A ja się właśnie nie boję.Bo zawsze było tak (4 zaliczone koncerty na Śląskim)że miałam problem z kupnem biletów w sklepach a przez internet zawsze kupiłam to co chciałam.Może to jest indywidualna rzecz,ale nie ma co siać paniki ewentualnie zawsze można kupić bilet np.u koników zważywszy na to,że zbiera się kasę na dany gig przez dłuższy czas...
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#1048 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:45

A ja się właśnie nie boję.Bo zawsze było tak (4 zaliczone koncerty na Śląskim)że miałam problem z kupnem biletów w sklepach a przez internet zawsze kupiłam to co chciałam.Może to jest indywidualna rzecz,ale nie ma co siać paniki ewentualnie zawsze można kupić bilet np.u koników zważywszy na to,że zbiera się kasę na dany gig przez dłuższy czas...

ale wtedytrzeba być naprawde zdesperowanym żeby wyłożyć taką kase

#1049 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:49

Czego?

Kupna biletów przez internet. Sieć nie ulegnie przeciążeniu? Przecież one rozejdą się w ciągu kilku dni.

#1050 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:57

Kupna biletów przez internet. Sieć nie ulegnie przeciążeniu? Przecież one rozejdą się w ciągu kilku dni.

W 2005 roku bilety rozeszły się chyba coś w dwa dni, więc nie wiem co by się musiało dziać abyś w tym czasie nie zdążył zakupić biletu, biorąc pod uwagę, że sprzedaż w polsce prowadzą 3 oddzielne serwisy: ticketpro.pl, livenation.pl, eventim.pl. W pierwszych chwilach sprzedaży napewno cięzko będzie kupić, ale w takich momentach zozchodzą się tylko bilety jak np golden circle na Madone, ale biorąc pod uwagę, że u2 będzie stadionowe to raczej nachętniej kupowane w pierwszej kolejności będą bilety na trybuny naprzeciwko sceny.

... :P

#1051 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:58

W dwa dni to poszła połowa puli a nie całość ;)

#1052 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:01

To nawet lepiej, gdyby jeszcze były 2 koncerty to z pewnością można podejść bez niepotrzebnych nerwów. Ja moje bilety w 2005 roku zamówiłem przez telefon i nie było żadnych problemów - zresztą poza telefonem i internetem nie miałem wyboru w mojej okolicy nie ma sklepów które prowadzą sprzedaż takich rarytasów - no teraz jakiś empik otworzyli za miedzą :P , ale bardziej to kiosk ruchu z kilkoma płytami i książkami przypomina niż prawdziwy empik :lol:

#1053 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:24

W 2005 roku bilety rozeszły się chyba coś w dwa dni, więc nie wiem co by się musiało dziać abyś w tym czasie nie zdążył zakupić biletu, biorąc pod uwagę, że sprzedaż w polsce prowadzą 3 oddzielne serwisy: ticketpro.pl, livenation.pl, eventim.pl. W pierwszych chwilach sprzedaży napewno cięzko będzie kupić, ale w takich momentach zozchodzą się tylko bilety jak np golden circle na Madone, ale biorąc pod uwagę, że u2 będzie stadionowe to raczej nachętniej kupowane w pierwszej kolejności będą bilety na trybuny naprzeciwko sceny.

A nie pod scenę? Bo mi na takim cholernie zależy. Jak zresztą większości ;)

#1054 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:34

A nie pod scenę? Bo mi na takim cholernie zależy. Jak zresztą większości ;)

No nie do końca, wiele osób woli miejsca siedzące, ale te najlepsze czyli naprzeciwko sceny, choć tym razem jak scena ma być na środku to stwierdzenie naprzeciwko sceny nabiera trosze innego sensu :P

Co do miejsc "pod sceną" mam nadzieje, że czegoś takiego nie będzie, tylko ogólnie płyta.

#1055 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:35

No nie do końca, wiele osób woli miejsca siedzące, ale te najlepsze czyli naprzeciwko sceny, choć tym razem jak scena ma być na środku to stwierdzenie naprzeciwko sceny nabiera trosze innego sensu :P

Co do miejsc "pod sceną" mam nadzieje, że czegoś takiego nie będzie, tylko ogólnie płyta.

Byle być jak najbliżej ;)

#1056 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:44

Ja mam pytanie natury technicznej - jak wygląda płatność za bilety sprzedawane przez internet - przelewem, kartą? Nigdy nie kupowałam biletów w ten sposób, więc się nie śmiejcie. :rolleyes:

#1057 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:46

na dzień dzisiejszy martwi mnie cena i godzina rozpoczęcia sprzedaży
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#1058 Szadi

Szadi

Użytkownik

• Members
  • 137 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:47

Ja mam pytanie natury technicznej - jak wygląda płatność za bilety sprzedawane przez internet - przelewem, kartą? Nigdy nie kupowałam biletów w ten sposób, więc się nie śmiejcie. :rolleyes:

Przelew

#1059 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 23 lutego 2009 - 20:51

Przelew

Nie da rady za pobraniem? Cholera coś mi się nie widzi, abym wpłacił kase a poczta która ma w zwyczaju gubić moje paczki, nie odstarczyła mi jej :/ Do dupy byłoby zostać bez biletu i kasy :/

#1060 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:52

Przelew

Dziękuję :) Całe szczęście... Uff.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych