U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 23 lutego 2009 - 19:44
Napisano 23 lutego 2009 - 19:45
A ja się właśnie nie boję.Bo zawsze było tak (4 zaliczone koncerty na Śląskim)że miałam problem z kupnem biletów w sklepach a przez internet zawsze kupiłam to co chciałam.Może to jest indywidualna rzecz,ale nie ma co siać paniki ewentualnie zawsze można kupić bilet np.u koników zważywszy na to,że zbiera się kasę na dany gig przez dłuższy czas...
ale wtedytrzeba być naprawde zdesperowanym żeby wyłożyć taką kase
Napisano 23 lutego 2009 - 19:57
W 2005 roku bilety rozeszły się chyba coś w dwa dni, więc nie wiem co by się musiało dziać abyś w tym czasie nie zdążył zakupić biletu, biorąc pod uwagę, że sprzedaż w polsce prowadzą 3 oddzielne serwisy: ticketpro.pl, livenation.pl, eventim.pl. W pierwszych chwilach sprzedaży napewno cięzko będzie kupić, ale w takich momentach zozchodzą się tylko bilety jak np golden circle na Madone, ale biorąc pod uwagę, że u2 będzie stadionowe to raczej nachętniej kupowane w pierwszej kolejności będą bilety na trybuny naprzeciwko sceny.Kupna biletów przez internet. Sieć nie ulegnie przeciążeniu? Przecież one rozejdą się w ciągu kilku dni.
...
Napisano 23 lutego 2009 - 20:01
...
Napisano 23 lutego 2009 - 20:24
W 2005 roku bilety rozeszły się chyba coś w dwa dni, więc nie wiem co by się musiało dziać abyś w tym czasie nie zdążył zakupić biletu, biorąc pod uwagę, że sprzedaż w polsce prowadzą 3 oddzielne serwisy: ticketpro.pl, livenation.pl, eventim.pl. W pierwszych chwilach sprzedaży napewno cięzko będzie kupić, ale w takich momentach zozchodzą się tylko bilety jak np golden circle na Madone, ale biorąc pod uwagę, że u2 będzie stadionowe to raczej nachętniej kupowane w pierwszej kolejności będą bilety na trybuny naprzeciwko sceny.
A nie pod scenę? Bo mi na takim cholernie zależy. Jak zresztą większości
Napisano 23 lutego 2009 - 20:34
A nie pod scenę? Bo mi na takim cholernie zależy. Jak zresztą większości
No nie do końca, wiele osób woli miejsca siedzące, ale te najlepsze czyli naprzeciwko sceny, choć tym razem jak scena ma być na środku to stwierdzenie naprzeciwko sceny nabiera trosze innego sensu
Co do miejsc "pod sceną" mam nadzieje, że czegoś takiego nie będzie, tylko ogólnie płyta.
...
Napisano 23 lutego 2009 - 20:35
No nie do końca, wiele osób woli miejsca siedzące, ale te najlepsze czyli naprzeciwko sceny, choć tym razem jak scena ma być na środku to stwierdzenie naprzeciwko sceny nabiera trosze innego sensu
Co do miejsc "pod sceną" mam nadzieje, że czegoś takiego nie będzie, tylko ogólnie płyta.
Byle być jak najbliżej
Napisano 23 lutego 2009 - 20:46
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych