Jump to content

Photo

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#981 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 17 lutego 2009 - 15:03

Wy sobie tak gdybacie...niby coś tam wiecie (nikogo nie atakuje) ale tak naprawdę to wiecie tyle co każdy...czyli nic.To są tylko wszystko domysły.Coś się tam zgadza jakieś daty...była obietnica koncertu...wszyscy mamy dużą nadzieje,ale nikt nie jest w stanie na 100% powiedzieć,że koncert będzie.Więc zostaje poczekać do ogłoszenia trasy a nie się nakręcać.Ja jeszcze niedawno codziennie tu wpadałam żeby zobaczyć czy ktoś nie ma przypadkiem nowych "plotek" ale to do niczego nie prowadzi...swoją drogą myślę,że U2 nie oleje swoich fanów w Polsce i koncert będzie w Chorzowie....(nie chcę mi się już tłumaczyć czemu)..pozdro
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#982 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 17 lutego 2009 - 15:17

Się trochę pogrzebie, popisze, popyta, to i potwierdzenie powyższych niusów się znajdzie. I się znalazło. Don't ask ;) I nie początek sierpnia jednak, jak pisaliśmy wcześniej.

Acr, jakie don't ask, mów co wiesz!! :angry: :lol: :P ;) Nie początek sierpnia, to napisz chociaż kiedy, koniec lipca? :unsure:

#983 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 posts

Posted 17 lutego 2009 - 15:32

Acr, jakie don't ask, mów co wiesz!! :angry: :lol: :P ;) Nie początek sierpnia, to napisz chociaż kiedy, koniec lipca? :unsure:

Acr wie tyle co i Ty.
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#984 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 17 lutego 2009 - 15:33

Znając moje szczęście to koncert będzie 29.08 kiedy kategorycznie nie będę na nim mógł być. <_<

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#985 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 17 lutego 2009 - 15:48

Acr wie tyle co i Ty.

Czyli NIC jak zauważyła Nasza koleżanka Aphasia83 ;)
Dołączona grafika

#986 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 17 lutego 2009 - 16:25

2 x Chorzów? Spokojnie, nie zobaczę na u2.com nie uwierzę.

Niewierny Tomaszu :D

Wy sobie tak gdybacie...niby coś tam wiecie (nikogo nie atakuje) ale tak naprawdę to wiecie tyle co każdy...czyli nic.

Aha, spoko. Nic nie wiemy. Do zobaczenia pod bramą w sierpniu.

#987 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 17 lutego 2009 - 17:24

Ujawnijcie, choćby enigmatycznie, swoje źródła informacji. Umieram z ciekawości.

#988 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 17 lutego 2009 - 17:26

Jeśli nie początek sierpnia, to pewnie parę dni po 8-mym, czyli po spodziewanej Pradze.

Ja akurat pamiętam podobne plotki w 2005, a nawet jeszcze w 2004 roku, i sprawdziły się bardzo ładnie. Nie ma się zatem co wzburzać. Niektórzy naprawdę mają już takie informacje. Ale i tak nie uwierzę, dopóki nie zobaczę potwierdzenia.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#989 folks

folks

Użytkownik

• Members
  • 9 posts

Posted 17 lutego 2009 - 17:52

@aphasia83,
Zdaj sobie sprawę, że niektóre z osób w tym szacownym gronie mogą być w posiadaniu wiedzy większej, niźli tylko domysłów. Wierz mi, że szczególnie jeden, szczegółowy wpis z dzisiaj w tym wątku nie jest wynikiem żadnych przypuszczeń. Istnieją tak zwane nieoficjalne źródła (którym np. jestem ja) które mogą dostarczyć więcej wiedzy. Pozostaje tylko pytanie: czy będziesz jak niewierny Tomasz, czy może potrafisz zaufać? Czy jeżeli nie możesz czegoś sprawdzić to uważasz, że to plotka? Obiecuję Tobie, że nie. Twój problem, czy przyjmiesz dane Tobie słowo.

Pozdrawiam,
folks

PS Wstępne daty to po Madonnie (przynajmniej takie słuchy "na mieście" ;> chodzą, wszystkiego nie wiem w kilka minut, to nie tvn24 ;>), lecz dokładnie będę wiedział dopiero w najbliższych dniach.

PS2 Nie jestem idiotą czy plotkarzem, nie jestem też jakimś super-fanem ;> Nie chcę czytać właśnie domysłów, które propagujecie, zwłaszcza, że mam dostęp do oficjalnych informacji, które co prawda nie powinny zostać jeszcze ujawnione ;> A chcę poczuć chamską satysfakcję, kiedy każdy niedowiarek będzie zmuszony za pewien czas przyznać mi rację ;)

#990 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 posts

Posted 17 lutego 2009 - 19:31

Liczę, że ten post wyjaśnił najważniejsze wątpliwości :)

#991 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 17 lutego 2009 - 19:48

. Istnieją tak zwane nieoficjalne źródła (którym np. jestem ja) które mogą dostarczyć więcej wiedzy. Pozostaje tylko pytanie: czy będziesz jak niewierny Tomasz, czy może potrafisz zaufać?

Nieoficjalne...no właśnie i dlatego są nieoficjalne.Jedynym w tym przypadku oficjalnym źródłem jest U2.COM i w odpowiedzi na pytanie...nie ufam nikomu...z kim nie zjadłam beczki soli ;) pozdro

Edited by bee, 17 lutego 2009 - 20:32 .

"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#992 folks

folks

Użytkownik

• Members
  • 9 posts

Posted 17 lutego 2009 - 20:16

Nieoficjalne...no właśnie i dlatego są nieoficjalne.Jedynym w tym przypadku oficjalnym źródłem jest U2.COM i w odpowiedzi na pytanie...nie ufam nikomu...z kim nie zjadłam beczki soli ;) pozdro

Oficjalnym źródłem jest nie tylko U2.com, ale również organizator koncertu. Jednak standardem w przypadku organizacji koncertów w ramach tras koncertowych jest ogłaszanie trasy najpierw przez zespół, a później przez agencję koncertową (czasami dzieje się to jednak w równym czasie).

Warto też pamiętać, że nieoficjalne źródło nie jest równe domysłowi. Bo nie wymyśliłem sobie tego tylko przeczytałem odpowiedni papier, który moje słowa potwierdza. Może użycie tutaj słowa "nieoficjalne" jest małym błędęm, ale z pewnością nie są to żadne moje wymysły, domysły, podejrzenia czy skojarzenia. Myślisz, że tylko ~10 osób na świecie wie gdzie, kiedy i jakie koncerty będzie grało U2? Że sami sobie te koncerty organizują i opłacają? Nie bardzo ;>

folks.

#993 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 17 lutego 2009 - 20:17

A jak Ci kobieta powie, że to wszystko co zostało napisane jest prawdą, to też nie uwierzysz? :P

Ludzie wiecej wiary w ten wątek i tych ludzi, którzy jak piszą... to chyba wiedzą co piszą! ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#994 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 17 lutego 2009 - 22:29

Chorzów więc jest już pewny ( :D ), a tymczasem problem mają Austriacy:

http://www.atu2.com/...cle.src?ID=5250

A artykule wskazuje się między innymi o planach występu U2 w Austrii 7 i 8 sierpnia b.r. oraz że trasa ma obejmować 120 koncertów.

Może się urywam z choinki ale parę godzin temu śniło mi się, że zagrają na stadionie, o którym nikt nie pomyślał.
Widzewa w Łodzi :mellow:

Lubin? :P

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#995 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 17 lutego 2009 - 23:09

Lubin to maleństwo, 16 tys na trybunach + mała płyta

#996 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 17 lutego 2009 - 23:15

A artykule wskazuje się między innymi o planach występu U2 w Austrii 7 i 8 sierpnia b.r. oraz że trasa ma obejmować 120 koncertów.

Dołączona grafika

jak nocleg zdobędziesz dla 70 tysięcy ludzi w przypadku 2 koncertów to będzie
a stadion nawet nawet
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#997 drowning_man

drowning_man

Użytkownik

• Members
  • 24 posts

Posted 17 lutego 2009 - 23:22

Dołączona grafika

ja jestem z Lubina :) hej ....to by było coś niesamowitego jakby U2 mialo grac w Lubinie ....hahhaa .....poszedłbym na koncert z całą rodziną ( babcia, dziadek ) i wszystkimi moimi znajomymi :P hehe ...cudowne ale chyba nierealne :P

#998 Libra

Libra

Użytkownik

• Members
  • 34 posts

Posted 18 lutego 2009 - 00:27

Ja się mogę nawet poświęcić i użyczyć im 10 h pole, nawet będę taka łaskawa i nie zarządam prowizji, nocleg też się jakiś znajdzie. :rolleyes:
Every day I die again, and again I’m reborn.Every day I have to find the courage.To walk out into the street....

#999 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 18 lutego 2009 - 06:15

Lubin to maleństwo, 16 tys na trybunach + mała płyta

Oczywiści mówimy o alternatywie dla stadionu Widzewa w 2010. Być może stadion jest mały, ale jaka byłaby fajna atmosfera :)

ja jestem z Lubina :)

O świetnie! Ślę pozdrowienia do mojego rodzinnego miasta! :)

Ja się mogę nawet poświęcić i użyczyć im 10 h pole, nawet będę taka łaskawa i nie zarządam prowizji, nocleg też się jakiś znajdzie. :rolleyes:

Też Lubin? Trzeba będzie zrobić jakiś minizlot inetegracyjny w przyszłości. :)
Dołączona grafika

#1000 Libra

Libra

Użytkownik

• Members
  • 34 posts

Posted 18 lutego 2009 - 12:14

Też Lubin? Trzeba będzie zrobić jakiś minizlot inetegracyjny w przyszłości. :)

Nie Lubin ale też dolnośląskie
Every day I die again, and again I’m reborn.Every day I have to find the courage.To walk out into the street....

Reply to this topic

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users