U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 17 lutego 2009 - 15:03
Posted 17 lutego 2009 - 15:17
Się trochę pogrzebie, popisze, popyta, to i potwierdzenie powyższych niusów się znajdzie. I się znalazło. Don't ask I nie początek sierpnia jednak, jak pisaliśmy wcześniej.
Acr, jakie don't ask, mów co wiesz!! Nie początek sierpnia, to napisz chociaż kiedy, koniec lipca?
Posted 17 lutego 2009 - 15:33
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 17 lutego 2009 - 17:26
Ja akurat pamiętam podobne plotki w 2005, a nawet jeszcze w 2004 roku, i sprawdziły się bardzo ładnie. Nie ma się zatem co wzburzać. Niektórzy naprawdę mają już takie informacje. Ale i tak nie uwierzę, dopóki nie zobaczę potwierdzenia.
Posted 17 lutego 2009 - 17:52
Zdaj sobie sprawę, że niektóre z osób w tym szacownym gronie mogą być w posiadaniu wiedzy większej, niźli tylko domysłów. Wierz mi, że szczególnie jeden, szczegółowy wpis z dzisiaj w tym wątku nie jest wynikiem żadnych przypuszczeń. Istnieją tak zwane nieoficjalne źródła (którym np. jestem ja) które mogą dostarczyć więcej wiedzy. Pozostaje tylko pytanie: czy będziesz jak niewierny Tomasz, czy może potrafisz zaufać? Czy jeżeli nie możesz czegoś sprawdzić to uważasz, że to plotka? Obiecuję Tobie, że nie. Twój problem, czy przyjmiesz dane Tobie słowo.
Pozdrawiam,
folks
PS Wstępne daty to po Madonnie (przynajmniej takie słuchy "na mieście" ;> chodzą, wszystkiego nie wiem w kilka minut, to nie tvn24 ;>), lecz dokładnie będę wiedział dopiero w najbliższych dniach.
PS2 Nie jestem idiotą czy plotkarzem, nie jestem też jakimś super-fanem ;> Nie chcę czytać właśnie domysłów, które propagujecie, zwłaszcza, że mam dostęp do oficjalnych informacji, które co prawda nie powinny zostać jeszcze ujawnione ;> A chcę poczuć chamską satysfakcję, kiedy każdy niedowiarek będzie zmuszony za pewien czas przyznać mi rację
Posted 17 lutego 2009 - 19:48
. Istnieją tak zwane nieoficjalne źródła (którym np. jestem ja) które mogą dostarczyć więcej wiedzy. Pozostaje tylko pytanie: czy będziesz jak niewierny Tomasz, czy może potrafisz zaufać?
Nieoficjalne...no właśnie i dlatego są nieoficjalne.Jedynym w tym przypadku oficjalnym źródłem jest U2.COM i w odpowiedzi na pytanie...nie ufam nikomu...z kim nie zjadłam beczki soli pozdro
Edited by bee, 17 lutego 2009 - 20:32 .
Posted 17 lutego 2009 - 20:16
Oficjalnym źródłem jest nie tylko U2.com, ale również organizator koncertu. Jednak standardem w przypadku organizacji koncertów w ramach tras koncertowych jest ogłaszanie trasy najpierw przez zespół, a później przez agencję koncertową (czasami dzieje się to jednak w równym czasie).Nieoficjalne...no właśnie i dlatego są nieoficjalne.Jedynym w tym przypadku oficjalnym źródłem jest U2.COM i w odpowiedzi na pytanie...nie ufam nikomu...z kim nie zjadłam beczki soli pozdro
Warto też pamiętać, że nieoficjalne źródło nie jest równe domysłowi. Bo nie wymyśliłem sobie tego tylko przeczytałem odpowiedni papier, który moje słowa potwierdza. Może użycie tutaj słowa "nieoficjalne" jest małym błędęm, ale z pewnością nie są to żadne moje wymysły, domysły, podejrzenia czy skojarzenia. Myślisz, że tylko ~10 osób na świecie wie gdzie, kiedy i jakie koncerty będzie grało U2? Że sami sobie te koncerty organizują i opłacają? Nie bardzo ;>
folks.
Posted 17 lutego 2009 - 20:17
Nieoficjalne...no właśnie i dlatego są nieoficjalne.Jedynym w tym przypadku oficjalnym źródłem jest U2.COM i w odpowiedzi na pytanie...nie ufam nikomu...z kim nie zjadłam beczki soli pozdro
A jak Ci kobieta powie, że to wszystko co zostało napisane jest prawdą, to też nie uwierzysz?
Ludzie wiecej wiary w ten wątek i tych ludzi, którzy jak piszą... to chyba wiedzą co piszą!
Posted 17 lutego 2009 - 22:29
http://www.atu2.com/...cle.src?ID=5250
A artykule wskazuje się między innymi o planach występu U2 w Austrii 7 i 8 sierpnia b.r. oraz że trasa ma obejmować 120 koncertów.
Może się urywam z choinki ale parę godzin temu śniło mi się, że zagrają na stadionie, o którym nikt nie pomyślał.
Widzewa w Łodzi
Lubin?
Posted 17 lutego 2009 - 23:15
Chorzów więc jest już pewny ( ), a tymczasem problem mają Austriacy:
A artykule wskazuje się między innymi o planach występu U2 w Austrii 7 i 8 sierpnia b.r. oraz że trasa ma obejmować 120 koncertów.
Lubin?
jak nocleg zdobędziesz dla 70 tysięcy ludzi w przypadku 2 koncertów to będzie
a stadion nawet nawet
Posted 17 lutego 2009 - 23:22
Chorzów więc jest już pewny ( ), a tymczasem problem mają Austriacy:
Lubin?
ja jestem z Lubina hej ....to by było coś niesamowitego jakby U2 mialo grac w Lubinie ....hahhaa .....poszedłbym na koncert z całą rodziną ( babcia, dziadek ) i wszystkimi moimi znajomymi hehe ...cudowne ale chyba nierealne
Posted 18 lutego 2009 - 06:15
Lubin to maleństwo, 16 tys na trybunach + mała płyta
Oczywiści mówimy o alternatywie dla stadionu Widzewa w 2010. Być może stadion jest mały, ale jaka byłaby fajna atmosfera
ja jestem z Lubina
O świetnie! Ślę pozdrowienia do mojego rodzinnego miasta!
Ja się mogę nawet poświęcić i użyczyć im 10 h pole, nawet będę taka łaskawa i nie zarządam prowizji, nocleg też się jakiś znajdzie.
Też Lubin? Trzeba będzie zrobić jakiś minizlot inetegracyjny w przyszłości.
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users