EEEE.TAMM Mnie to ziommek czy zagrają w AFRYCE czy niee.
to w końcu ziommek czy rybka?
Napisano 08 kwietnia 2007 - 07:39
Nie obchodzą Cię w tej kwestii losy Afryki? Może źle brzmieć, ale któż to wie, nawet taki koncert może być masyzną napędową dla kilku osób by zmieniło się ich życie na lepsze!EEEE.TAMM Mnie to ziommek czy zagrają w AFRYCE czy niee.
Napisano 15 maja 2007 - 22:46
Napisano 15 maja 2007 - 22:56
Napisano 15 maja 2007 - 23:08
Napisano 16 maja 2007 - 05:24
Napisano 16 maja 2007 - 06:50
a ja bym chciał doczekać koncertu z naprawdę odważną setlistą - bez hitów typu one wtshnn, wowyitp (chyba że zupełnie przearanżowanymi) i z piosenkami które nigdy nie były grane lub były grane bardzo dawno temu.Plus cały nowy album.Czymś takim by mnie ujęli - to byłby akt artystycznej odwagi.No i wysiłku by to trochę kosztowało (nowe aranże, więcej pró.Ale obawiam się że czegoś takiego nie będzie mi dane oglądać.
Nawiązując do jednego z postów powyżej - jest mi serdecznie obojętne czy zagrają w Afryce.Nawet jeśli - w niczym to nie zmieni sytuacji mieszkańców kontynentu, a na widowni będą sami prominenci (tak jak to w Chinach bywa) a to mnie wk.... strasznie.
Napisano 16 maja 2007 - 08:05
Moim marzeniem jest żeby zagrali coś z Zooropy Taki Numb na pewno urozmaiciłby setliste, nie mówiąc już o Dadys Gonna Pay....
Napisano 16 maja 2007 - 08:07
Napisano 16 maja 2007 - 10:21
Uważam, że od zespołu wymaga się czasami rzeczy niemożliwych. Gdyby koncert wyglądał tak jak opisałeś to powyżej to pewnie zadowolona byłaby jedynie garstka najwierniejszych fanów ( w tym ja ).
Napisano 16 maja 2007 - 10:46
Napisano 16 maja 2007 - 11:04
Napisano 16 maja 2007 - 11:09
- powrót Tryin' To Throw Your Arms z szampanem
- Exit ! podobna sytuacja jak z Last Night.. - zespół, jak dla mnie, czasem trochę zbyt lekką ręką odrzuca utwory, które totalnie zabijały na żywo.
Napisano 16 maja 2007 - 11:11
Obawiam się jednak, że w dzisiejszych warunkach (kiedy głos Bono troszke się zmienił) nie wyszło by już tak dobrze...
Napisano 16 maja 2007 - 11:18
Dla mnie nie ma problemu. Z Heartland może by już sobie nie dał rady, ale z Exit bez problemu. Podobnie nie rozumiem jego obiekcji przed śpiewaniem na żywo Red Hill - wydaje mi się, że ten kawałek nie jest trudniejszy wokalnie niż np. Bad, do którego z powodzeniem wracali na VT.
Napisano 16 maja 2007 - 11:20
Exit z Rattle&Hum jeste GENIALNY. Szczególnie zakończenie.
Obawiam się jednak, że w dzisiejszych warunkach (kiedy głos Bono troszke się zmienił) nie wyszło by już tak dobrze...
Napisano 16 maja 2007 - 11:27
podobno jeden z fanów miał popełnić samobójstwo pod wpływem tego utworu. Jeśli to zespół miał na względzie to nie sądze abyśmy mogli się doczekać Exit znowu. I wielka szkoda, bo to genialny utwór jest.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych