U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 25 maja 2010 - 21:52
No w końcu ktoś coś z tym zrobi. Pisałem o tym już wcześniej :[...] Edit: wszystkie posty o wydarzeniach związanych z przełożeniem całego legu trasy przeniosłem tu. Jest jednak jeszcze jedna rzecz - tamten wąt generalnie się treściowo mocno pokrywa z tym i jeszcze nie wiem co z tym zrobić, czy 1. zostawić go zamkniętym z przekierowaniem tutaj w ostatniej wiadomości, czy 2. połączyć obydwa. Trochę przykimaliśmy z tym wcześniej i teraz jest problem, ech, no ale jakoś rozwiążemy
http://u2forums.com/...post__p__160638
Początkowo myslałem, że to 2 osobne tematy o 2009 Tour, a drugi o 2010, ale jak jest jeden (na 2011 też będzie przedłużony?) to myślę, że skopiować tu wszystkie posty z 2010 i będzie OK.
Edgu to raczej wiarygodne źródło i wie co mówi. Nie bajerowałby jakby było bardzo źle. Przełożenie całego 4 Legu na rok dobiłoby tą trasę chyba. Oby rehabilitacja była pomyślna, ale tak czy owak obawiam się o kondycję sceniczną Bono.Edge w dzisiejszym wywiadzie radiowym dla KROQ-FM w Los Angeles powiedział, że Bono na 95 % wykuruje się na europejską część trasy i będzie ona mogła odbyć się bez przeszkód. Podobno rekonwalescencja Bono ma potrwać 8 tygodni.
Duża scena, a tu ani biegać, ani skakać? Takiego samego UV już chyba nie doświadczymy Jak dobrze, że wydają DVD z pierwszych części Tour, jakie jest takie jest, ale pewnych wersji możemy już nie uświadczyć.
Napisano 25 maja 2010 - 21:58
Niemniej jednak, jeśli Frankfurt i Hannover się odbędą (jedyne na ktore mam bilety narazie), to beda to zajebiste koncerty. Pewnie mnóstwo emocji ze strony Bono...
Napisano 25 maja 2010 - 22:33
i zgodzę się z tym co napisał MartinTexas, takiej trasy jak teraz możemy nie uświadczyć, chcąc nie chcąc Bono będzie mniej ruchliwy. cieszmy się więc z tego Chorzowa, który mieliśmy.
Napisano 26 maja 2010 - 19:29
Late February: Australia and New Zealand (Oceania)
March: Chile, Argentina, Brazil, Peru (South America)
April-May: Mexico, USA, Canada (North America)
takie pierwsze ploty
Napisano 27 maja 2010 - 07:23
Poznań będzie gotowy już w październiku 2010...
ja bym zapamietal date 18 września 2010... a czas pokaże czy się nie myle (proszę z U2 nie kojarzyć )
#3175 Guest_piotrek85_*
Napisano 27 maja 2010 - 17:34
Napisano 27 maja 2010 - 17:37
fakt że może by troche zimno o tej porze ale komu by to przeszkadzało
tak mi się nasunęło
Napisano 27 maja 2010 - 19:19
No widzisz i to już ma związek z U2 i jest powód, aby o tym napisać.[...] i że nie będzie to U2.
2 koncerty U2 w ramach jednego Tour w Polsce, w prawdzie nie pod rząd, ale to i tak byłoby coś! A pewnie i ciekawsze niż 2 pod rząd.
Jak dla mnie to mogą w 2011 przyjechać, wtedy może już SoA (lub coś innego) wydadzą i będą nowe utwory grane.
Napisano 27 maja 2010 - 21:52
w naszym klimacie o tej porze roku można odbębnić pewno góra 5 piosenek na żywo, cały koncert gdzie jest 23-24 moim zdaniem nawet nie wchodzi w grę...second leg ma si ę skończyć w Rzymie 8 października, po tej dacie przecież mają wolne, stadion ma być i resztę sobie dopowiedzcie
Napisano 28 maja 2010 - 12:54
Dlaczego nie? Przy tak długiej (3 letniej?) trasie? Przecież widać było, że 2. koncert pod rząd by się raczej nie sprzedał, a 2 osobne w odstępie 2 lat już pewnie tak i to z nowym albumem przy kolejnym. W dodatku różnicę mogą zrobić nowe stadiony, już nie tylko Chorzów, ale np. bliższe zachodowi (krótszy przejazd sprzętu) Wrocław i Poznań - to prawie jak jeden więcej koncert w Niemczech; czy też większy stadion - Warszawa - i ściągnięcie ludzi ze wschodnich/ościennych państw.[...]po 2 U2 w życiu nie zagra dwóch koncertów rozbitych w Polsce, jak już to 2 pod rząd,[...]
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych