U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 05 lipca 2009 - 13:01
Ok dzięki, już wszystko wiem ; )
Tak generalnie, to nie widziałem w 1:24 żeby tego gościa jakoś "oznaczali" że jest w Golde Circle, więc jednak tego nie będzie?
Zostanie oznaczony jesli będzie chciał na chwile opuścić golden circle tak przynajmniej było w 2005... Osoby stojące pod samą sceną, których nie zdążyli oznaczyć w biegu, zostały oznaczane gdy opuszczały sektory najbliżej sceny (np. na siusiu )
Czy ja dobrze widzę, że wejście i checkpointy do GC są tylko od prawej strony sceny? Jeśli tak, to bliżej będzie wchodząc bramą nr 1. Zgadza się? Mniej biegania...
Posted 05 lipca 2009 - 15:56
Mnie zastanawia jedna rzecz, z tego co zostało napisane to najpierw zapełniamy golden circle a potem płytę, czy tak jest naprawdę, czy mogę wejść jako jedna z pierwszych osób i stanąć na zewnętrznej części catwalka tak żeby mi nikt nie kazał iść do golden circle ? Czy ktoś wie jak to wygląda ? Bo na filmiku widać, że obsługa kieruje ludzie na boki nie wpuszczając na środek.
...
Posted 05 lipca 2009 - 23:21
ciuch ciuch!
Posted 06 lipca 2009 - 06:48
ale pewno swiatla beda wygladaly fantastycznie ... juz nei moge sie doczekac zdjec ......
Posted 06 lipca 2009 - 09:50
Czas rozpocząć treningi;):
http://www.youtube.c...player_embedded
Jakbym sam na koncert jechał to pewnie bym się zdobył na takie wyczerpujące, długie "koczowanie". Ale jako że jadę ze znajomymi, którzy mają bardziej w głowach poukładane względem U2 to zadowolę się gdzieś tak (optycznie) 7-10 "rzędem" od barierek
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 06 lipca 2009 - 15:36
Jakbym sam na koncert jechał to pewnie bym się zdobył na takie wyczerpujące, długie "koczowanie". Ale jako że jadę ze znajomymi, którzy mają bardziej w głowach poukładane względem U2 to zadowolę się gdzieś tak (optycznie) 7-10 "rzędem" od barierek
Ja tak samo...
I poza tym...chyba za stary jestem na takie szaleństwa
Będę tam gdzie będę, grunt żeby atmosfera była zajebista i żeby nie padało...
Posted 06 lipca 2009 - 17:24
Z formą się sam nie zgadzam, jest trochę komiczna moim zdaniem, wolałbym machanie już tymi maskami niż w nich chodzenie. Ale pisanie, że mało kogo jakaś Birma obchodzi???Głupia jest forma wyrażenia solidarności. Większość publiczności idzie na koncert bo oczekuje dobrego show. A jakaś tam Birma mało kogo obchodzi. Mam nadzieje, że do Chorzowa dadzą sobie spokój. Najlepiej by było jakby Walk On wypadło z setlisty.
My Polacy szybko zapominamy, jak nam było miło i to jeszcze niedawno... A to, że kiedyś Bono zainspirowała Polska w jednym z utworów, a dokładniej Wałęsa??? To już jest OK, ale Birma to feeee..
Już pisałem gdzieś na forum - w Birmie nie mogą pójść na koncert U2, choć najbardziej by chcieli, nie mówiąc już o innych dobrodziejstwach cywilizacyjnych i co więcej nie z własnej winy Ale co tam u nas jest dobrze... Do nas przyjadą...
PS A co do Walk On to niezły utwór i mam nadzieję, że pozostanie w setlistach na dłużej, razem z ideami z nim związanymi.
#2552 Guest_piotrek85_*
Posted 06 lipca 2009 - 18:15
Posted 06 lipca 2009 - 18:23
uważasz, że odsunięcie dyktatora od władzy było złe?Takie są fakty. Czasem fajnie jest być przeciwko czemuś niskim kosztem. Więc pomachamy tybetańską flagą lub założymy jakąś tam maskę. Co z tego, że to nic nie da. Ważne, że możemy wtedy powiedzieć, że obchodzi nas los ludzi w jakimś małym państewku. Inna sprawa gdy niezbyt chlubna sprawa dotyczy nas bezpośrednio. Większość osób raczej była bierna gdy Polska wzięła udział w wojnie w Iraku. Niektórzy się nawet cieszyli bo mąż na misji przez miesiąc zarobi tyle co przez pół roku w Polsce. Albo polskie firmy zbrojeniowe zgarną jakiś kontrakt i ludzie nie stracą pracy... Sorry za odbieganie od tematu dotyczącego trasy.
Posted 06 lipca 2009 - 20:31
ciuch ciuch!
Posted 06 lipca 2009 - 22:31
... czy mogę wejść jako jedna z pierwszych osób i stanąć na zewnętrznej części catwalka tak żeby mi nikt nie kazał iść do golden circle ? Czy ktoś wie jak to wygląda ? Bo na filmiku widać, że obsługa kieruje ludzie na boki nie wpuszczając na środek.
Ponawiam pytanie:)
Reply to this topic
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users