Na czym gramy? Jak długo itp...
Napisano 16 maja 2007 - 08:15
Napisano 23 maja 2007 - 15:22
Napisano 23 maja 2007 - 15:50
Napisano 23 maja 2007 - 17:54
SarS i The Fly - próbowaliście na pewno grać coś z repertuaru Jedynego Słusznego Zespołu, prawda? Co Wam się najlepiej/najprzyjemniej gra?
pozdrawiam
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Napisano 26 maja 2007 - 19:07
Hej, własciwie kumple z grupy nie sa az takimi fanami U2 jak ja, moze jeszcze gitarzysta ich słucha, ale jest troche opozniony w edukacji i musze go jakos ratowac pozyczajac bootlegi, bo jak na razie to zna tylko te najwieksze przeboje. Poza tym nie przepadamy za graniem cudzych kawalkow. Jednakze czasami przygrywam sobie z basista motyw "sunday bloody sunday", poniewaz fajnie mozna sie powyzywac na werbelku, heh nawet wpletlismy ten bit i bas do jednego naszego kawalka (choc nie chcialbym tu byc posadzany o plagiat), z gitarzysta czasem pogramy sobie uproszczona wersje "Where the streets.." i to w zasadzie tyle na razie. Na szczescie powoli przekonuje kumpli co do U2 i ma to odzwierciedlenie w tym co obecnie gramy. Jak uda nam sie zgrac nasz najlepszy numer (bardzo 'ju-tuowy) to kiedys tu umieszczeNo proszę, jak miło, że są wśród fanów U2 perkusiści
SarS i The Fly - próbowaliście na pewno grać coś z repertuaru Jedynego Słusznego Zespołu, prawda? Co Wam się najlepiej/najprzyjemniej gra?
pozdrawiam
Napisano 14 czerwca 2007 - 14:31
Napisano 15 czerwca 2007 - 14:45
zdrapkę!
a w zdrapce może być...
nawet 10 tysięcy!
i wiesz co wtedy mozesz kupić za 10 tysięcy?
BASS!
a za pozostałą kasę możesz kupić bas Dla mnie!!!
Napisano 25 czerwca 2007 - 21:31
No proszę, jak miło, że są wśród fanów U2 perkusiści
pozdrawiam
Najprzyjemniej? Out Of Control, jezuniu... odjazd
Tak pozatym to Streets (jakis tydzien temu opanowalem caly kawalek), Vertigo, Until i Mysterious Ways.
Napisano 26 czerwca 2007 - 11:03
I przeglądając allegro napotkałem coś takiego http://allegro.pl/it...m_przecena.html
Czy opłaca się kupować?
Napisano 26 czerwca 2007 - 12:12
tak więc planuje zakupić gitarę akustyczną.
I przeglądając allegro napotkałem coś takiego http://allegro.pl/it...m_przecena.html
Czy opłaca się kupować?
Rozumiesz, że potrzebujesz drewna do kominka? ;-)
Napisano 05 sierpnia 2007 - 20:26
A w domu mam tez pare innych instrumentów oprócz gitary klasycznej i keyboardu... Np. bęben, okaryne, flet, grzechotki, ale rzadko gram... Chociaż nawet sobie radze
Ma dużo dłuższą nazwę. -
Anton Corbjin
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych