You're welcome to Poland, U2!
Posted 07 kwietnia 2009 - 14:22
#722 Guest_Mac_*
Posted 07 kwietnia 2009 - 14:34
No proszę jak się oburzyło towarzystwo wzajemnej adoracji Jak jesteś taki mUndry rzuć pomysłem, chętnie posłucham.
Mają prawo głosu, ale nie zwalnia ich to od myślenia i czytania poprzednich postów w tym wątku. To jest do jasnej cholery koncert rockowy, a nie pedalska potańcówka. Jak mi ktoś bedzie machał sztucznym ogniem nad głową ( NA PRAWDĘ myślisz że nikomu nic się nie stanie jak będzie pare tysięcy takiego świecącego się gówna, że wniesiesz potrzebną ilość, że poinformujesz wystarczającą ilośc ludzi aby to wypaliło?) to mu osobiście to wsadze w mało intymne miejsce.
Posted 07 kwietnia 2009 - 14:36
No proszę jak się oburzyło towarzystwo wzajemnej adoracji :/ Jasne, najlepiej krytykować. Jak jesteś taki mUndry rzuć pomysłem, chętnie posłucham. Ehh, przykre, że nowe osoby nie mają prawa głosu. Na pewno daleko tak nie zajedziecie...To jest forum i każdy może się wypowiedzieć. Ale nie, najlepiej od razu z góry na dół zjechać.
Mają prawo do wypowiedzi tyle, że sensownej
Posted 07 kwietnia 2009 - 15:57
Władają nim potwory..
Posted 07 kwietnia 2009 - 21:37
Niektórzy, to mają łeb jak sklep
Dobre! Ale to chyba przyda się w czasie kryzysu
Prosto z mostu i dosadnie.Mają prawo głosu, ale nie zwalnia ich to od myślenia i czytania poprzednich postów w tym wątku. To jest do jasnej cholery koncert rockowy, a nie pedalska potańcówka. Jak mi ktoś bedzie machał sztucznym ogniem nad głową ( NA PRAWDĘ myślisz że nikomu nic się nie stanie jak będzie pare tysięcy takiego świecącego się gówna, że wniesiesz potrzebną ilość, że poinformujesz wystarczającą ilośc ludzi aby to wypaliło?) to mu osobiście to wsadze w mało intymne miejsce.
No ale bez przesady!! Ktoś jeszcze usłyszy i w TV powiedzą, że to nie koncert U2 a jakieś Love Parade i dopiero się narobipedalska potańcówka
Nie rzucam pomysłami bo uważam, że flaga jest jedyną słuszną formą zrobienia wrażenia na "członkach" zespołu. Jak tak dalej pójdzie to każdy będzie nosił plecak ze swoimi niespodziankami bo każda piosenka będzie miała osobne "show". A ten co pójdzie tam aby się bawić a nie marnować czas na wyciąganie co trochę to innych gadżetów będzie się zastanawiał nad tym z czego tym razem dostanie za moment w łeb.
A wiesz, że to niegłupi pomysł z tymi plecakami! Jakby każdemu przed stadionem wręczyć taki samo rozpakowujący się plecak - z 25 przegródkami - w każdej coś na inny utwór. Tylko bałbym się o gołębie, bo jakby NYD było późno to mogły by w tym plecaku nie wytrzymać.. No nic wtedy kurczaki gumowe zostają....
PS nie wiem czy ktoś już wspominał, ale mamy 91 rocznicę wyzwolenia Polski z niewoli i może by tak popiersie Piłsudskiego przynieść na stadion i pod sceną postawić, albo na scenie. Tyle ton żelastwa będą wozić to co to dla nich takie popiersie na NYD wystawić, no i nikt nie ukradnie tak łatwo!
Posted 11 kwietnia 2009 - 22:14
Posted 12 kwietnia 2009 - 13:03
Posted 12 kwietnia 2009 - 20:53
Posted 13 kwietnia 2009 - 10:23
jedyna zakładka u2 chorzów live na facebooku !! podaj dalej !! zapros znajomych
Posted 13 kwietnia 2009 - 15:10
a skąd wy tacy prorocy że U2 zagra SBS czy NYD ?
Macie już setliste to pokażcie nam wszystkim
są święta
było trzeba wyjechać a nie pisać bzdury na forum
to jest oczywiste że U NAS ZAGRAJĄ NEW YEARS DAY
a jak jest ktoś ciemny i tego nie kuma to niech kużwa siedzi w domu i nie psuje mi koncertu jakimiś dodowymi ogniami sztucznymi, balonami ( ewentualnie z tkanki tłuszczowej mogą być ) i innymi dziwadłami
jestem nie miły ?
sorry
są święta
nie mam czasu czytać postów kogoś kto nie raczył się zaznajomić z kilkoma wcześniejszymi postami.
Pretensje że coś ustaliśmy bez Was ?
Było trzeba się obudzić z zimowego snu
Pierwsze głosy były już o tym w 2005 roku
na miłość boską
jakbyście byli z forum naszej klasy, gdzie jakieś lamy nie wiedziały że będzie koncert
Posted 13 kwietnia 2009 - 15:28
http://www.facebook....eid=56905092475 napiszcie o tym tutaj
jedyna zakładka u2 chorzów live na facebooku !! podaj dalej !! zapros znajomych
Zrobicie coś z tym?
Posted 14 kwietnia 2009 - 07:16
wrzucił to trzy razy, dwa wywaliliśmy, tu niech sobie już zostanie. można to podciągnąć pod organizacje akcji zawsze.
tak, wiem, że nie o to mu chodziło zapewne, ale już trudno.
eot.
a ja bym wykasował i kasował - to bólu ... takie inicjatywy, można o kant d.... rozwalic ...
to tylko robie wody z mozgu innym, mniej zorientowanym uzytkownikom i gosciom ktorzy to zagladaja na zaproszenie stalych uzytownikow lub poszukujacych w necie konkretnych informacji ....
zreszta mam swoje inne powody ... by to robic - ale pisalem juz wczesniej o tym i admini wiedza o o chodzi ...
pozdrawiam mimo wszystko poswiatecznie ....
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users