U2 w prasie
Posted 15 lutego 2008 - 14:06
Posted 15 lutego 2008 - 14:34
(znowu z opóźnieniem, ale tak u mnie czasami bywa;))
Jak dla mnie nie w porządku jest jeśli w jednej linijce stawia się Korna i Toola. Gdyby moja siostra to zobaczyła to by cię oskalpowała:P
Rozumiem, że Toola można nie stawiać w pierwszej 10 (choć dla mnie jest,) ale jest to muzyka z najwyższej półki, czego o Kornie nie moge powiedzieć.
Ale tu nie chodzi o to czy ja wątpie w ich wartość, po rpostu U2 zdecydowanie bardziej zasługuje na miejsce w top10. Nie wiem czy Tool do top10, ale na pewno niedaleko. A KoRn... myślę że w dalszym ciągu sporo im brakuje do takiego miejsca, no ale vox populi, mamy jak widać w Polsce więcej fanów KoRna niż U2
Posted 15 lutego 2008 - 16:21
No ani Korn, ani Tool ani U2 nie powinno sie znaleźć w tym rankingu.
Przeciez to zespoły ktore juz 'cos tam' osiągnęły.
Co innego takie arctic monkeys czy franz ferdinand. o, to jest to.
Wydaje mi się że jednak U2 w przeciwieństwie do Korna i Toola zasługuje na bycie top10 'Wykonawca wszech czasów'. Arctic Monkeys i Franz też muszą ciągle pracować na takie miano.
#207 Guest_Mrówa_*
Posted 15 lutego 2008 - 16:34
nie załapali się do 'nadzieja wszech czasów', jak dla mnie nie jest to w porządku jeśli w tej kategorii wyprzedzili ich np. KoRn i Tool. Reszta z top10 ok.
no, my chyba mowimy o kategorii 'nadzieja wszech czasów' a nie wykonawca wszech czasow, non?:>
Posted 15 lutego 2008 - 16:47
non, bo dokładnie 2 posty pod tym jest moja poprawka. Od początku chodziło o wykonawcę wszechczasów. Teraz zagadzasz się że U2 i kilku innych wykonawców bardziej zasługuja tam na miejsce niż Tool czy Korn?no, my chyba mowimy o kategorii 'nadzieja wszech czasów' a nie wykonawca wszech czasow, non?:>
#211 Guest_depe_*
Posted 18 lutego 2008 - 21:40
Posted 19 marca 2008 - 21:15
W nowym Wprost jest artykuł o Corbijnie,zatytułowany:"Spind Doctor Rocka". Jest też trochę o U2. Corbijn został nazwany twórcą romantycznego image'u U2,poniękąd to prawda. Wszyscy,którzy czasem czytają tę gazete polecam
Posted 19 marca 2008 - 21:32
Posted 19 marca 2008 - 22:09
Dzięki za odzew.
nie ma sprawy
przejrzę te stare numery, może jeszcze się coś znajdzie
W najnowszym "Wproście" artykuł o Antonie Corbijnie, jego związkach z U2, JD i DM.
dwa posty wyżej napisał już o tym madeinpoland
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users