Get On Your Boots
Napisano 19 stycznia 2009 - 15:24
Ogólnie ok. W sumie tego się spodziewałem. Nie bo miałem takie oczekiwania ale dlatego, że tak właśnie brzmiał przeciek
plażowy! Niewiele jest zmienione.
Ten dziwny tekst i zmiany rytmu.... Wydaje mi się, że jak go nagrywali albo dobrze się bawili albo byli po prostu zdrowo nawaleni. Poważnie.
Napisano 19 stycznia 2009 - 15:33
Po czwartym przesłuchaniu stwierdzam: jest lepiej.
Nie zgodzę sie jednak, że Larry gra tu jakoś nie-wiem-jak finezyjnie. Póki co nie lubię momentów, kiedy Bono śpiewa "sexy boots, sexy boots". Reszta może być.
Natomiast queenowy moment - super.
Może jeszcze kilka przesłuchań i dołączę do większości
.
Napisano 19 stycznia 2009 - 15:37
Your signature is more powerful than you think
Napisano 19 stycznia 2009 - 15:52
Ogólnie ok. W sumie tego się spodziewałem. Nie bo miałem takie oczekiwania ale dlatego, że tak właśnie brzmiał przeciek
plażowy! Niewiele jest zmienione.
i taki stan rzeczy jest dla mnie argumentem za tym, żeby nie słuchać przecieków
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:04
Jest baaaaardzo pozytywnie. Przede wszystkim mamy innowacyjność! Gdy to pierwszy raz usłyszałem (na dworze przed uczelnią w średniej, radiowej jakości) wiedziałem - to jest fajne i jak przyjdę do domu to mi się bardzo spodoba, ale nie mogłem wychwycić zbyt wiele.
Fajny, uwodzicielski wokal Bono. Muzycy odwalają kawał dobrej roboty. Nie można nic zarzucić, może poza tym banalnym refrenem. Nie wiem dlaczego, ale fragment "You don't know how beautiful you are" przywodzi mi skojarzenie z ... System Of A Down. Taki styl śpiewania. Czuć wpływy hip-hopu. I ponowną inspirację elektroniką. Bardzo dobre na pierwszy singiel. Liczy, że drugi będzie mniej kopał tyłek, a miał więcej do przekazania.
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:23
Piosenka jakoś mnie nie porwała, ale niewiele jest utworów, które od samego początku,już od 1 przesłuchania przypadają mi do gustu. Także jest nadzieja
Myślę, że wersja koncertowa, z mocnymi basami Claytona może wypaśc o niebo lepiej.
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:28
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:30
Co się tyczy samego kawałka - świetne uczucie przy słuchaniu, energia, intrygujący riff, do wokalu też nie mam zastrzeżeń. Sexy boots
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:43
U mnie o 9:15 wypadła akurat połowa geografii, i jakby tego było mało to miałam pisać sprawdzian. Miałam, bo przed lekcją zaczęłam profesorce jęczeć żebym mogła pisać w innym terminie i babka zgodziła się, połknęła haczyk Wcześniej się uzbroiłam w empetrójkę w kieszeni, kabel pod bluzą, słuchawki zamotane we włosach, przybrałam niewinny wyraz twarzy i udało mi się usłyszeć GOYB bez zakłóceń, nikt mnie nie zdemaskował
Co się tyczy samego kawałka - świetne uczucie przy słuchaniu, energia, intrygujący riff, do wokalu też nie mam zastrzeżeń. Sexy boots
Ja po prostu bezczelnie podniosłem ręke i w oczy powiedziałem nauczycielce, iż źle się czuje Udawając chorego wyszedłem z klasy, a za drzwiami odrazu słuchawki w uszy i Trójeczka
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:44
To jest inne, niespodziewane i mi się to podoba. A let me in the sound mnie wgniata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem strasznei pobudzona i żądam koncertu!!!!!!!!
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:48
też to rozważałam ale moja nauczycielka jest naiwna i poszła na tą pierwszą propozycję, tak że luzJa po prostu bezczelnie podniosłem ręke i w oczy powiedziałem nauczycielce, iż źle się czuje Udawając chorego wyszedłem z klasy, a za drzwiami odrazu słuchawki w uszy i Trójeczka
Napisano 19 stycznia 2009 - 16:57
też to rozważałam ale moja nauczycielka jest naiwna i poszła na tą pierwszą propozycję, tak że luz
Ja siedziałem bardziej na widoku, więc byłoby ryzyko. Poza tym nie mam długich włosów, co by słuchwaki ukryły
Kiedy to miał być dostępny teledysk? Bo zapomniałem...
Bodajże 29 stycznia.
Napisano 19 stycznia 2009 - 17:04
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych