Skocz do zawartości

Zdjęcie

No Line On The Horizon

2962 replies to this topic

#821 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 14:28

Empik podał ceny No Line On The Horizon :

Edycja polska - 31,49

....

http://www.empik.com...yncharset=UTF-8

Dla ścisłości i żeby zaoszczędzić niektórym małych rozczarowań - pamiętajcie, że te ceny obowiązują w sklepie internetowym Empik.com. Ceny z salonów mogą od wyżej podanych odbiegać. Już się tak naciąłem niestety...

#822 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 13 stycznia 2009 - 14:34

A najlepsze jest to, że książeczka to zaledwie ok. 5zł w każdym wydaniu, nie mam pojęcia czemu cena obniżona jest o 30 zł. Producenci lecą w przysłowiowe klocki, i niech mnie piorun trzaśnie jak ten syf kiedyś kupię. Ja się przymierzam do wersji Box Edition albo Digipack, i mam jedno pytanie. Czy w wersji Digipack jest plakat? Wiem że Pyza pisała o tym, ale nie wydaje mi się abym za sam film na DVD miał dopłacić to pieprzone 100zł.

#823 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 14:39

Tak jest.
Merlin też to potwierdza:

http://merlin.pl/No-...t/4,639195.html
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#824 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 14:45

Tak jak juz eveglider wczesniej napisala, najlepiej chyba kupic wersje digipack (stosunek dodatkow do ceny) i tak chyba wlasnie zrobie

#825 Michał

Michał

Edziomaniak

• Members
  • 934 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 14:47

A w edycji box tego dodatkowego tracka nie będzie?

Co do kuponu na ściągnięcie to wydaje mi się, że będzie to jak z iPodem; karta do iTunes.

Posted Image

#826 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 13 stycznia 2009 - 14:48

Kurde, to ja już nawet nie płace za sam film tylko za to że film jest na płycie! I za to 100 zł więcej? Zależy jeszcze co w tej książeczce się znajdzie, ale jak coś lipnego to - takiego wała - i kupuje wersje Digipack.

#827 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 15:35

Co do dodatkowych utworów. Na pocieszenie pozostaje to, że Fast Cars był na singlu mixem, a mnie się oryginalna wersja bardziej podoba, no i na DVD choćby Crumbs - żadkość live i Accoustic SYCMIOYO.

A co do Horyzontów to zależy co na tym DVD będzie, może film plus coś jeszcze...jakieś występy live studio, jak na Bombie to jeszcze OK. Ale dokument <_< to żeczywiście można sobie ściągnąć. To chyba wersja dla ludzi bez neta :P
A ten dodatkowy kawałek to jak dla mnie główny cel, nie zrozumiem gdy dadzą go tylko w wersji digipack. Przecież nik wtedy tego magazynu (oprócz kolekcjonerów zagorzałych) nie kupi. No i jeszcze po drodze gdzieś singiel :(
Może i lepiej z tą wersją Digipack, przynajmniej człowiek kasy by zaoszczędził; a gdzie inne single, a gdzie nowe i stare reedycje, a gdzie nowe DVD, no i U23D jak jeszcze raz puszczą, NO i koncert!!.... :( :( :(

To będzie rzeczywiście ciężki rok dla (portfeli) fanów U2 :P :lol:

Z tego co pisze Fenning, nie mam mocnych, by ktoś to wcześniej puścił (oby się mylił). Chyba u Kaczkowskiego też się nie uda. W Irlandii 8 to u nas będzie 9, niech to nie mogli na świętach puścić tylko teraz gdy szkoła i sesja się zbliża... :unsure:

#828 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 15:48

Osobiście uważam wersję "magazine" za całkowicie zbędną... I wcale bym się nie zdziwił gdyby nastąpił mały wałeczek i owym "magazinem" okazały się przedruki z "Q" i "Rolling Stone";).

#829 Szadi

Szadi

Użytkownik

• Members
  • 137 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 16:26

W Irlandii 8 to u nas będzie 9, niech to nie mogli na świętach puścić tylko teraz gdy szkoła i sesja się zbliża...

Na szczęście mam ferie! :lol: Jak bede wiedział jak, to nagram. A bede wiedział;d

P.S. Jak nagrać taką audycję?

#830 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 16:29

wlasnie, tez mam ferie, powiedzcie jak to nagrac, prosze;)

#831 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 16:33

Jak ktoś nagra to mógłby wrzucić na rapida albo coś takiego? Nie wszyscy mają ferie ;/

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#832 Gringo

Gringo

Użytkownik

• Members
  • 258 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 16:40

Ripcast, Internet Radio Recorder albo VLC.
Jeśli chodzi VLC to robisz tak:
1) Dodajesz stacje do playlisty i sprawdzasz czy działa
2) jeżeli działa wchodzisz w Plik -> Streaming/Exporting Wizard
3) Wybierasz transkoduj / zapisz jako plik
4) Wybierasz istniejącą pozycję z listy odtwarzania
5) Ustawiasz kodek i bitrare oraz kontener
6) Wybierasz miejsce zapisu

A gdyby VLC nie dal rady, fajny jest Radio Lover, ewentualnie Audio Hijack Pro(płatny).

#833 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 13 stycznia 2009 - 16:40

Na Macintosh'a jest dobra i prosta aplikacja Audio Hijack Pro ale jestem pewny, ze 5 min po premierze Boots będą wszedzie..

#834 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 16:41

Osobiście uważam wersję "magazine" za całkowicie zbędną... I wcale bym się nie zdziwił gdyby nastąpił mały wałeczek i owym "magazinem" okazały się przedruki z "Q" i "Rolling Stone";).

:P Chyba też bym się nie zdziwił. Poza tym to co oni opiszą np. w tej 64 stronicowej książce w Boxie. Będzie znowu tak treściwa jak ta z Bomby (choć niektóre rysunki ciekawe). W miarę to była na razie ta od TJT Super Deluxe. Ale jeśli da się filmik z neta ściągnąć to i również by obniżyć cenę można dać stronę w necie z częścią opisów... :mellow:

Co do nagrania to byłoby fajnie jakby ktoś mógł, może nie trzeba będzie bo radia będą go puszczać masowo :P , ale na serio to chyba są programy do zgrywania strumienia audio z neta, ale może ktoś zna się lepiej.

#835 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 17:32

można też w realplayer nagrać
Dołączona grafika
Max Biaggi Ceasar Trade List

#836 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 17:51

Na u2miracle można znaleźć taki oto obrazek:
Dołączona grafika
Jak sądzicie, czy napis U2 "NLOTH" to może być oficjalna czcionka albumu?
I jeszcze pogłoski z forum u2start. Okładka nie została zrobiona przez Antona i nie przedstawia zespołu

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#837 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 19:21

Czyli którą wersje kupić, żeby miała wszystkie bajery ?? No Line On The Horizon [Limited Edition Box] ?? :huh:

#838 Michał

Michał

Edziomaniak

• Members
  • 934 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 19:41

Ona nie ma, według opisów, dodatkowego tracka :)

Posted Image

#839 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 20:01

ale na razie wszystkie te opisy to nieoficjalne informacje, tak naprawde jak to będzie wyglądać dowiemy się za jakiś czas........

#840 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 Postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 20:02

ale na razie wszystkie te opisy to nieoficjalne informacje, tak naprawde jak to będzie wyglądać dowiemy się za jakiś czas........

Nieoficjalne? Twoim zdaniem sklepy wystawiają produkty z fałszywym opisem i przyjmują od klientów zamówienia wraz z przelewami? Nie wydaje mi się.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych