Co do dodatkowych utworów. Na pocieszenie pozostaje to, że Fast Cars był na singlu mixem, a mnie się oryginalna wersja bardziej podoba, no i na DVD choćby Crumbs - żadkość live i Accoustic SYCMIOYO.
A co do Horyzontów to zależy co na tym DVD będzie, może film plus coś jeszcze...jakieś występy live studio, jak na Bombie to jeszcze OK. Ale dokument
to żeczywiście można sobie ściągnąć. To chyba wersja dla ludzi bez neta
A ten dodatkowy kawałek to jak dla mnie główny cel, nie zrozumiem gdy dadzą go tylko w wersji digipack. Przecież nik wtedy tego magazynu (oprócz kolekcjonerów zagorzałych) nie kupi. No i jeszcze po drodze gdzieś singiel
Może i lepiej z tą wersją Digipack, przynajmniej człowiek kasy by zaoszczędził; a gdzie inne single, a gdzie nowe i stare reedycje, a gdzie nowe DVD, no i U23D jak jeszcze raz puszczą, NO i koncert!!....
To będzie rzeczywiście ciężki rok dla
(portfeli) fanów U2
Z tego co pisze Fenning, nie mam mocnych, by ktoś to wcześniej puścił (oby się mylił). Chyba u Kaczkowskiego też się nie uda. W Irlandii 8 to u nas będzie 9, niech to nie mogli na świętach puścić tylko teraz gdy szkoła i sesja się zbliża...