Songs Of Innocence
Napisano 31 marca 2007 - 10:15
Napisano 31 marca 2007 - 10:27
Ja w ogóle nie rozumiem, co tu niektórzy mają do akustycznych kawałków - akustyczny, nie akustyczny, ważny, by był dobry. Jeśli zamierzają nagrać płytę z 11 genialnymi, akustycznymi kawałkami, to co w tym niby złego ??
zgadzam się w pełnej rozciągłości
Napisano 31 marca 2007 - 10:29
Napisano 31 marca 2007 - 10:35
A może doczekamy się podwójnego albumu? Pierwsza płyta to mocne, rockowe granie z sesji pod kierownictwem Ricka Rubina. Druga część to akustyczne klimaty nagane pod przewodnictwem Eno i Lanois gdzieś we francuskim zamczysku. To byłaby tak synteza pojawiających się ostatnio oficjalnych i plotkarskich informacji. No i jeszcze słowa Bono, że mogą pójść albo w stronę mocniejszego brzmienia, albo nagrać materiał akustyczny. Po co wybierać? Może warto to połączyć na dwupływym albumie?
to by było pięknie
Napisano 31 marca 2007 - 11:59
Dobre akustyczne piosenki w ich wykonaniu słyszymy na żywo. Tak, to akustyczne wersje piosenek nie akustycznych, które często wychodzą genialnie bez prądu, takie A Man And A Woman się przy tym chowa. Jeśli miałby to być album akustyczny, chcę takich rzeczy jak Please czy In God's Country z 3rd Leg Elevation, The Ground Beneath Her Feet, jak The First Time, jak niektóre wersje Knockin' On Heaven's Door, jak Desire, a NIE jak kontynuacja A Man And A Woman. Krótko mówiąc to nie ważne jest, czy będzie acoustic czy electric, wazne żeby były to świetne piosenki. Zresztą można to zawsze połączyć, nie? Dać czadu bez prądu. Nie da się? Pewnie że się da.
Aha, tak, akustyczne AMAW słyszałem, nie podoba mi się.
Napisano 31 marca 2007 - 12:01
Napisano 31 marca 2007 - 12:19
Ale oni zawsze tak krzyczą, teraz też będą.
No bo co, mają krzyczeć że najgorsza, żeby nikt nie kupił ?
Napisano 31 marca 2007 - 12:24
No bo co, mają krzyczeć że najgorsza, żeby nikt nie kupił ?
Niech powiedzą, że będzie inna niż wszystkie poprzednie ;-D
Napisano 31 marca 2007 - 12:28
Niech powiedzą, że będzie inna niż wszystkie poprzednie ;-D
To bardziej ryzykowne. Część fanów może się odwrócić - chcą przecież U2, a tu dostają niewiadomoco. Lepiej krzyczeć, że najlepsza
Napisano 31 marca 2007 - 12:31
Ciekawe gdzie teraz nagrywają....-Dublin, Londyn, Francja...?
Jakby co, to ja mam maleńkie studio nagraniowe u sibie w domu Zapraszam kolegów z Irlandii bardzo serdecznie Nawet wyżywienie i nocleg załatwię Gratis!!!
Napisano 31 marca 2007 - 12:37
Napisano 31 marca 2007 - 12:44
Byleby nie krzyczeli, że to będzie ich najlepsza płyta...
Dla mnie gorzej byłoby gdyby ogłosili - wydajemy nową płytę chociaż wiemy że nie umywa się ona do tego co stworzyliśmy kiedyś. Wchodząc do studia a później publikując stworzony materiał muszą wierzyć, że stworzyli coś najlepszego. Gdyby było inaczej - niech lepiej sobie darują nagrywanie czegokolwiek
Napisano 31 marca 2007 - 13:11
Dla mnie gorzej byłoby gdyby ogłosili - wydajemy nową płytę chociaż wiemy że nie umywa się ona do tego co stworzyliśmy kiedyś. Wchodząc do studia a później publikując stworzony materiał muszą wierzyć, że stworzyli coś najlepszego. Gdyby było inaczej - niech lepiej sobie darują nagrywanie czegokolwiek
Kompletnie zgadzam sie z Mario!
To dobrze,ze wierza w siebie
Napisano 31 marca 2007 - 14:35
Napisano 31 marca 2007 - 15:03
Napisano 31 marca 2007 - 16:34
Bestie bywają różne widać.
Napisano 31 marca 2007 - 16:45
bardzo melodyjnej, bez zaskakujących riffów Edge'a. Z ciepłymi, optymistycznymi piosenkami. Ot takie piosenki
zwrotka - refrenik - zwrotka - refrenik - i powolne granie przechodzące w rozwinięty ostatni refrenik. Po prostu wolę się mile rozczarować.
Napisano 31 marca 2007 - 18:37
Spodziewam się słabej płyty z około jedenastoma piosenkami w stylu 'Window in the skies'. Bardziej popowej,
bardzo melodyjnej, bez zaskakujących riffów Edge'a. Z ciepłymi, optymistycznymi piosenkami. Ot takie piosenki
zwrotka - refrenik - zwrotka - refrenik - i powolne granie przechodzące w rozwinięty ostatni refrenik. Po prostu wolę się mile rozczarować.
Takie tam gadanie. Jak się robi album to musi on być dobry. Ja również nie chciałabym albumu w stylu windows.
Zapewniam Cię ze nie nagrają albumu w stylu windows.jestem o tym przekonana. To będą nowe bardzo przestrzenne akustyczne dzwięki.
Będzie więcej gitary na której będzie grał tylko Bono. A Edge z Adamem bedą leciutko przygrywali coś po cichu tak dla rytmu.hehehehehehe
To musi być coś nowego bardziej wciągającego.
PIANINO I SAMA GITARA NA KTÓREJ GRA SAM BONO. (marzyciel)będzie więcej takich nagrań.hehehehehhehehehehe.
lubię pomarzyć.
Napisano 31 marca 2007 - 18:42
Takie tam gadanie. Jak się robi album to musi on być dobry. Ja również nie chciałabym albumu w stylu windows.
Zapewniam Cię ze nie nagrają albumu w stylu windows.jestem o tym przekonana. To będą nowe bardzo przestrzenne akustyczne dzwięki.
Będzie więcej gitary na której będzie grał tylko Bono. A Edge z Adamem bedą leciutko przygrywali coś po cichu tak dla rytmu.hehehehehehe
To musi być coś nowego bardziej wciągającego.
PIANINO I SAMA GITARA NA KTÓREJ GRA SAM BONO. (marzyciel)będzie więcej takich nagrań.hehehehehhehehehehe.
lubię pomarzyć.
Maryna , narkotykom powiedz nie!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych