Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Napisano 31 maja 2007 - 19:08
Jak to bez odniesienia co do czego?? Zadałem mu pytanie i on mi odpowiedział nie widze problemu...
Koleżance chodziło raczej o jej własny, wcześniejszy post (tak przy okazji Dochna - isteniej możliwość edycji postów), nie była to wypowiedź pod Twoim lub Depe adresem. Chyba dzisiaj wszyscy mają jakieś problemy z odnalezieniem się na forum
Napisano 31 maja 2007 - 21:51
Dziś znalazłem piosenke, którą Bono wykonywał z The Coors na jakimś koncercie. Piosenka ta To Summer Wine i w zwiazku z tym mam pytanie co to za koncert i kiedy miał on miejsce?
Chodzi Ci o ten występ http://youtube.com/watch?v=hEiCdOJC4C4 ?
To Bono brał gościnny udział w nagrywanym dla VH1 koncercie The Corrs w Ardmore Studios w Dublinie, 25.01.2002 Wtedy też wykonali razem jeszcze When The Stars Go Blue.
Your signature is more powerful than you think
Napisano 31 maja 2007 - 23:19
Jak to bez odniesienia co do czego?? Zadałem mu pytanie i on mi odpowiedział nie widze problemu...dzięki depe ale i tak tych książek pewnie nigdy nie dorwe
spoko, to nie było do Ciebie, śmiałam się z samej siebie, bo wysłałam poprzedni mój post bez cytatu i odniesienia o co pytam. A co do książek, to też się uśmiecham na samą myśl o takich cackach, a czy kiedyś będzie mi dane je dorwać kto wie...
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Napisano 31 maja 2007 - 23:21
Koleżance chodziło raczej o jej własny, wcześniejszy post (tak przy okazji Dochna - isteniej możliwość edycji postów), nie była to wypowiedź pod Twoim lub Depe adresem. Chyba dzisiaj wszyscy mają jakieś problemy z odnalezieniem się na forum
dzięki Mario, doskonale wyczułeś moją skomplikowaną naturę a poza tym to moje pierwsze, pierwsze kroki na forum więc strzelam sobie gafy, ale już się nauczyłam cytować
Napisano 31 maja 2007 - 23:23
To Bono brał gościnny udział w nagrywanym dla VH1 koncercie The Corrs w Ardmore Studios w Dublinie, 25.01.2002 Wtedy też wykonali razem jeszcze When The Stars Go Blue.
Przepiękny, romantyczny kawałek, czyli coś co tygryski lubią najbardziej
Napisano 01 czerwca 2007 - 00:21
a poza tym to moje pierwsze, pierwsze kroki na forum więc strzelam sobie gafy, ale już się nauczyłam cytować
to teraz czas na naukę cytowania z kilku postów jednocześnie
i witaj na forum
Napisano 01 czerwca 2007 - 07:27
Tak, chodziło mi o ten występ, dzieki
Napisano 01 czerwca 2007 - 14:42
to teraz czas na naukę cytowania z kilku postów jednocześnie
i witaj na forum
no by się przydało, co by radykalnie zmniejszyło ilość postów, tylko jak? może wskazóweczka jakaś...
Napisano 01 czerwca 2007 - 14:51
no by się przydało, co by radykalnie zmniejszyło ilość postów, tylko jak? może wskazóweczka jakaś...
po prawej stronie postu jest przycisk + CYTUJ (tuż obok ODPISZ), klikasz na niego po kolei w tych postach, z których chcesz cytować (wtedy + zamienia się na -) i później klikasz "odpowiedz" i gotowe, mam nadzieję, że w miarę jasno to wytłumaczyłam
Napisano 01 czerwca 2007 - 14:59
Przy postach, jakie chcesz zacytować zaznacz opcję "cytuj" w prawym dolnym rogu. Natępnie "odpowiedz" i gotowe .
po prawej stronie postu jest przycisk + CYTUJ (tuż obok ODPISZ), klikasz na niego po kolei w tych postach, z których chcesz cytować (wtedy + zamienia się na -) i później klikasz "odpowiedz" i gotowe, mam nadzieję, że w miarę jasno to wytłumaczyłam
dzięki Mistrze no teraz będzie lepiej
Napisano 05 czerwca 2007 - 16:19
Czy ktoś słyszał kiedyś o tej płycie i wydawnictwie Red Devil?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych