Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Napisano 23 lipca 2007 - 18:51
Sluchalem wsyztskich mixow i zaden nie pasuje
Trudno żeby któryś pasował, skoro to nie jest U2.
Napisano 23 lipca 2007 - 18:54
Skad ta pewnosc?
Przecież chyba słyszysz, że to nie Bono śpiewa ?
Napisano 23 lipca 2007 - 18:58
Hmm niezbyt?
Aaaa, no to już nie mój problem.
Napisano 29 lipca 2007 - 09:18
Panowie chyba się znają, wiem, że Gahan wraz z żoną odwiedził otwarcie wystawy "U2 & I" Corbijna, gdzie był Bono wraz z Edge'm, więc pogaduszki pewnie były.
Oprócz tego M. Gore był wraz z Gahanem na koncercie W NYC na ostatniej trasie i stwierdzili po występie, że "teraz wiedzą co to znaczy muzyka live". Coś tam jeszcze pochlebnego powiedzieli.
Wiem również, że na którymś koncercie na Zoo TV Bono zasnippetował "Never Let Me Down Again".
Krążyło również dużo opinii, że panowie z obu zespołów nie przepadają za sobą, ale żadnych konkretnych dowodów i faktów ja przynajmniej nie słyszałem.
Napisano 29 lipca 2007 - 09:36
Hmm niezbyt?
masz naprawdę poważny problem z tym by rozpoznać Bono
chyba ze słuchem też
jak nie słyszysz różnicy to włącz sobie tą reklamówkę a potem oryginał
jakaś różnica ??
Napisano 30 lipca 2007 - 23:31
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
#214 Guest_Mrówa_*
Napisano 05 sierpnia 2007 - 20:18
1. Czy mi sie wydaje czy Bono na DVD z Chicago podczas Into The Heart caluje tego chlopca czy mu cos mowi?
2. Do kogo Bono mowi czasami cos w stylu /ali dżo dżo/? xD
1.Nie pamiętam, muszę sobie przypomnieć.
2."Happy Birthday Jo-jo", pod koniec beautiful day? On tak mówi na swoją córkę Jordan, a tak się składa że mają urodziny w ten sam dzień, a koncert z chicago jest z 10 maja .
Napisano 05 sierpnia 2007 - 20:25
Mowil jeszcze tak podczas I still havent found what ... z Rock & Roll Hall of Fame i potem weszli z gra bodajze jesli dobrze pamietam The Edge z Larrym (moze porpostu zamiast Ali mowil Larry)...1.Nie pamiętam, muszę sobie przypomnieć.
2."Happy Birthday Jo-jo", pod koniec beautiful day? On tak mówi na swoją córkę Jordan, a tak się składa że mają urodziny w ten sam dzień, a koncert z chicago jest z 10 maja .
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych