Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
#244 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 30 sierpnia 2007 - 20:19
U2roopa, on 30-8-2007, 09:11 PM, said:
Generalnie jeśli masz jakieś wątpliwości "setlistowe" to polecam właśnie te strony! Dodatkowo z Setlist Archive można sobie pobrać w pdfie wszystkie setlisty, ze wszystkich tras.
Zgadzam się Właśnie pobrałem.
Stronka ---> http://www.u2setlists.com/
Setlisty do pobrania----> http://www.u2setlist...ist_Archive.pdf
Napisano 10 października 2007 - 19:53
dla radia (wiem bo mam taką jedną i w trakcie utworu wchodzi spiker Radia One. Ta, którą ściągłem pod nazwą
Electrical storm demo brzmi identycznie tylko bez spikera. Pytanie więc czy istnieje jakaś rzadka demówka ES
bo określanie powszechnie na stronach U2 tego co ściągłem demem jest chyba błędem.
Wersja bez spikera
http://rapidshare.co..._Demo_.mp3.html
Napisano 10 października 2007 - 20:52
methiu, on 10-10-2007, 08:53 PM, said:
Z neta można zassać 'Electrical storm demo'. Przynajmniej ma to taką nazwe. Ściągłem i brzmi to jak wersja live
dla radia (wiem bo mam taką jedną i w trakcie utworu wchodzi spiker Radia One. Ta, którą ściągłem pod nazwą
Electrical storm demo brzmi identycznie tylko bez spikera. Pytanie więc czy istnieje jakaś rzadka demówka ES
bo określanie powszechnie na stronach U2 tego co ściągłem demem jest chyba błędem.
owszem, kilka razy słychać 'rejdijoł łan', i powiem że dla mnie taka wersja jest pełniejsza i ciekawsza. Tylko, skoro jest to demówka, czy w takiej wersji na jakimś oficjalnym wydawnictwie czy jak to z tym jest...?
Nota bene, jest to chyba najszerzej dostępna wersja na wszystkich p2p [pod nazwą po prostu Electrical Storm].
Napisano 11 października 2007 - 09:01
Napisano 28 października 2007 - 13:30
mam na mysli koncert w polsce wiec pytanie kieruje glownie do osob ktore byly w chorzowie i warszawie:
powiedzmy ze dostajecie info jakisz czas przed koncertem ze sie odbedzie i co wtedy? wiadommo ze ludzi ktorzy chca ich zobaczyc na zywo jest kilka razy wiecej niz pojemnosc takiego np stadionu wiec: przeszukujecie strony internetowe zajmujace sie dystrybucja biletow? okupujecie kasy obiektu gdzie ma sie odbyc koncert? moze jakies zamowienia u organizatora?
pytam bo chce byc przygotowany jakby niedlugo przyjechali do nas;)
a jak wyglada sprawa z koncertami za granica?
Napisano 28 października 2007 - 14:13
pytam bo chce byc przygotowany jakby niedlugo przyjechali do nas;)
Oto się nie martw, " niedługo " na pewno nie przyjadą.
Zachęcam do regularnego odwiedzania forum, tu na pewno wszystkiego się dowiesz, kiedy już będzie czego się dowiadywać.
Napisano 28 października 2007 - 14:17
Nie ma żadnych kosztów związanych z wysyłką (no może jedyny koszt to koszt dojazdu do punktu ze sprzedażą biletów), nie wspominając już o nerwowym wyczekiwaniu na listonosza z biletem, tudzież użerania się np. z ticketpro.pl czy już raczyli wysłać do mnie bilet czy też nie.
Napisano 28 października 2007 - 14:20
Napisano 30 października 2007 - 17:43
Napisano 30 października 2007 - 20:35
Fledge, on 30-10-2007, 07:43 PM, said:
To ciężka sprawa. Wszystkie wersje z Joshua Tour były tak mocno zwolnione?
Z tego co pamiętam po bootach 1st leg to nie, 2nd leg w Europie też chyba nie bo jeszcze przed chwilą upewniałem się na youtube jak to wypadło w tym Paryżu więc chyba tylko te z 3rd leg tak wyglądały ale głowy nie dam. Takich wykonań w dobrej jakości możesz posłuchać na bootach z 1987-11-07 - Denver i 1987-10-09 - Syracuse i pewnie rip z DVD Rattle jeśli o to Ci oczywiście chodzi.
Sam kiedyś szukałem co to za konkretne wykonanie z Bloody Sunday ale bezskutecznie.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych