OLEŃKOOOO!!!
Idź Ty mie w cholere, z tym...
Kiedyś z Johnnym99 wymieniłem takie oto mniej więcej zdania:
Ja - nie no, Ciebie też jeszcze ku***ca bierze, jak widzisz, jak ludzie wrzucają Bombe z atyclb do tego samego wora, takie miotają w tę drugą odchody z częsci tylnej wzięte, czy już Ci przeszło? bo ja nie mogę..
J99 - już mniej niż kiedyś, ale tak
Wą od Walizki, Żydy, masony!
heh wiedziałam, że się zdenerwujesz:P
może wyjaśnie co rozumiem pod słowem najgorsza... najgorsza oznacza , że jestem zachwycona 40 % płyty (aczkolwiek In a little while rządzi:)), a nie tak jak np w przypadku AB 100%. Po prostu ATYCLB wydaje mi się taka "gładko-komercyjna"... ale nie wykluczone, że to się zmieni bo ja myśle, że to jaka płyta nam się w chwili wydaje najlepsza bądz najgorsza zalezy od tego w jakiej kondyji psycho- fizycznej się znajdujemy... a to nie jest coś stałego i niezmiennego
@Chico: co rozumiesz przez złą interpretację i niezrozumienie? rozumiem, że tylko Twoj osąd jest jedyny i słuszny:P? Masz irytujący zwyczaj oceniania poglądów innych. Skup się na przedstawianiu argumentów na poparcie Twojego punktu widzenia, to zazwyczja odnosi lepsze skutki w dyskusji a już na pewno jest bardziej eleganckie...