Ostatnio słuchałem U2..
Napisano 13 maja 2009 - 21:46
Bezbarwne te twoje momenty i wyobraźnia mała, skoro tylko te dostrzegasz.
Z antyfanami Bomby jest jak z Żydami - wiedzą, że nie mają racji, a pozostają dzielnie przy swoim.
Znasz może przykład Żyda (taki z własnego doświadczenia), który nie ma racji, a pozostaje dzielnie przy swoim?
Napisano 13 maja 2009 - 22:11
Bezbarwne te twoje momenty i wyobraźnia mała, skoro tylko te dostrzegasz.
Z antyfanami Bomby jest jak z Żydami - wiedzą, że nie mają racji, a pozostają dzielnie przy swoim.
You made my day
W tym momencie nawet perspektywa wkuwania dalej prawa morza wydaje sie ciekawsza !
Napisano 13 maja 2009 - 22:23
Napisano 13 maja 2009 - 22:26
Ja tam Bombę baardzo lubię, to jeden z moich ulubionych albumów. U mnie Vertigo przebija Buty 100krotnie.
Nie chce mi się w sumie angażować w dysputy Pantofelki vs. Heloł Heloł, to powiem coś o tych pierwszych tylko: wiem czego mi w nich brakuje. Tylko i wyłącznie, przestrzeni. Są niesamowicie gęste, też super, ale na żywo to nie brzmi tak świetnie jak powinno, stąd mam nadzieję że popracują nad lepszym 'dźwięczeniem' (wiem że głupie słowo ) i dźwięk się będzie ładniej, mocniej, czyściej niósł. Zwłaszcza perka.
OLEŃKOOOO!!!
Idź Ty mie w cholere, z tym...
Kiedyś z Johnnym99 wymieniłem takie oto mniej więcej zdania:
Ja - nie no, Ciebie też jeszcze ku***ca bierze, jak widzisz, jak ludzie wrzucają Bombe z atyclb do tego samego wora, takie miotają w tę drugą odchody z częsci tylnej wzięte, czy już Ci przeszło? bo ja nie mogę..
J99 - już mniej niż kiedyś, ale tak
Wą od Walizki, Żydy, masony!
Użytkownik acr edytował ten post 13 maja 2009 - 22:31
Napisano 13 maja 2009 - 22:28
Napisano 13 maja 2009 - 22:28
Bomba to najsłabsza płyta zespołu, a Vertigo prawie najsłabszy singiel (nic nie przebije Elewacji).Bomba to zaraz po ATYCLB ich najgorszy album w karierze....
jestem Żydem?
Może załóżmy jakąś semicką grupę na forum.
O matko!A najgorszy to jest NLOTH!
To my się w kwestiach muzycznych nie zrozumiemy nigdy.
Dla mnie NLOTH to arcydzieło na równi z JT, AB i TUF.
Użytkownik acr edytował ten post 13 maja 2009 - 22:32
Napisano 13 maja 2009 - 22:35
Absolut i nonsens tego stereotypu wzbudza emocje godne politowaniaBomba to najsłabsza płyta zespołu, a Vertigo prawie najsłabszy singiel.
Kpisz z antysemitów, zaraz pewnie zaczniesz wspominać o nazistach itd., a tylko dlatego, że niczego nie rozumiesz, a próbujesz ubrać to w irytujący żart.Może załóżmy jakąś semicką grupę na forum.
Dla mnie NLOTH to arcydzieło na równi z JT, AB i TUF.
Jak kumpel zwykle podsumowywał... KO, a ja dodam totalne KO
Napisano 13 maja 2009 - 22:41
Sprecyzuj czemu moja opinia jest godna politowania.Absolut i nonsens tego stereotypu wzbudza emocje godne politowania
Kpisz z antysemitów, zaraz pewnie zaczniesz wspominać o nazistach itd., a tylko dlatego, że niczego nie rozumiesz, a próbujesz ubrać to w irytujący żart.
Jak kumpel zwykle podsumowywał... KO, a ja dodam totalne KO
Owszem kpię z antysemitów.A o nazistach nie mam zamiaru nic pisać.Bo i po co.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych