Ostatnio słuchałem U2..
Started by
Johnny99
, sty 29 2008 15:57
1425 replies to this topic
Napisano 24 czerwca 2008 - 16:12
Ja dzień w dzień słucham Exit... Nie byłoby w tym nic złego, gdybym nie słuchała tego, rozkręcając moją JT na cały regulator w mojej wieży... Teraz sąsiedzi się skarżą... Ale co oni chcą od Exit? W sumie to momentami jedna ze spokojniejszych piosenek... Ciekawe, co by powiedzieli jakby tak na cały głos włączyć Vertigo albo Elevation
Napisano 05 lipca 2008 - 16:19
A mi w głowie ciągle siedzi "Electrical storm". Nie no szok. Nie mogę sie od tego uwolnić, jeszcze dziś ta piosenka była na VH1 na 18()miejscu w "twoja muzyka, twoja lista". I jakby mi siłę woli zabrano no, tak się gapiłam w ten ekran . Chyba muszę się udać do psychiatry, albo do kumpel to mi wypiorą mózg techno. Jednak lepiej nie. Wolę już umrzeć od Electrical Storm.
Napisano 19 lipca 2008 - 20:48
Stay
U2 Forever .... :* ''Adam i Larry budują fundament na którym Bono i Edge tworzą melodjee ''
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
Napisano 29 lipca 2008 - 07:14
Achtung Baby: One & So Cruel
Napisano 10 sierpnia 2008 - 21:36
Nic z Am. Południowej? USA?
Przesłuchałam prawie wszystkich koncerty z Europy. VT.
Napisano 16 sierpnia 2008 - 18:22
Nie było mnie w domu prawie 2 tygodnie. Przebywając na obczyźnie,zrodziła się we mnie chęć przesłuchania TJT. Do domu wróciłem trochę wypluty,zmęczony podróżą i innymi duperelami. Gdy odpalilem Joshuę cały kurdemol poszedł sobie,a ja nucę wraz z Bono(teraz akurat "Trip Trough Your Wires"). Ta płyta to coś więcej niż muzyka... Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego,ale to po prostu trochę serca,magii i szczerośći. Cudo
Napisano 04 września 2008 - 14:29
W ogóle cała twórczość U2 to coś więcej niż muzyka.
Dzisiaj mnie wzięło na Pride oraz All I Want Is You...
Dzisiaj mnie wzięło na Pride oraz All I Want Is You...
Napisano 05 września 2008 - 15:47
Wczoraj słuchałam bootlega z tej trasy z Johannesburga, pobranego z tegoż forum:)
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych