Ostatnio słuchałem U2..
Napisano 16 lutego 2008 - 16:53
http://pl.youtube.co...h?v=CFf8JSzKMlc
Napisano 17 lutego 2008 - 12:30
Mozna gdzieś ten występ ściągnąć?Przypomniałem sobie dziś na youtube Mofo z MTV Europe Awards. No i tak się zastanawiam jeśli to nie jest najbardziej czaderski występ U2 to jaki. W ogóle takie U2 chciałbym na nowy albumie <marzyciel> : )
http://pl.youtube.co...h?v=CFf8JSzKMlc
#44 Guest_QuickShowerJam_*
Napisano 14 maja 2008 - 20:14
Ale nie ze wzgledu na tekst, czy perke czy bas, ale na tego akustyka co leci pojedycznymi dzwiekami tak w tle tak po slidzie...
To jest istny geniusz, powaga ;-)
Napisano 15 maja 2008 - 15:02
[EDIT]
tutaj jest do pobrania: (wyedytowano link). Sorry jeśli wrzucam w złym miejscu....
Użytkownik U2roopa edytował ten post 15 maja 2008 - 21:53
Utwór pojawił się na singlu "Who's Gonna Ride Your Wild Horses" - usunąłem link
Napisano 24 maja 2008 - 12:11
Od paru dni przezywam renesans mojego uwielbienia (prawdopodobnie spowodowany tym, ze mam mase pracy przed sesja, a ten kawalek zawsze podnosi mnie na duchu). Slowa, melodia, klimat- to wszystko jest magiczne w tej piosence. I to banalne, ale takie niesamowite cieplo w srodku czuje jak tego slucham
I mam do was pytanko: ktore bootlegi byscie polecili z tej piosenki? Moze cos ciekawego, nowego odkryje
Napisano 19 czerwca 2008 - 19:42
co za dużo to nie zdrowo, ale skoro mam 10 razy wsłuchiwać się w nią przeżywając linię basu albo 3 razy co jakiś czas bez większych emocji - wybieram rzadziej, a intensywniej... .
No i ten tekst... czysta liryka, liryka - tkliwa dynamika.
Napisano 19 czerwca 2008 - 20:34
Powtórne, ale takie pierwsze zafascynowanie "Do you feel loved" przeżywam co jakiś czas i zasłuchuję się w tej piosence beż końca - co prawda
co za dużo to nie zdrowo, ale skoro mam 10 razy wsłuchiwać się w nią przeżywając linię basu albo 3 razy co jakiś czas bez większych emocji - wybieram rzadziej, a intensywniej... .
No i ten tekst... czysta liryka, liryka - tkliwa dynamika.
Jeden z moich ulubionych kawałkow U2 ever, moim skromnym DYFL i Wake Up to jedyne utwory z POPa, w których produkcja nie została tak schrzaniona i da sie ich przyjemnie słuchać już w albumowej wersji
*edit: no może jeszcze Velvet Dress by się załapało
Napisano 19 czerwca 2008 - 21:56
nałogowo podkręcam dźwięk na solówce
na wersjach koncertowych
zwłaszcza z Pop
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych