Ostatnio słuchałem U2..
Napisano 18 października 2008 - 11:50
In the daaaaayssss we were swingin' from the trees!
Przepraszam państwa bardzo, ale jakiś czas, dłuższy, temu, umyśliło mi się przekonanie, poparte obserwacjami, że nie lubicie państwo tudzież nie cenicie należycie Wild Honey.
To nadal prawda? Czemu?
(...)
Choćby, jest jednym z TYCH momentów. U2 magic i w ogóle, najlepsze momenty w historii muzyki.
Tożto piękna jest i ruszająca, w ten subtelnie rozbrajający sposób, historia, opowiedziana w atmosferze muzycznej takiego swingin' from the trees. (...)
Szczerze, słucham i słucham i nie rozumiem, czemu to się może nie podobać. Czemu może być to pierwszy do odrzutu z ATYCLB (no choć tam faktycznie ciężko się czegokolwiek pozbyć). No chyba że się mylę i Wam (jako ogólnemu kolektywowi fanów wink.gif ) przeszło wink.gif
Dokładnie Acr!
Napisano 19 października 2008 - 11:17
#106 Guest_Mac_*
Napisano 19 października 2008 - 19:16
Więc dzisiaj zapuściłem sobie calutką Joshua Tree, na moim poczciwym boomboxie i powiem wam, że nie doznałem tak tej płyty od kiedy przesłuchałem ją pierwszy raz. Zresztą co ja tu będe pisał, każdy wie. Jakiś koncercik sobie będzie trzeba zapuścić w najbliższym czasie, czy cuś.
Napisano 02 listopada 2008 - 21:26
...Bullleeet tooo bluuuuuee skyyyyy!...
No rzesz ja cię pędzę! Nie myślałem, że coś mnie będzie w stanie wtedy ruszyć! Bullet powalił mnie kompletnie, zaczęły mnie przechodzić dreszcze, zostałem wgnieciony w podłogę. Myślę sobie- cholera, jeszcze trochę zrobię się czerwony i będę wyglądał jak debil w tym tramwaju.
Mięso, mięso, mięso!
Do dziś mam ciarki jak to słyszę.
;]
Napisano 19 listopada 2008 - 16:03
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
#109 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 19 listopada 2008 - 16:13
Napisano 19 listopada 2008 - 21:54
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 20 listopada 2008 - 11:33
Tak więc na początku swojej 'kariery' wyliczyłam aż 5 piosenek w ciągu jednego dnia, które przewijały się jakieś 3 razy w ciągu 12 godz. Gdy dwa miesiące temu usłyszałam Numb w wersji z Sydney, myślałam że spadnę z drabiny. Co jak co, ale ten kawałek nie należy do najpopularniejszych...
Pewnie m.in. dlatego jeszcze stamtąd nie odeszłam ;p
W każdym razie przedwczoraj znowu zmienili nam play listę i po raz pierwszy w tym miejscu usłyszałam Stay. Magia...
Reasumując - te wszystkie piosenki wymyśla jakiś gość z centrali. Bez dwóch zdań to musi być jakiś znawca rzeczy. Fan U2. Przyznać się który z Was macza tam swoje paluszki?
So
#112 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 20 listopada 2008 - 20:34
Co prawda, to nie tyczy się piosenek U2, ale chodząc po mieście napotykałam też i fanów U2, którzy mieli na sobie akurat bluzy HTDAAB . Miło .
Napisano 01 grudnia 2008 - 19:08
Napisano 06 grudnia 2008 - 21:10
ps. z góry sorry za być może pierdzielenie bez sensu
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych