A jak ja mówiłem, że Edż skrzeczy w Van Diemen's Land, spotkałem się z ogólnym niezrozumieniemEwentualnie skrzeczy, ale to później, nie na Joshua Tree.
Survivor 10 - The Joshua Tree
Napisano 06 grudnia 2007 - 21:07
Napisano 06 grudnia 2007 - 23:10
#104 Guest_depe_*
Napisano 06 grudnia 2007 - 23:20
Napisano 07 grudnia 2007 - 07:00
Czy sądzicie, że naprawdę potrzebuję uciekać się do taniej sensacji? I tak wiem, ze wszyscy mnie uwielbiacie tongue.gif
Uważaj, bo Cię przestanę uwielbiać za takie głosy
Napisano 07 grudnia 2007 - 09:18
Napisano 07 grudnia 2007 - 09:25
Ja zaglosuje na "Mothers Of The Disappeared"... Wogole nie pasuje do TJT. A Waszej niecheci do "Trip Through Your Wires" nie rozumiem wink.gif Przeciez to jeden z czolowych utworow z tej plyty!
Typowa wypowiedź fana Achtung Baby Fani AB zawsze będą się rozpływać nad luzackimi numerami w stylu Trip, Mysterious Ways itp. natomiast nigdy nie dostrzegą absolutu np. Mothers
Napisano 07 grudnia 2007 - 09:37
Napisano 07 grudnia 2007 - 09:38
Po stokroć nieprawda!!Typowa wypowiedź fana Achtung Baby Fani AB zawsze będą się rozpływać nad luzackimi numerami w stylu Trip, Mysterious Ways itp. natomiast nigdy nie dostrzegą absolutu np. Mothers
Jako fan AB zapewniam, że dostrzegam absolut Mothers.
Napisano 07 grudnia 2007 - 09:49
#111 Guest_u2megafan_*
Napisano 07 grudnia 2007 - 10:40
Nie uważam się za fana AB, mam świadomość istoty tych owych absolutów typu: Mothers, że mają sobie coś naprawdę wyjątkowego, przesłanie, intencje, mądrość. Natomiast myślę, że to nie usprawiedliwia tych absolutów na tyle, aby z samej rangi, czy jakiegoś wyższego szacunku stawiać je na piedestale.Typowa wypowiedź fana Achtung Baby Fani AB zawsze będą się rozpływać nad luzackimi numerami w stylu Trip, Mysterious Ways itp. natomiast nigdy nie dostrzegą absolutu np. Mothers
Napisano 07 grudnia 2007 - 12:36
Typowa wypowiedź fana Achtung Baby Fani AB zawsze będą się rozpływać nad luzackimi numerami w stylu Trip, Mysterious Ways itp. natomiast nigdy nie dostrzegą absolutu np. Mothers
Po stokroć nieprawda!!
Jako fan AB zapewniam, że dostrzegam absolut Mothers.
Ja tez nie powiedzialem ze nie dostrzegam tego 'absolutu'
Nie uważam się za fana AB, mam świadomość istoty tych owych absolutów typu: Mothers, że mają sobie coś naprawdę wyjątkowego, przesłanie, intencje, mądrość. Natomiast myślę, że to nie usprawiedliwia tych absolutów na tyle, aby z samej rangi, czy jakiegoś wyższego szacunku stawiać je na piedestale.
Ja mimo, że lubię AB, też dostrzegam absolut. Co więcej, jak po raz pierwszy to słyszałem to zakrzyknąłem: O Kurka!!!! Ale absolut!!!!
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 07 grudnia 2007 - 12:44
A propos - słyszeliście - w jakimś radiu, nie pamiętam jakim jest konkurs pod hasłem "Złap Mikołaja za worek".
Z dowcipowego wątku na Hehu, sprzed roku.
Napisano 07 grudnia 2007 - 13:42
Napisano 07 grudnia 2007 - 14:15
Bullet The Blue Sky
Bullet The Blue Sky
Tak sobie czekam czy pojawią się kiedyś jakieś rozbieżności w głosowaniu Dagasii i Depe Nie uwierzę, że nie ma u Was burzliwych dyskusji przy kolejnych typach
Napisano 07 grudnia 2007 - 14:23
Rozbieżnosci czasami są... juz nie przesadzaj jestesmy wyjątkowo zgodni zazwyczajTak sobie czekam czy pojawią się kiedyś jakieś rozbieżności w głosowaniu Dagasii i Depe Nie uwierzę, że nie ma u Was burzliwych dyskusji przy kolejnych typach
Swoją drogą, wczoraj mowilam Darkowi ze w koncu ktos poruszy ten temat..
#117 Guest_depe_*
Napisano 07 grudnia 2007 - 14:38
Post nr 248Tak sobie czekam czy pojawią się kiedyś jakieś rozbieżności w głosowaniu Dagasii i Depe Nie uwierzę, że nie ma u Was burzliwych dyskusji przy kolejnych typach
Post nr 249
Napisano 07 grudnia 2007 - 14:49
let's go to places no one else has been..
Napisano 07 grudnia 2007 - 15:00
Swoją drogą, wczoraj mowilam Darkowi ze w koncu ktos poruszy ten temat..
Dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości! Wasza zgodność bardzo mi się podoba - bo ja często nie mogę zgodzić się nawet sam ze sobą
Ale gapa ze mnie. Nie wiem jak mogłem przeoczyć Wasze głosy i to takie kontrowersyjne. Nie mam więcej pytań
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych