Reedycje wszystkich albumów U2
Napisano 30 sierpnia 2008 - 22:15
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 30 sierpnia 2008 - 22:59
And I found alcohol
And I bought some style
I wanted to meet God
Napisano 30 sierpnia 2008 - 23:10
jakoś mi się zawsze udawało ( ewentualnie kolega może do PL przylecieć znowu przecie )
zatem warto wspomniec - gwoli scislosci i nie nakrecania kolejnej histerii - ze przepisy sa takie same jak w przypadku przesylek od firm.
w zwiazku z tym - wysokosc naliczonych oplat jest taka sama jak w przypadku, chocby, amazona.
to czy oplaty przywozowe zostana naliczone, czy nie - zalezy tylko i wylacznie od tego, czy celnik jest trzezwy/ma okres/legia przegrala/ bedzie jutro swiecic slonce.
pozdro, Wiercioch
Napisano 05 września 2008 - 12:02
And I found alcohol
And I bought some style
I wanted to meet God
Napisano 06 września 2008 - 21:48
niestety nie tylko ty... ja mam dokładnie to samo... jutro wyśle maila do amazona bo widac to nie pojedyńczy przypadek...Cholera! Czy tylko ja mam takiego pecha? Zamówiłem box z amazona,wczoraj go dostałem i okazało się,że w "October" zamiast płyty podstawowej i bonusów,mam dwie podstawowe...
pozdrawiam
Napisano 06 września 2008 - 22:55
Już nie musisz czekać do końca września.Tak wszystkie trzy. ja niestety poczekam sobie chyba do końca września bo amazon am czas na wysłanie paczki do 19
Użytkownik bee edytował ten post 06 września 2008 - 23:24
Napisano 07 września 2008 - 09:10
Tak wiem przecież rozmawialiśmy o tym wczoraj. Swoją drogą zastanawiam się dlaczego amazon wydał tyle gniotów, bo chyba nie jest to tylko nasz pech, ze tylko padlo na kilku naszych forumowiczowNiestety nie jesteś jedyny. Ja zamówiłem trzy Box-y i w jednym są dwie płyty October ale brak bonusów.
Już nie musisz czekać do końca września.
Napisano 07 września 2008 - 11:31
Niby tak,ale coś mi się wierzyć nie chcę,żeby grubiańscy Amerykanie chcieli rozwiązać problem jakiegoś Polaczka, z dziury,której nie ma na mapach,ale mogę się mylić.(Mówie tu konkretnie o sobie)A to się przepraszam, nie da jakiejś reklamacji złożyć? Z ciekawości czystej pytam.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych