Reedycje wszystkich albumów U2
Napisano 20 sierpnia 2008 - 21:13
Poza tym: wydanie śliczne, ciekawe zdjęcia, cała oprawa super! Co do bonusów - dopiero przesłucham, na razie leci October :) Teraz tylko czekać na Red Rocks..
Uff, co za emocje ;D Muzyka, a raczej cena muzyki, jest warta wszelkich wyrzeczeń..
pozdro.!
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Napisano 23 sierpnia 2008 - 20:41
u mnie amazonbox (najzwyklejsza przesyłka 2-3tygodnie nie pamietam) 70,45 USD, karte obciazono 161,86 zl ( napewno było cło:|)
Cłem Ci karty z pewnością nie obciążono, gdyż cło płacisz naszemu wspaniałemu państwu a nie w juesej. To co potocznie tutaj nazywamy cłem tak naprawdę jest cłem (3,5 % wartości) i polskim podatkiem od towarów i usług czyli VAT (22%) i opłatę tę nalicza się w przypadku przesyłek o tak znikomej wartości tylko pechowcom w wyniku nadgorliwości polskiego urzędnika celnego. Opłatę tę płaci się kurierowi bądź listonoszowi przy odbiorze paczki (w zależności od wyboru formy przesyłki).
Oczywiście cło i vat może być naliczone na towary zakupione w krajach spoza UE, więc kupując np. na amazon.co.uk, lub hmv.com czy cdwow.com cła i vatu z pewnością się nie płaci.
Napisano 25 sierpnia 2008 - 17:21
przeszłam właśnie swoistą torturę: przesłuchałam płytę bonusową War... ja naprawdę uwielbiam "New Year's Day", ale żeby cztery razy pod rząd... nigdy więcej!
ahaa "Two Hearts Bit As One" trzy razy, to też za dużo, luudzie jaka jestem teraz zmęczona
Napisano 25 sierpnia 2008 - 17:28
Za przeproszeniem gadasz bzdury ! U2 nigdy dość !!taka mnie refleksja naszła... i stwierdziłam że się nią podzielę
przeszłam właśnie swoistą torturę: przesłuchałam płytę bonusową War... ja naprawdę uwielbiam "New Year's Day", ale żeby cztery razy pod rząd... nigdy więcej!
ahaa "Two Hearts Bit As One" trzy razy, to też za dużo, luudzie jaka jestem teraz zmęczona
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych