Skocz do zawartości

U2.COM

1196 replies to this topic

#501 meHau

meHau

Użytkownik

• Members
  • 468 Postów

Napisano 30 stycznia 2016 - 22:14

no to wsio jasne ;)

Zdjątka w ramach suba :) zaszalli!

"Dear Michal,

Introducing the U2ieTour Serigraph Collection ...special to U2.com subscribers in 2016.

A limited edition collection of high quality screen prints, commissioned by the band to celebrate the striking visual iconography of the U2ieTour.

Developed by U2's longtime creative collaborators, musician Gavin Friday and art-director Shaughn McGrath, this special collection is made up of four beautiful prints, produced on heavy paper stock, measuring 60 x 45cm. The set includes band, live performance and on-screen imagery.

As usual, an annual subscription includes music exclusives, one-off video features and access to ticket presales when tour dates are announced.

More news in the week.

Best wishes,

The U2.com Team.

Please note: if your subscription was due to end on January 31st 2016, that term has now been automatically extended to Tuesday Feb 16th. We’ll email you a renewal reminder ahead of that deadline. 

All I want is...U2!!!

#502 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 Postów

Napisano 30 stycznia 2016 - 22:15

Gift na 2016.. pocztóweczki, kurwa..

U2016.png

#503 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 30 stycznia 2016 - 22:30

Zapomnijcie o koncertach w tym roku. A i płyta mocno wątpliwa. Może czekają aż ISIS zostanie zlikwidowane, żeby nie musieć co chwila odwoływać koncertów :P

#504 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 30 stycznia 2016 - 22:32

Haha :lol: ...

Za takie cudo to chyba nam się szykują wypasione koncerty :D.

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#505 Indian Summer

Indian Summer

Użytkownik

• Members
  • 948 Postów

Napisano 30 stycznia 2016 - 22:58

Napiszę jedno - KPINA :wacko:  :unsure:  :blink:  -_-

So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul

#506 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 30 stycznia 2016 - 23:25

"Please note: if your subscription was due to end on January 31st 2016, that term has now been automatically extended to Tuesday Feb 16th. ". Komedia. Drugi raz z pupy przedłużają okres członkostwa.

#507 Wiercioch

Wiercioch

Użytkownik

• Members
  • 1 027 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 03:21

6!

No, ale z 3ciej strony - 16 luty, to ni z gruchy, ni z kalendarza - ani to swieto, ani rocznica, ani poczatek tygodnia... wiec moze cos innego, WAZNEGO!

Atomic - Bracie_W_Optymizmie, co Ty na to?

pozdro, Wiercioch

(0,65l na teraz, wypite.. i do nocnych sie nie kwalifikuje, ale Zone calusnikowuje)

"The right to appear ridiculous is something I hold dear"

#508 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 11:08

6!

No, ale z 3ciej strony - 16 luty, to ni z gruchy, ni z kalendarza - ani to swieto, ani rocznica, ani poczatek tygodnia... wiec moze cos innego, WAZNEGO!

Atomic - Bracie_W_Optymizmie, co Ty na to?

pozdro, Wiercioch

Bracie!  :D

Ja tu sobie imprezuję, a tu takie wspaniałe wiadomości  ;)

Bezdyskusyjnie zaoferowany gift jest bardzo kiepski. Ale to oczywiste z czego to wynika, Poszli na łatwiznę, bo wiedzę że dzięki koncertom w tym roku subskrybcja będzie sprzedawać się świetnie. Naprawdę nie trzeba być szalonym hurraoptymistą, żeby domyśleć się że 16 luty to data ogłoszenia trasy na ten rok. To wtorek, ale pamiętajmy że przedsprzedaż zawsze ruszała w czwartek, pasuje jak ulał  :P Drugi powód do optymizmu widzę w tym, że ogłoszenie trasy na 100 % oznacza, że prace nad SOE zostały zakończone. Zaraz pewnie ktoś mi tu napisze, że kiedy mieli skończyć płytę jak każdy jest w innej części świata. Po pierwsze - album mógł już być skończony w tamtym roku. Po drugie - w obecnych czasach do zapewnienia sobie spokoju i zmylenia fanów wystarczy wrzucać do sieci zdjęcia z ubiegłorocznego urlopu  :rolleyes:  Ale żeby była jasność - nie twierdzę, że nowa płyta pojawi się do 16 lutego, ale też tego nie wykluczam  :P

Dołączona grafika

#509 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 11:17

Atomic, największy fan-optymista U2 :D

Mam pytanie w związku z tymi subskrybcjami, bo trochę nie ogarniam tematu. Jeśli kupowałam swoją po ogłoszeniu poprzedniego legu, żeby móc kupić bilety w pre sale'u, to czy moja już wygasła czy jeszcze jest aktywna? Żadnego maila nie dostałam, więc mniemam, że już nie jest.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#510 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 11:21

Mam pytanie w związku z tymi subskrybcjami, bo trochę nie ogarniam tematu. Jeśli kupowałam swoją po ogłoszeniu poprzedniego legu, żeby móc kupić bilety w pre sale'u, to czy moja już wygasła czy jeszcze jest aktywna? Żadnego maila nie dostałam, więc mniemam, że już nie jest.

Jeśli kupowałaś w grudniu 2014r. to powinnaś mieć wcześniej przedłużoną do 31 stycznia b.r., a teraz do 16 lutego. Najlepiej jak zalogujesz się na swoje konto na u2.com i tam będzie miała informację kiedy upływa ważność Twojej subskrybcji. 

Dołączona grafika

#511 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 11:27

Sprawdziłam, wygasa za 30 dni, dziękuję ;)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#512 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 13:02

Hehe, za rok pewnie ofertą będą, powiedzmy, U2-owe smycze. Albo jedna.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#513 stokrotka

stokrotka

can't see or be seen

• Members
  • 2 916 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 13:03

Czy w Waszych mailach jest to samo co wrzucili na przykład na U2start ?

With band members in the studio working on the follow up to Songs Of Innocence, before heading back out on the road, our 2016 subscription package comes with a special gift celebrating the striking visual iconography of the U2ie Tour.

no ej, optymizm uzasadniony :)

If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other

#514 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 13:28

Czy w Waszych mailach jest to samo co wrzucili na przykład na U2start ?

no ej, optymizm uzasadniony :)

Ja tego nie mam, jest za to

As usual, an annual subscription includes music exclusives, one-off video features and access to ticket presales when tour dates are announced.

Ja myślałem, że książka była do niczego, ale te litografie to już nawet nie kawał, to robienie z subskrybentów pajaców..... Robią wała, bo każdy chce przedłużyć (musi przedłużyć!), aby być w pierwszej grupie do przedsprzedaży biletów. To jeden wielki wał......... :angry:

Ja wiem, że geniusze wypoczywają i jeszcze nie skończyli płyty, a co za tym idzie chomikują cały możliwy materiał, ale czy nie można wydać jakiegoś koncertu na CD - chociażby z czasów UFT??????? Debile pracują w u2.com, albo cwani marketingowcy, którzy i tak wiedzą co się sprzeda... :(

#515 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 14:27

Myślę, że wszystkie materiały typu rarytasowe nagrania koncertowe, wykonania na żywo czy zaginione w akcji kawałki z różnych sesji nagraniowych trzymają na erę ,,po zakończeniu działalności zespołu". Na czym będą wtedy trzepać kasę na marce U2 jak nie na takich unikatach właśnie? :P Teraz, póki zespól istnieje to wystarczy rzucić ochłap w postaci kilku ładnych obrazków bo i tak fani wezmą wszystko w oczekiwaniu na trasę.

#516 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 01 lutego 2016 - 22:08

A ja myślałem, że po książce i kombinowaniem z winylami wezmą sobie uwagi fanów i wydadzą coś lepszego w tym roku.

No, tak. Pewnie, jakby płyta była skończona, to może zespół rzuciłby trochę outtake'ów i coś by się uzbierało. Ale w takim stanie:

12519475_1507706452868501_1671057299_n.j

to pewnie Bono tylko przebąknął: "Dajcie jakieś pocztówki, bo teraz nie mamy czasu na szukanie utworów". I problem z głowy :ph34r:

#517 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 01 lutego 2016 - 23:04

Jak w tym roku zaskoczą nas koncertami i to w naszym kraju, to ja już i te pocztówki przeboleję ;).

A tak poza tym to na jakimś forum zagranicznym ktoś trafnie podsumował całą tą kuriozalną sytuacje, że potrafią za darmo przez Itunes wrzucić SOI dla 50 mln użytkowników, a wszystkim którzy należą do fanklubu każą płacić za cztery pocztówki...

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#518 NvK

NvK

Użytkownik

• Members
  • 287 Postów

Napisano 01 lutego 2016 - 23:42

Zaczekajcie trochę z tymi wielkimi słowami ;)

Po pierwsze - "more news" ma być w tym tygodniu

Po drugie - przedłużenie do 16 lutego może być nie bez znaczenia

Po trzecie - w niedziele jest Super Bowl

Jeżeli z tych trzech punktów nic nie wyjdzie, wtedy narzekania uznam za uzasadnione ;)

#519 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 Postów

Napisano 01 lutego 2016 - 23:48

W Super Bowl nic się nie wydarzy. Choćby z tego powodu, że w Halftime Show wystąpi Coldplay.

#520 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 02 lutego 2016 - 00:02

Chyba, że zakupili jakąś reklamę (jak 2 lata temu z Invisible), aczkolwiek na razie nic na to nie wskazuje. Chyba, że z zaskoczenia ogłoszą trasę po Stanach kolejną wtedy np. :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych