na okladce bylo co innego niz na oficjalnie wydanym i dostepnym w sklepach Sydney'u; mniejsza o setliste. dawali tez tam plakat, czy cos... no nie wiem...
w kazdym razie - to co wczoraj, przedwczoraj dawali jako 'zwykla' subskrypcje bylo wprost opisane jako TO Sydney.
Tak, na okładce jest ZooBoy, a plakat jest integralną częścią zestawu.
Jeśli chodzi o zawartość, to jest to audio z koncertu w Sydney, tego samego, który jest na DVD w sklepach.
TTTYAATWorld z Sydney jest wycięte, podobnie jak na DVD ale jako bonus jest TTTYAATWorld Live from New York '92.
Całość wygląda jak na poniżych fotkach; zawartości nie będękomentował ale wizualnie prezentuję się to naprawdę okazale.

no... i czy mi sie wydaje, czy tez 2 dni temu kosztowalo to 40 hamerykanskich dularow, a dzis 45?
Masz rację, kosztowało 40 USD ale od tego roku podnieśli na 45 USD,
the good news is ... że Ty jako odnawiający subskrybcję zapłacisz 20% mniej i to nie od 45 USD, a od starej ceny 40 USD.
Czyli zapłacisz 40-20%=32 USD, bo na zdrowy rozum powinno być 45-20%=36 USD
Ale nie wiem, być może liczą 'od 40 USD' tylko wtedy, jeśli masz ważną subskrybcję, a potem może będą liczyć od 45 USD.
Jeszcze lepszą wiadomością, jest, że wprowadzili
FREE SHIPPING!!, bo jak pamiętam jeszcze nie dawno były to jakieś chore kwoty.

Mhm, ja mam pare pytan ze swojej strony:
1. Da sie uregulowac przez PayPal?
2. Czy da sie przekierowywac maile ze szkrzynki @u2.com? Uzywac tego adresu jak aliasu?
ad. 1. nie da
ad. 2. próbowałem 2 lata temu ale mi się nie udało, teraz nie wiem. Na pewno da się to jakoś zrobić. Trzeba tylko wiedzieć jak.
Dodam jeszcze, że tak jak w poprzednich latach otrzymuje się mailem kod uprawniający do 25% zniżki na zakupy w u2.shop