Wiercioch, on 21-11-2007, 09:16 PM, said:
na okladce bylo co innego niz na oficjalnie wydanym i dostepnym w sklepach Sydney'u; mniejsza o setliste. dawali tez tam plakat, czy cos... no nie wiem...
w kazdym razie - to co wczoraj, przedwczoraj dawali jako 'zwykla' subskrypcje bylo wprost opisane jako TO Sydney.
Tak, na okładce jest ZooBoy, a plakat jest integralną częścią zestawu.
Jeśli chodzi o zawartość, to jest to audio z koncertu w Sydney, tego samego, który jest na DVD w sklepach.
TTTYAATWorld z Sydney jest wycięte, podobnie jak na DVD ale jako bonus jest TTTYAATWorld Live from New York '92.
Całość wygląda jak na poniżych fotkach; zawartości nie będękomentował ale wizualnie prezentuję się to naprawdę okazale.

Wiercioch, on 21-11-2007, 09:16 PM, said:
no... i czy mi sie wydaje, czy tez 2 dni temu kosztowalo to 40 hamerykanskich dularow, a dzis 45?
Masz rację, kosztowało 40 USD ale od tego roku podnieśli na 45 USD,
the good news is ... że Ty jako odnawiający subskrybcję zapłacisz 20% mniej i to nie od 45 USD, a od starej ceny 40 USD.
Czyli zapłacisz 40-20%=32 USD, bo na zdrowy rozum powinno być 45-20%=36 USD
Ale nie wiem, być może liczą 'od 40 USD' tylko wtedy, jeśli masz ważną subskrybcję, a potem może będą liczyć od 45 USD.
Jeszcze lepszą wiadomością, jest, że wprowadzili
FREE SHIPPING!!, bo jak pamiętam jeszcze nie dawno były to jakieś chore kwoty.

Michał, on 21-11-2007, 09:14 PM, said:
Mhm, ja mam pare pytan ze swojej strony:
1. Da sie uregulowac przez PayPal?
2. Czy da sie przekierowywac maile ze szkrzynki @u2.com? Uzywac tego adresu jak aliasu?
ad. 1. nie da
ad. 2. próbowałem 2 lata temu ale mi się nie udało, teraz nie wiem. Na pewno da się to jakoś zrobić. Trzeba tylko wiedzieć jak.
Dodam jeszcze, że tak jak w poprzednich latach otrzymuje się mailem kod uprawniający do 25% zniżki na zakupy w u2.shop