Ksiazke napisal jakis pastor z tego co pamietam, mnie sie ona nie podobala za bardzo, autor prawie we wszystkim co robil zespół widzial jakies przeslanie duchowe
Podobnie było w "Conspiracy of hope" a książke dało się przeczytać.
Posted 09 lipca 2007 - 21:08
PS
MacPhisto świetny avatar
Ksiazke napisal jakis pastor z tego co pamietam, mnie sie ona nie podobala za bardzo, autor prawie we wszystkim co robil zespół widzial jakies przeslanie duchowe
Posted 09 lipca 2007 - 21:09
Posted 09 lipca 2007 - 21:13
Powiedziałbym raczej "siwiedny"
No to podziękował Nie lubie książek pisanych przez pastorów, księży itp. Odpuszcze sobie ją juz na pewno, nic nowego sie nie dowiem ;]
Posted 09 lipca 2007 - 21:17
a dużo czytałeś książek autorstwa pastorów? Wymienisz może jakieś?
Posted 09 lipca 2007 - 21:24
Pastorów nie, ale widziałem pare książek księży nie pamiętam tytułów bo nie brałem sie za nie i nie czytałem, tylko przeglądałem. Na przykład ostanio widziałem jakąś książke ksiedza o Janie Pawle II i powiem ci że kicha totalna. Rozumiem uważać go za człowieka wspaniałego, ale szukać życiowego przesłania w tym że chodził po górach to dla mnie przesada. Po prostu nie lubie sposobu w jakim ci ludzie(księża,pastorzy) przedstawiają zwykłe życie.Amen
ps. księża nie dużo różnią sie od pastorów nie?? Chyba tylko tym że pastorzy mają rodzine legalnie, a księża mają rodzien nielegalnie (oczywiście nie wszyscy żeby nie było)
Posted 09 lipca 2007 - 21:40
Posted 09 lipca 2007 - 21:59
Posted 09 lipca 2007 - 22:22
Z twojej wypowiedzi zrozumiałem że mój intelekt mógł wzrosnąć tylko dzięki czytaniu wyżej wymienionych książek.
Posted 09 lipca 2007 - 22:31
Powiem Ci tylko, że błędne rozumienie.
Idę spać, z tego też powodu życzę kolorowych snów Tobie jak i również sobie.
Pozdr i zachęcam do czytania lektury "Walk On Duchowa Podróż".
Posted 10 lipca 2007 - 07:38
Posted 10 lipca 2007 - 15:27
Tak, ale kosztuje 90 zl : http://www.empik.com...ategory=1030100
Proponuje rozglądać się po allegro, sam kupiłem tam egzemplarz za 50 zl :]
Oczywiście, żeby nie było wątpliwości przez cały czas mam na myśli wersję angielsko językową.
Posted 10 lipca 2007 - 16:46
Gdyby nie kupiono praw to byłby to skandal! Nawet jeśli licencja jest droga,to przecież ta książka cieszyłaby się wielką popularnością,a wydawca zarobiłby na niej kokosy. Wkońcu każdy polski jutowiec chciałby mieć tą książkę. Ciężko mi rozgryźć tok rozumowania polskich wydawnictw...przecież to byłby świetny interes i radość na fanów zespołu.Ja chyba jednak poczekam na polską wersje U2 by U2. Jeżeli będzie wiadomo że jej nie spolszczą to kupie angielską
Posted 10 lipca 2007 - 20:14
0 members, 0 guests, 0 anonymous users